Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 28 298
  • 591
  •   3
Отговори
# 330
  • BG-DE
Честита Коледа 🎄 Желая на всички много здраве, късмет и прекрасни парфюмни, а и не само изживявания🎁 На кои аромати ще заложите през празничните дни, аз откакто това лято открих Ангелите на Мюглер съм като пристрастена към Фантазм и класическия Angel с който съм днес и всеки път когато го сложа се чудя как е възможно чак сега да видя красотата му😍

# 331
  • Варна
Честита Коледа, Дами и Господа! Да посрещате празниците с много любов, много топлина, много усмихнати люде около вас и впечатляващи ароматни шедьоври!
Покрай всички типични коледни ухания на канела от бисквитките, на мая от питата и на чесън от млечната салата(извинявам се, ако усещате, докато ви говоря, но е за здраве), вчера вечерта заложих на Gris Charnel от Гиза и т.к. ми е от момента на пускането му в продажба, станал е великолепен, много излъчващ и траен.
Тази вечер ще съм с Dior Sauvage EDP от Камея. Дзвер си беше, дзвер си остана, несравним.
Но първо да помогна на Любимата, че се е впрегнала в битка с приготвянето на едни постни сърмички.
Чудни вечери ви желая!

# 332
На кои аромати ще заложите през празничните дни...
Тези дни се лутам между Byzantium Tesori d'Oriente, Angels' Share By Kilian /по - точно арабската му имитация  Montage Intense/, Girl of Now Elie Saab / и по - точно имитацията му от Мартинез, който по мое мнение надскача оригинала, който също имам/...Бягам от всичко, в което има уд, тамян, пушек, йод..Smiley И съм при сладкото и вкусното....Smiley

# 333
Днес реших да мина през Зара, понеже видях, че парфюмът им Immortal Vanilla се води реплика на Vanilla Powder на Matiere Premiere. Голяма грешка, че минах точно днес. Пропуснала съм факта, че от днес имат големи промоции и беше лудница. 😃 Но да се върна на парфюма - оригинала не го познавам, но ми стана любопитно да пробвам заради постоянните хвалби. Пръснах на китката и в началото не бях очарована. Прекалено остър ми дойде, но като отлежа около 30 минути, изведнъж усетих един прекрасен солено - ванилено - кокосов облак, на който не мога да се наситя. Ванилията не бих я определила като силно сладка. Като цяло още не мога да описвам хубаво ароматите, но този за мен е пристрастяващ. Вече 5 часа откакто съм се пръснала и има отчетлива проекция. Купих 30мл, сега ме е яд, че не взех голяма бутилка.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 14:44 от Terra Incognita

# 334
  • Sofia
Весела Коледа на всички! Пожелавам ви здраве, веселби и нови парфюмни открития!
Аз залагам тия дни на:
Mmmm... Juliette Has A Gun
Yum boujee Marshmallow
Yum pistachio gelato

# 335
Моята Коледа беше с Golden decade на Зара (Libre). Следващите дни бях на Twilly и едно малко шишенце от H&M - modern minimalist, нещо флорални с Момина сълза. Подчертано зимните парфюми не са мое нещо.

# 336
Честита Коледа парфюмни маниаци 😊! Бъдете здрави и късметни и нека всеки аромат, до който се докоснете, да е със зверска трайност и дълготраен шлейф.
Аз точно на 25 вечерта успях порядъчно да се пребия 😂🤣, тоест паднах нелепо, но пък от мен се разнасяше Love Don't be shy в изпълнение на Гиза след размяна от една мила дама в групата, че моя още отлежава.
Също така, понеже лакомията ми е голяма, видях че Emag сега имат 20 лв подарък за първа поръчка през апа, та поръчах още 3 аромата на тези румънски ZENTHEA. Трайността им е чудесна и реално с този бонус всяко излиза почти без пари.
Като дойдат, ще споделя за тях.
Тези дни и от Гиза мисля да забърша нещо, там единствено не ми харесва, че маслата са само по 10 мл... Трябва да имат по 20,30 мл, че да не плащаме за ненужни мини бутилки.
Весело посрещане на Нова година ☃️🎄☃️

