Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 28 077
  • 587
  •   5
Отговори
# 555
Cafe del Mar, как задаваш доставка с Бокс Нау? На мен ми дава опция само Спиди или Еконт.

# 556
Извинявам се, Спиди е, да, тук до нас двата бокса са залепени един до друг и често се бъркам откъде си взимам пратката:joy:
Утре очаквам да пристигне от Елинор това съкровище:

С висок рейтинг е и е определян като страхотен дюп на Fève Délicieuse, който обожавам, но вече спрян.  Ще споделя впечатления.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 14:55 от Café del Mar

# 557
А със Заг и D&P пробвала ли сте? Принципно от моя опит някои дубайски аромати имат този после аромат, тоест аромати, правени в Дубай, но не всички.
Тези от Emag ZANTHEA нямат този после аромат. Simple Smile

# 558
Днес си получих ето това сладурче, за което научих от темата и веднага го поръчах, бидейки аналог на любимия ми Хипнотик  пойзън (жалко, че го няма в нашите магазини, или поне аз не съм го виждала). Доволна съм.

# 559
Аз имам едно такова за размяна само без едно фъс... тотално е далеч от мен този аромат, бях забравила как ухае, взех го и греда.
Скоро ще пусна няколко в групата за размяна и продажба във фб.

# 560
  • Deutschland
Аз имам този в чантата. Не знам чия имитация е, но е много силен и траен

# 561
Аз имам този в чантата. Не знам чия имитация е, но е много силен и траен

И него май не съм го виждала по нашите магазини.

# 562
В Италия са доста евтини и има разнообразие.

# 563
Пристигнаха ми и румънчетата. От последния (напълно насляпо, не познавам оригинала), съм разочарована малко. Унисекс ми е, повече към мъжки, а си се води дамски. Мъжът ми много го хареса, пробвах да му го подаря, ама не го иска, щото е "женски".
И втория не го познавах, но е УАУ. А  румънското шанелче приятно ме изненада. Сякаш е най-добрата реплика, на която поне аз съм попадала.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 17:53 от NellyN

# 564
  • Sofia
Този третия - Либре абсолю платин в оригинал въобще не е мъжки. Много е женствен. Както споменах по-горе на мен парфюмите с лавандула след няколко часа почват да ми излъчват много гаден мирис. Иначе е много хибав парфюм. Колежката, когато започне да излъчва гадно, казва, че и мирише на манджа с много чубрица 🤣
Явно румънският вариант не е сполучлив.

# 565
Всъщност, отначало много ми биеше на мъжки. След известно време, изчезна първоначалната "мъжка" нотка (трудно ми е да я определя) и сега вече е доста по-приемливо. Не е чубрица, за щастие. Но не е и моето. На друг може да му хареса.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 21:52 от NellyN

# 566
Това се очаква да са новите на Гиза в близко, или не толкова близко бъдеще Simple Smile

# 567
А ти от къде знаеш всеки път😁

# 568
Питам Милка.

# 569
Не е имитация (тоест малко офф-топик), но Boucheron Quatre в Лили е на 83 лв. до края на месеца.

Общи условия

Активация на акаунт