Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 34 490
  • 674
  •   5
Отговори
# 660
  • BG-DE
Имах Phylosykos в оригинал купен от физически магазин във Виена, със сигурност не е бил менте но и върху мен трайността му беше много зле, а понеже и не ме очарова особено го подарих, обаче Do Son съм пробвала в магазин и беше убийствено траен, едвам го измих.

# 661
Това Dina на Verset е уникално. Сякаш някой е изкопирал парфюм от 60-те на миналия век. На мен ми харесва😀
Ще мина за някой от мъжките тези дни. Кажете, кой си заслужава.
Случайно видях от трамвая една аптека Нове и скочих.

# 662
Препоръчвам Pour Toi (Le Male, JPG) и Stone (Man in Black, Bvlgari).

# 663
Тези парфюми наистина ли са по 1 евро?

# 664
Де да бяха!
8 и нещо Е за 15 мл.

# 665
Да, по  1 € са, но 1,5 мл. Аз си взех няколко само за проба, не искам пак да стрелям на сляпо , че стават грешки Simple Smile

# 666
Ако някой иска да тества аромати и да пише и снима ревюта -
ZAG Zodiak търси своите „Ароматни приключенци" .
Източник:  Фейсбук

# 667
Да, по  1 € са, но 1,5 мл. Аз си взех няколко само за проба, не искам пак да стрелям на сляпо , че стават грешки Simple Smile

Това от коя аптека на Нове и град го имате? За първи път го виждам. Аз имам фабрични тестери по 1.2 мл и то безплатни. Сякаш някоя аптекарка е подходила иновативно, За да печели.

# 668
От сайта  Pharmacon.bg

# 669
Избрах си няколко парфюма от shobi, помня че май в някоя от предните теми беше коментирано, но не разбирам това с екстра есенцията. Гледах някакви ревюта на хора, които казват, че нямало разлика, но все пак се чудя, ако някой има опит с техните продукти, да ми каже колко мл есенция да си избера 😁

също така, кой ви е любимият парфюм от там, приемам предложения, защото съм в търсене на новата си ароматна любов 💐

# 670
Здравейте,
имам нужда от помощ  - някой да има път скоро към Сан Сиро в Пловдив? Много искам тяхната Делина, но я сайта е изчерпана, а от физическия магазин не изпращали по куриери.
Да, магазинът на ,,Капитан Райчо" е затворен отдавна. Наскоро видях съвсем случайно, че има парфюми на Сан Сиро в турския магазин на бул. ,,Източен", 13-14 лв./50 мл., направи без пари. Лошото е, че нямаше голям избор, голямо ровене падна, доволно се заредих. Имаха и каталог, много ме е яд, че забравих да го снимам. Накрая вече ми беше станало лошо, парфюмите са сложени до една колона и когато хората искат да минат, трябва да се отместиш, сто пъти се въртях Joy, ту наляво, ту надясно, напред-назад. Не мога да обещая, че ще отида утре, но тези дни мисля да повторя упражнението. Напиши ми номера на Делина, ще проверя дали го имат.
Аз те разбирам, за един Блуминг букет на
D&P колко града обиколих лятото, не мирясах, докато не го открих.

# 671
Сан Сиро мини 15мл. парфюмчета, както и минитата на Аристеа Нумерос има и във веригата магазини за дом. потреби Астарго в Пловдив. Доста отстрелях и аз.
Иначе онлайн видях, че магазин на Сан Сиро има в Тракия срещу Общината. Скоро е отворил.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 22:21 от Terra Incognita

# 672
Аз още не съм поръчвала от Shobi, но четох че и там парфюмите имат нужда от зреене и реално тези есенции са екстра, която някои споделят, че увеличава трайността. Иначе и аз някои аромати съм си заплюла.
Даже наскоро още една гръцка фирма за аналози вече доставя до бг, Aroma Factory. Техните бяха по 12 евро за 50 мл.

# 673
Някой купувал ли си е Тонка на Зара? Траен ли е ароматът?

# 674
Даже наскоро още една гръцка фирма за аналози вече доставя до бг, Aroma Factory. Техните бяха по 12 евро за 50 мл.
Погледнах в сайта им, 30 мл са 11.90 евро, и доставката им е 5 евро, ако сметнем и таксата за банков превод...😅 Дали се заслужава? Гледах промоциите на Нотино и на почти същата цена са 30-те на Lanvin, Moschino, някои от Escada.

Общи условия

Активация на акаунт