🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 25 905
  • 425
  •   106
Отговори
# 420
Виктор е мъж, който може да направи всяка една жена нещастна.
Познавам, за съжаление, много добре този типаж. Той третира жените като обекти, които да задоволяват всяка негова фантазия, и да стъпват на пръсти около чупливото му, крехко его.
Абсолютен комплексар и дава вид на психологически насилник и тормозител. Видяхме как словесно тормозеше Орлин, и с каква злоба и омраза оплюваше "любимата " си на синхрон. Според мен той смърка кокаин, но това си е хипотеза. Виждаме го често и с  чаша в ръка..
Навярно в живота му се "разминава" заради доброто финансово положение, и понеже дава вид на поне средно интелигентен. За мен лично е най-противният персонаж за целия сезон.

# 421
Не я знам тази песен, но ми напомни за "Сълзите ми налей, налей, налей..."
Нищо де, нека и тя поплаче малко. То не може само да им се подиграва и да ги имитира.
Извън темата е, но ви споделям, че много са ми неприятни хора, които имитират другите. Габи с уста върху брадата все критикува, все имитира, все е с мнение по всички въпроси. Даже и по въпроса за някакво си никакво запознанство, и то преди да подозират, че ще я срещнат някой ден, извади мнение. И то пак е кофти мнение, негативно мнение. Мнението на Габи. С уста върху брадата.

# 422
От бТВ са преместили финалът за понеделник. И епизодът ще е дълъг. 20:00 - 22:30 ч.
Не го вярвах, но ето че го направиха. Като се замисля обаче, това е едно страхотно решение от тяхна страна.
В понеделник няма да има нищо по другия канал и ето, че започват в 20:00 ч. А не в 22:00 / 22:30.
Явно че просто не са искали да се мерят с Игри на волята в един и същ часови слот. А не да са имали забрана да не започват преди 22:00 ч. Било е техен личен избор. На телевизията имам предивд.
Това сега кристално ясно се набива на очи.
Мисля, че ще имат силен финален рейтинг. Simple Smile
То беше ясно, че бягат от ИВ - най-скандалното нещо за сезона бяха звуците от прането на Емили, които спокойно можеха да не излъчат/съкратят при по-ранен час.
Сега разбирам защо им беше толкова зор да правят 2 часа извънредна емисия и да карат репортера да обикаля кофите за боклук - дошло им е идеално това изоставане в графика.

# 423
При разигралата се драма на Габи с уста върху брадата, незабележимия Калоян и леля Кристина, Виктор трябваше да си размаха големия тефтер: А, видяхте ли сега, защо си записвам!!

Кристина от дисквалификация ли се уплаши?  Какво като са се запознали с Калоян?

Книгата на Виктория автобиография ли ще бъде? Непременно трябва да я прочета. Ще науча колко неориентиран може да бъде човек.

Габи с уста върху брадата не умее да страда.
Съжалявам, но не съжалявам.

През повечето време Габи не е приятна, но и начинът, по който я наричате, също не е.

# 424
Ако Дениз желаеше в действителност да бъде психолог (не с цел да си коригира имиджа) и разбираше квинтесенцията на професията, нямаше да участва в такъв формат. По етичен кодекс е напълно противопоказно. Две мнения по въпроса няма.

Оттам насетне… не е необходима професионална квалификация в сферата, за да се прецени, че показаното от нея до момента като разсъждения и поведение е много далеч от кариерното битие и житие на психолог с качества и умения. Направи ми впечатление, че употребява термини, чието значение не разбира (определи поведението на Шермин като „биполярно” например, а въпросната нито изпада в маниакални епизоди, нито в депресивни такива, а е по-скоро с хистрионни оттенъци). Явно владее „модата” на популярната психология онлайн, но не и нещо реално и съществено. Но да не задълбавам.

В сезона на Алек участваше една психоложка, която работи в Софийския затвор. Гледала съм интервюта с нея по БНТ - изглеждаше добър професионалист.

# 425
Е, чак пък Габа пред Натали за снаха, ми не, със сигурност не бих я избрала нея.
Блага нормално да я оставят за по-млади, все пак това е съдбата на бръмчалките около по-заможните мъже. Търсят си най-доброто хората, които разполагат с пари…
Левент ме разби с това филмиРваш се към Блага.😅
Иначе, тя го сподели, защото чу как Тихомир разказваше за брат му, че като хване нещо, му е по-трудно да го пусне после. Да, можеше и да не го споделя, но явно ѝ олекна.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 10:44 от Rimmona

Общи условия

Активация на акаунт