Сполучливи имитации на маркови парфюми - 65

• 35 245
  • 696
  •   2
Отговори
# 690
Днес чакам The one (D&G) от Verset, толкова любим оригинал и такава безобразна трайност, силно се надявам тези да са го изпипали във всяко отношение...).

# 691
Вижте какво ми излезе в Trendyol. Не познавам тази марка правеща реплики, но се блазня да пробвам с тези цени. Идват от Румъния.

# 692
Да попитам, влязох в Divain и виждам, че парфюмите са по 12 евро, уж намалени. Наистина ли нормална им цена е по 30 или просто е рекламен трик.

Веднага загледах

Orto Parisi Megamare   Divain.765
Mancera Cedrat Boise   Divain.337
Dior Bois d’Argent   Divain.593
Louis Vuitton Imagination   Divain.376

# 693
Имах и аз едно копие на Libre от Баргело, като го сравних с мостричката на оригинала, нямаше никаква разлика, дори трайността на Багрело биеше оригинала. За жалост, не успях да си взема нищо друго от тях, затворили са щанда в Билла в до нас и после разбрах, че не продават повече в България.

# 694
  • Sofia
По принцип са около 30 Евро, но много често имат частично или цялостно намаление Дивайн. Аз лично купувам само когато са на намаление.
От тези конкретно нямам впечатление.

# 695
Terra Incognita, при мен в кошницата са около 7 евро. Сложих два и се чудя да поръчам ли Simple Smile

Завчера в Лидл подуших копието на Циганската вода Бийредо. Не ми хареса ,а и изфиряса за пет минути.

# 696
По принцип са около 30 Евро, но много често имат частично или цялостно намаление Дивайн. Аз лично купувам само когато са на намаление.
От тези конкретно нямам впечатление.
поръчах ги, 12 евро за 100 мл с безплатна доставка, при положение, че Мартинез станаха 13 евро за 50 мл

Общи условия

Активация на акаунт