🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 63 574
  • 1 268
  •   129
Отговори
# 1 260
  • София
Дали Галена и Радо поне са останали двойка или само Джани и Габи излязоха като такава?

# 1 261
Ама като ще седиш, което и аз вярвам (не могат да си тръгнат, нито да взимат решение), ако ще правиш на пук на продукцията, стой и не прави нищо – не говори, не реагирай, не им давай материал.
За мен тримата не са влюбени, ама двама играят по сценария, въпреки че вече се поизчерпаха. А третият не иска, ама правенето му на пук всъщност подпомага продукцията, а не обратното

# 1 262
Аз сега гледам. Нищо изненадващо.
Малко е Елена. Трябва няколко Елени да мислят сценария. Слаб е

# 1 263
Във ФБ казват, че това е писмото, което е написала Нети за следващия епизод,
" Объркана оштавам..."

# 1 264
Видях реклама за кастинг на втори сезон.Тушев,ако четеш тук,вкарай светата троица директно и без кастинг в новия сезон.На финала му  (И)Натито може да е решила кой от двамата иШка.

Никакъв шанс. Там ще има нови мъже и тогава може да стане разтроена, разчетворена и т.н. И ще си откара до пенсия с мисленето.

Аз вече не смея да съдя участниците, чудя се  кое е тяхно лично мнение и кое е продиктувано от продукцията? 🙄🙄
Може Натали да е решила, може Габа да не е искала такъв скандал, може Орлин да е искал да си ходи след решението на Натали...
Не знам и аз вече! 🤐

Тогава това не е никакво реалити, а си е направо сериал. Толкова пък да не им дават да имат мнение......

На Николов сезона ми хареса повече от този. Харесва ми да има някакви драми и скандалчета, но в някакви разумни граници. Тук всичко ми е прекалено на макс и повече ме натоварва, отколкото да ме разтоварва и забавлява.

# 1 265
Ох,  Житко казал "те амо" и НарцИса ококори очищата. Та той дори не я е целунал, бе. Как казваш обичам те на някого, с когото не сте имали време, достатъчно разговори, не сте  се целунали даже, не си виждал реакциите му в различни ситуации? Ако Житко беше интелигентен или пък изпечен сваляч, бих си помислила, че казва тези силни думи, за да се добере до един бърз с*кс. Но Житото е с толкова семпъл умствен багаж, че явно го е казал, за да изглежда храбър. Щот нали, НарцИса обича храбреците...
Орлето не желае да стои в триъгълник и затова роптае, а и осъзнава колко е нелепа ситуацията. Житото си е ок, щото според него "Нети клони повече към мен."
 А Нарциса наистина клони повече към Тишето, щото Орлин й отнема правото да бъде в тройка.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:04 от Filipiada

# 1 266
Така е..а аз клоня към луканката...

# 1 267
При Натали положението е следното:

С Тихомир - човек вижда това, което иска да види. Дори и да не направи нищо, тя мисли, че той прави много. И най-дребния жест от него се приема, като нещо голямо.

С Орлин - най-сляп е този, който не иска да види. Каквото и да направи, каквото и да й каже, колкото и да я защитава - за нея никога не е достатъчно.

# 1 268
  • Варна
Тая Натали си заслужава всичкия хейт. Няма право да се подиграва с двамата мъже, а тя точно това прави.
Не съм чела дали продължават да я солят и народът дали продължава искрено да я "люби", но се надявам да е така!
И как не я срам да лъже, че щяла да помага на Житомир с брат му!
Всичко е да стигне до финал и след това айде чао.

Общи условия

Активация на акаунт