Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 37 453
  • 726
  •   2
Отговори
# 705
Омниа похвалих на МЛ преди малко. Вече пет часа си го усещам, а съм любител на парфюми от тежката артилерия
Какво е МЛ?

# 706
МЛ е Martin Lion
Evhen, пробвай ги и на дрехи освен кожа, ще видиш, че има голяма разлика в трайността.

# 707
Cafe Del Mar мерси много, ще го тествам 😊. Проблемът е, че аз само в началото усещам аромата, олфакторен ми е, тоест носът ми е сляб за него, но пък много ми харесва, на ММ също.
Тествах Born in Roma Extradose Valentino, ох великият дизайнер наскоро си отиде и реших да пробвам последното му творение, а то  е сладко, бонбонено с ром и ванилия. ММ по едно време го определи, че ухае на онези турските бисквитки от едно време, които бяха подобни на орео сега. Тествано в оригинал, но ще го поръчам от ZANTHEA, не си заслужава за оригинал.
Днес хванах Arabian Secret парфюм, който имитира или бакарат 540, или Arabian tonka, ще го видя после, но така и не разбрах Arabian Secret Rose Celeste какво и дали имитира нещо. Ако някои знае, да сподели Simple Smile).

# 708
Sansola, толкова интересно, че го казваш, при мен е същото с опиума - спирам да го усещам и ако някой около мен не потвърди, че го усеща, ще кажа че сякаш не съм се пръскала. И с оригинала го имах това усещане, и сега с Версет, и честно казано с никой друг парфюм не ми се е случвало Frowning
Ето, майка ми като го сложи, от километри я усещам, тя си го усеща сама също, но не и ако го разносвам аз..

# 709
Може ли да ми препоръчате имитация на Donna Born in roma, както и на Hypnose. Пробвах на Mаrtin Lion, но не беше много траен.

# 710
На Валентиното препоръчвам това имам и двата и са едно към едно.

# 711
Хора, бях в Лили сутринта и мернах красиво изглеждащи големи бутилчета парфюми на Llums, пръснах си два, на едната и на другата китка (нямам представа какво имитират, но са ми познати) - прибирам се, свалям си якето и след малко, минавайки през него, усещам как ме лъхва красота, до степен да се усеща деликатно, но ясно, в целия коридор Open Mouth
На 20лв бяха намалени, не са нещо впечатляващо откъм оригиналност на нотките, но определено грабват вниманието, а и ако наистина са така трайни...На китките ми се усещат 5/10, но по ръкавите на якето е уау.

# 712

Някой ползвал ли е тези два парфюма на МЛ и ако да, как са като трайност и шлейф, чета добри ревюта тук, но не съм виждала конкретно за тези ☺

# 713
  • обл. Шумен
Някой спомена, че е на парфюма диета, та значи не съм само аз. 🙂 Загледах се тук в 2 аромата на Гиза - на магнолия и тубероза....и им се чудя...Някакви отзиви за самите аромати?

# 714
На Валентиното препоръчвам това имам и двата и са едно към едно
Скрит текст:
.
Поръчах Laughing Не ми е страст,но е много приятен Innocent

# 715

За да не е само шеговит спам
https://www.emag.bg/parfjum-lattafa-khamrah-dukhan-za-zheni-i-my … 2373/pd/DJXTBT3BM

Възможно ли е да е измама?

Става дума за Lattafa Khamrah Dukhan, който според доста хора е вдъхновен от Angels’ Share. В eMAG в момента е на 46 лв, което е с около 20 лв по-евтино от всички други места, на които съм го засичал.
Вероятно си е оригинал. В момента дори и в Лили Дрогерии Khamrah Qahwa e 49,99. Но и първият Kamrah, и всеки следващ са наистина много хубави аромати. А за 50лв са си страхотна находка.
Днес влязох да погледна в Lilly дали още има Qahwa за 49,99 лв. Не се престраших да поръчам от eMAG и видях, че вече го няма, но пък Lattafa Khamrah е 53 лв., което за blind buy според мен си е повече от добре и пак е по-евтино от другите места.

Линк, ако на някой има нужда

П.п мислех, че Stronger with you intensely е пристрастяващ, но Khamrah го измести от класацията ми.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 21:39 от pitam_prosto

# 716
Не се плашете от ниските цени в Емаг, понякога за кратко пускат парфюми на супер невероятна цена, ако имаш късмет да го видиш - си е удар отвсякъде Sunglasses
Давам пример с последното ми попадение - тъй като си държа в Любими нещата, които ме интересуват, постоянно съм в течение как се изменя цената и така хванах Lattafa Eclaire Pistache на цена от 35лв, румънска фирма го предлагаше. За 3 дни дойде, сканирах го преди да го отворя, оригинален беше. Досега съм нямала кофти късмет, а доста парфюми имам от там.
Следете ги така и поръчвайте смело.

# 717
  • София
Здравейте! Търся аналог на Sol de Janeiro - Brazilian crush Cheriosa 62. Да сте попадали случайно на него?

# 718
Не се плашете от ниските цени в Емаг, понякога за кратко пускат парфюми на супер невероятна цена, ако имаш късмет да го видиш - си е удар отвсякъде Sunglasses
Давам пример с последното ми попадение - тъй като си държа в Любими нещата, които ме интересуват, постоянно съм в течение как се изменя цената и така хванах Lattafa Eclaire Pistache на цена от 35лв, румънска фирма го предлагаше. За 3 дни дойде, сканирах го преди да го отворя, оригинален беше. Досега съм нямала кофти късмет, а доста парфюми имам от там.
Следете ги така и поръчвайте смело.

Може би пазаруването от eMAG е нож с две остриета, като се гледат коментарите под този продукт.

Armaf Club De Nuit

Дори бих се радвал да споделим конкретни търговци в eMAG, които са доказано надеждни, защото от коментарите се вижда, че всъщност проблемът идва от различните продавачи в платформата, а не толкова от самия eMAG.

Всъщност какво означава „сканирах го преди да го отворя“ и как реално може да се разбере дали е оригинален?

# 719
Да, от търговците идва проблема, т.е.партньорите на Емаг.
Миналата година бях поръчала, отново от румънска фирма, два спрея на Sol de Janeiro, минаха повече от 3 седмици докато ги получа, а единият ми беше пратен по поща, та ходих да го издирвам...Качеството си беше оригинално, цената на бройка беше 23лв., струваше си чакането Simple Smile

На кутиите на Латафа отзад горе вдясно има холограмен стикер с баркод, който при сканиране отвежда до сайта им и излиза надпис за автентичен произход.
Старите им кутии сякаш нямаха баркод обаче...
И все пак, най-голямата гаранция си остава да го отвориш, огледаш и тестваш...Аз имах едни 5мл, та вече бях запозната с аромата и сега като го разнасям, си го "разпознавам" като оригинален.

На Сол де Жанейро няма реален дюп, но това се доближава (макар и не изцяло...) - Minya, Paris Corner:

Много е траен, особено след отлежаване, става още по-хубав. Съжалявам, че се разделих с него...

Общи условия

Активация на акаунт