# 337
Препоръчайте нещо силно и сладко на DP

# 338
Днес реших да мина през Зара, понеже видях, че парфюмът им Immortal Vanilla се води реплика на Vanilla Powder на Matiere Premiere. Голяма грешка, че минах точно днес. Пропуснала съм факта, че от днес имат големи промоции и беше лудница. 😃 Но да се върна на парфюма - оригинала не го познавам, но ми стана любопитно да пробвам заради постоянните хвалби. Пръснах на китката и в началото не бях очарована. Прекалено остър ми дойде, но като отлежа около 30 минути, изведнъж усетих един прекрасен солено - ванилено - кокосов облак, на който не мога да се наситя. Ванилията не бих я определила като силно сладка. Като цяло още не мога да описвам хубаво ароматите, но този за мен е пристрастяващ. Вече 5 часа откакто съм се пръснала и има отчетлива проекция. Купих 30мл, сега ме е яд, че не взех голяма бутилка.
Интересно ми е как са се справили Зара. имам оригинала и имитацията на AW и те са го нацелили в 10ката . Страхотен аромат един от най-любимите ми и номер 1 в моята класация над всички 😃😃

# 339
Препоръчайте нещо силно и сладко на DP
Scandal, Love don't be shy (K5), Erba Pura, Tobacco Vanille

# 340
Ilianapetrova, пробвай го в магазина и сподели. Аз не познавам оригинала и наистина не мога да сравня, но четейки във фрагрантика отзиви е много близък. Сам по себе си за мен е прекрасен и е много, ама много траен и излъчващ. От AW и аз съм се накумила да поръчвам разни неща, но мисля да си ударя спирачки засега.
Пропуснах вчера да кажа, че взех и от Парфен This is her, обаче съжалявам. Оказа се, че версията на Мартинез повече ми харесва.

# 341

Здравейте, някой да е ползвал някои от тези арабски, пише че са клонинги на Лира, но така и не успях да ги подуша в магазин, защото ги нямат. Ако сте ги ползвали, можете ли да кажете дали са издръжливи и близки до оригинала?

# 342
Ilianapetrova, пробвай го в магазина и сподели. Аз не познавам оригинала и наистина не мога да сравня, но четейки във фрагрантика отзиви е много близък. Сам по себе си за мен е прекрасен и е много, ама много траен и излъчващ. От AW и аз съм се накумила да поръчвам разни неща, но мисля да си ударя спирачки засега.
Пропуснах вчера да кажа, че взех и от Парфен This is her, обаче съжалявам. Оказа се, че версията на Мартинез повече ми харесва.
Да на Мартинез и на мен много ми харесва This is her много любим. Ще гледам да намина през Зара и ще пиша как е тяхната версия на vanilla powder 👍😁😁😁. Аз си пазя една 10ка масл на от AW само по трайност отстъпва. Взех си от тях новата Valaya  и е много слабо изпълнение в сравнение с оригинала. Аз също съм се спряла и мисля да направя почивка, но кошницата е пълна 😁😁😁

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 23:34 от Ilianapetrova

# 343
Има ли реплика на този парфюм

# 344
Да, Заг Зодиак я имат - 270 HA. Имам го. Още от Иво. Не познавам оригинала, естествено, но това, което представлява имитацията е наистина впечатляващо. Леко ментолов, леко алкохолен, доста смолист, дървесен, усещам и тамян, но има и следи от акватика...Притежава плътност. Повече мъжки, но не непременно. Красавец.
Първоначалните нотки са смолисти, лекарствени, упойващи, но после започва да ми напомня ТОСКАНСКАТА КОЖА на Том Форд.

Общи условия

Активация на акаунт