Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 28 211
  • 590
  •   5
Отговори
# 345
Halfeti няма нищо общо с тосканската кожа на Том Форд.
На Заг версията е много добра и трайна. За мен е унисекс аромат.
Няма ментолов аромат, а кипарис примесен с кардамон. Кожата реално не се усеща отчетливо, аз мразя кожени аромати, а е много добре примесена с oud нотка, без да е натрапчива. Усеща се и тонката с ванилия та, и сандаловото дърво. Честно казано съм се чудила защо вместо черна турска роза са ползвали българската, но тя реално не се усеща отчетливо а е просто допълнение.
Страхотен парфюм.

# 346
И аз не усещам мента в него, но е доста добре пипнат и траен.

# 347
Скрит текст:
Halfeti няма нищо общо с тосканската кожа на Том Форд.
На Заг версията е много добра и трайна. За мен е унисекс аромат.
Няма ментолов аромат, а кипарис примесен с кардамон. Кожата реално не се усеща отчетливо, аз мразя кожени аромати, а е много добре примесена с oud нотка, без да е натрапчива. Усеща се и тонката с ванилия та, и сандаловото дърво.
Когато изказвам лично мнение тук, казвам какво АЗ усещам в аромата, а не какво има или няма в него според пирамидата му. Не ангажирам никого с думите си, но си стоя зад тях!

# 348
Здравейте, търся си мъжки парфюм за тези студени дни, може да е и унисекс. От кои марки и аромати сте доволни?

# 349
  • София
Здравейте, търся си мъжки парфюм за тези студени дни, може да е и унисекс. От кои марки и аромати сте доволни?
Това са много относителни неща. Имаш ли фаворити, насоки? Нещо, което не понасяш или пък на което държиш като присъствие?
Моите три фаворита, примерно са :
1. Tom Ford - Lost Cherry
2. Kilian - Smoking Hot
3. Tom Ford - Ombre Leather
И трите от Заг. И с уговорката, че ги ползвам и извън зимата.

# 350
Това са много относителни неща. Имаш ли фаворити, насоки? Нещо, което не понасяш или пък на което държиш като присъствие?
2. Kilian - Smoking Hot
Харесвам по сладките аромати, студент съм, на 20 годими съм. Търся аромат което да използвам ежедневно и на срещи.

# 351
  • София
Само с един недей. Когато е ежедневно, ще свикнеш с него и ще спреш да го усещаш. Това или ще породи заключение, че е нетраен, което може да не е вярно. Или ще те кара да слагаш още и още, което пък за околните е вероятно да дойде в повече.
Прегледай пирамидите на ароматите на Tom Ford, Kilian, Montale. И трите бранда имат изобилие от забележителни аромати.

# 352
2. Kilian - Smoking Hot
Харесвам по сладките аромати, студент съм, на 20 годими съм. Търся аромат което да използвам ежедневно и на срещи.
Le male elixir  и Althair от Гиза.

# 353
Alexlee0, моят съвет е, ако в твоя град има магазин на Заг, Рефан, Сансиро, Martinez там има десетки аромати, които директно можеш да подушиш, защото така, както си дал за студени дни, реално нищо не значи.
Аромати като Ombre Leather Tom Ford са за зрели мъже. Аз бих те насочила към Hermès Terre d`Hermes, Dior Sauvage Elixir, Black Fantom Killian, A Man Thierry Mugler, DG The One, Bulgari Man in Black, Boss Scent.
Прецени какви нотки харесваш, дали кожени, тютюневи, дървесни, минерални и тн в парфюмите и така лесно ще определиш. Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 21:11 от Sansola

# 354
Благодаря колежка, но аз ги имам всички, просто давах съвет на колегата отгоре.

# 355
Благодаря колежка, но аз ги имам всички, просто давах съвет на колегата отгоре.
А колеги не сме със сигурност 😂🤣, но споделяме една страст. И да, грешката е моя, копирала съм грешния nickname. Поправих се, благодаря ☺️

# 356
„Здравейте, момичета !Ползвам Delina на Zag и много ми харесва. Чудя се как е имитацията на Giza – заслужава ли си и колко е трайна? Ще се радвам на мнения

# 357
На Гиза е в пъти по -добра от Заг

# 358

Сполучливо копие на това Валентинo.

# 359
Здравейте, някой да е ползвал някои от тези арабски, пише че са клонинги на Лира
Voxyfox, първият не ми е познат, на втората снимка е Voux Patisserie, който е вкусен сладък бадем, много траен и можеш да тестваш на живо в Lilly.

Общи условия

Активация на акаунт