🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 42 046
  • 784
  •   107
Отговори
# 750
А на Красимир Тъпото защо отново му се разминаха тази вечер въпросите? За него картичка нямаше, а очаквах да го попитат пред всички дали е прал с Емили. Егати фалшивите герои са тия вътре. Долни и жалки.
Не харесвам Натали, но май всички забравят, че е само на 21 години. Повечето са на 30 и отгоре. Дали преди 10 години нямаше да се държат и те така инфантилно? А след 10 години съм сигурна, че и Натали ще е доста по-различна.
Изконната идея на този  формат не беше ли да намерят любовта? Като са те събрали с 20 човека от срещуположния пол не трябва ли  да опознаеш повече от тях и така да направиш избор? Тук се групираха на третия ден и се взеха за женени с деца. Сакън да не погледнеш друг. В чуждите формати е съвсем приемливо да ходиш на срещи с различни. Нали все пак затова са отишли.

# 751

Това коментирахте ли за любимия ви Левент.

Тя сигурно лъже Stuck Out Tongue Winking Eye

# 752
Театърът, който разиграва Габи точно преди финала на мен ми изглежда, че иска да разкара удобно Калоян преди края на предаването, но ситуацията е нелепа. 😄

# 753
Ах тази Натали каква е хитрушааа. Как играе палаво..... Дърпа се, обаче пуска в действие онзи подканящ поглед. След това демонстрира как се бори със зараждащите се в нея чувства, буря, на която иска да се противопостави, но няма сили и т.н. Все едно чета някакъв роман - много добре го прави
Джейн Остин "Разум и чувства"
Такава е била Продуцентската идея, заложена в сценария, но…🙃С тези двама лирически герои-Тихомир и Орлин, е абсолютно немислим. Орлин донякъде се старае, но Тихомир е ужасен актьор.
Неуместно сравнение😉- няма шанс И още: Девойката хореограф в 33 да е героиня на Джейн Остин, си е чиста шега, смешка, нелепица.

Натали, Орлин и Тихомир са объркани хора, търсещи всичко друго, но не и любов. Или поне не помежду си- Натали си заяви изискванията за лукс, Орлин за балансирана интелигентна жена от неговия свят, Тихомир очаква здрава девойка, която много не очаква от него като емоционално общуване, но за сметка на това е смирена и представителна.

Абсолютен водевил е този т.нар. Триъгълник- “Разум и чувства” в нескопосан читалищен вариант.🤨

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 07:59 от ellis

# 754
Покрай триъгълника на любовта сто пъти си смених мнението, аха да ги заклеймя и някой от тях направи или каже нещо, което обръща палачинката, после аха да ги харесам и някой вземе та се осере до ушите и така 1000 пъти. Много се проточиха тези колебания по сценарий. И Натали, и Орлин, почнаха да ме дразнят, но най много Натали. Забелязахте ли как след писмото и дадените опции, Орлин се надвеси над Натали да я целуне, а тя с такава досада и отвратена физиономия се отвърна от него, уж, че нещо ох, ах, крака ме заболя. Тя май никой от тях двамата не харесва, но и се стои на курорта до последно. Има амбиция да е в центъра на вниманието и си разиграва коня, както и е угодно.
За Левент - той пали от раз и може би се опитва да се сдържа, но ако имаше достатъчно време, щеше да лъсне и той.
Засега това което показва ме разсмива и кефи, но имам съмнения, че не е баш такъв какъвто се разгръща на пръв поглед. Ей на и за него почнаха да излизат някакви неща, но няма време да видим кое какво е. Инак извън бесовете, които го обхванаха след като Виктория го поряза, лошо от него не съм видяла. Последните епизоди ме разсмива и на фона на драмите и бурите в чаша вода спретнати от хора от които не трески, а цели греди трябва да одялкаш, ми е глътка свеж въздух. Инак предполагам, че и той има за дялкане, но няма време. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 755
.
И с финала така. Просто на Натали ѝ е казано да се преструва, че се колебае до края и да не дава възможност на останалите (или на зрителите) да се ориентират за избора ѝ. Иначе тя сигурно си знае вече кого предпочита, просто няма право да го оповести.
И аз това казвам,  няма как да реши преди това, неслучайно ги оставиха тримата до финал, нали трябва нещо драматично да се случва на този финал.

