Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 28 066
  • 587
  •   2
Отговори
# 585
  • Deutschland
Здравейте,

Съпругата ми много харесва парфюма Beyoncé Heat Wild Orchid EDP, но от доста време е изчерпан и не успявам да го намеря по сайтовете. Знам, че е малко вероятно някой да прави реплика на парфюм от този ценови клас (около 40 лв.), но реших да опитам тук като последна опция.

Ако някой знае откъде може да се намери – наличен, остатъчни бройки или много близък аромат – ще съм благодарен за съдействие.

В ebay.de го има. 79€ без доставка. Проверете дали доставят до България. Успех!

# 586
Здравейте,

Съпругата ми много харесва парфюма Beyoncé Heat Wild Orchid EDP, но от доста време е изчерпан и не успявам да го намеря по сайтовете. Знам, че е малко вероятно някой да прави реплика на парфюм от този ценови клас (около 40 лв.), но реших да опитам тук като последна опция.

Ако някой знае откъде може да се намери – наличен, остатъчни бройки или много близък аромат – ще съм благодарен за съдействие.

Спрян е парфюма и затова е толкова трудно откриването му. Със сигурност няма да го откриете на цената, с която се е продавал. Току що проверих в английския Винтед (платформа за нови и ползвани неща), където има хора, които го предлагат с цени от £35 нагоре. В Ибей също се намира, но там цените са доста по - солени. В Реддит пък някой е написал, че Kate Spade - Live Colourfully е подобен, но май и той е спрян.

# 587
DFrag, като започна от там, че Alexandria 2 е по-старият парфюм, компилацията от нотки е различна, дори развитието на аромата се случва по различен начин... може би чак накрая мога да кажа, че се усеща частично сладостта на Erba Pura, но и това е с много уловки.
Дори във Фрагрантика никой не прави съпоставка с него като оценки, само в някои коментари, но за мен е по-скоро и до умение да се отличават ароматите. Alexandria 2 е в пъти по-добър от Erba Pura, независимо, че е повече за мъже, макар че и на моята кожа стои супер.
Иначе някой има ли да е пробвал Dolce Melodia Sospiro? Взех си поредната порция ZANTHEA, 3 броя, но понеже са умрели от студ, не се сдържах и тествах само този на хартия и ми харесва, мандаринов аромат, мек, топъл, леко сладък, но някъде ми се прокрадва болничната нотка 🥲😂🤣 и дано спра да я усещам, че яроматът е приятен.
Да кажа и че Tilia ZAG е чудна, днес цял ден и се наслаждавам 🥰. И е много близка до оригинала, имам отливка от него.

Общи условия

Активация на акаунт