🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 31 277
  • 499
  •   135
Отговори
# 495
Песен на Симона Загорова и Орлин - от 2022 г.
Извинявам се, ако е пускана вече - в последните дни изобщо не съм ви чела

https://www.youtube.com/watch?v=m91lQQ4Y4B4&t=17s

Ех тази Натали - заради Тишо се изпусне певческата кариера Grinning

# 496
Моите наблюдения за мъжете Деви, без да съм имала личен контакт с тази зодия, за разлика от мои приятелки е че са коцкари, които държат на семейството си. Виктор би казал патриархален тип коцкари с доста високо самочувствие 😏 Сред бг звезди се сещам на прима виста за Мамин Сашко на Еврото и Димитър Рачков. За световни звезди Чарли Шийн, Хю Грант, Кеану Рийвс, Шон Конъри, Принц Хари. Очевидно има нюанси, както при всички

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 20:04 от Catfish

# 497
Моите наблюдения за мъжете дева, без никога да съм била във връзка с тях са, че когато са във връзка го раздават много хард, но като се оженят, рязко се мушкат под чехъла на жена си. Имам доста познати и всичките до един са така.

# 498
Филипа и Йовица напуснаха ли предаването?
Не са, хортуват тихо към финала.

# 499
  • Street of Dreams
Единственото, което знам за девите е, че най-често са с партньор лъв - поне в моето обкръжение е над-пропорционално срещана комбинация.

Виктор...Мисля, че освен другите неща страда от Madonna-Whore-Complex, когато мъжете разделят жени-за-връзка и жени-за-секс в отделни категории. Жената за връзка/брак трябва да е "чиста", скромна и неопетнена - той я идеализира, доколкото другата може да е тигрица и с нея той може да изживее себе си сексуално, без задръжки. Тези мъже не могат да имат една и съща жена, която хем да обичат, хем да желаят.

Дали има 108 бройки или му се иска, при всички положения издава недисурност. Това е неговият начин да поддържа усещане за ценност, власт и значимост. Може и да ги има бройките - той има пари и му знае устата, жените си падат по това.

При всички положения става въпрос за надмощие и в двата варианта - доминацията в леглото му носи усещането за власт и контрол, в същото време съпругата свири малко втора цигулка, защото той е алфата. Ако самият той е преживявал несигурност, изоставяне или хаос, контролът над партньорката му създава чувство за безопасност. Той не иска да е узвим в никой случай.

Общи условия

Активация на акаунт