# 756
Все си мислех ,че "дъното на мазето "е просто грозен израз ...но то снощи,стана негледаемо ..
И като говорят за двоен стандарт,Виктор със 108 бройки ...вероятно е с номинация за Оскар,вместо разпъване от другарски съд .

# 757

Това коментирахте ли за любимия ви Левент.

На бивши не вярвам. Момето сигурно много иска да се покаже и е намерила повод да го направи.

# 758
  • в сърцето на един мъж...
Ох този Тихомир какъв е нахалник, не значи не!

Хич не е нахалник той - вижда, че му дават аванси, но има камери.
Орлин постъпи много добре, писмото му беше много хубаво и обяснява много неща. Според мен просто трябва да си тръгне и да я остави.
Левент ме забавлява много и ми харесва даже.

# 759
Левент със сигурност пали бързо, но не е…как да го кажа, не е непрекъснато токсичен и изнервен, като Джанката примерно. Въпреки че, то на Виктория и светец да си ще запалиш. Grinning

# 760
Ох нее. Орлин ще чете писмотоо. Дори не й го даде тя да си го прочете насаме. Егати кринджа е този Орлин. Ще повърна 🤮 Не може ли да й ги каже тези неща от сърце или някой друг му ги е писал. Пак с ултиматумите, вариант 1,2,3. Целта му е да си отмъсти и да изхвърли поредната си жертва, този път Тихомир. Сега ще разкаже и на цялата къща Страдалникът, дори от Левент акъл ще вземе 😏

И много държеше лично да и прочете "шедьовъра" си, за да попие възхищението и.

А писмото беше:
Аз, аз, аз, аз, аз, аз...

И накрая: Давам ти три опции. Хайде да те видим. Аз ще стоя със скръстени ръце и ще отмъщавам, понеже ти си се издъннила. Психопат.

Аз щях да му кажа: Избирам опция 1. Оставам с Тихомир. Ти ще ме гледаш по телевизията на финал. Ади чао.

Но понеже девойката се лъже - той пък мил, пък добър, пък талантлив и такъв "изумруд" в реалния живот не е виждала, та още и е интересен. Ако остане с него, психическият тормоз и е гарантиран.

За мен Натали иска да получи уверение и заявяване "Ти си жената за мен". Чакаше го, но получи "ама зависи какво дефинираш под влюбен", ама аз, ама тва..  Естествено, че ще и шарят очите, и на мен биха. Иначе и мен не ме кефи с флегматичния глас и муцките, които прави. Но тя никого не е обидила, не простяла, не им пада на нивото. А само на 20. Манипулаторка била - да, те щото другите не са. Ама колебаела се - еми колебае се. Вие, благоверни, не сте се колебали. Да я зарязва Орлин, ама не ще той. Коя ще му се върже в реалния живот, пък Наталка си има ухажари - гаранция.

И е права Фифа за двойните стандарти. За мъж било приемливо да върти две - три и повече. За жена - не било. Ало чобаниии, колкото е за мъжа, толкова е за жената.

И не знам защо на Натали и приписаха и Калоян, и близнаците, и Стоян, и Виктор и егати... понеже я харесали ТЕ. И я обявиха за пеперуда. А Кристина срещи с Калоян, пък излизала с Красимир (дали са спали) хвали се пред всички, че спала с Руди Гела, Дани Петканов, сега разбирам че с психиатриата Виктор се е хванала... А тя била просто "бръмчалка", а не к*рва.

Другите:
Габа за пореден път дъно. Това е зло е безмилостно същество. Такива са способни на най-садистични прояви.

Дениз е злобна. Просто злобна. Иначе е интелигентна на фона на останалите.

Виктория е психопат. Завършен. Както и Виктор.

КрасимирО и той злобен комплексар се показва. Екстра са си с посредствената му избранница Киара. Тъпи и самодостатъчни. Пък и акъли раздават.
Перфектен анализ. Само Блага липсва, има какво да се каже и за нея

# 761
Много ми е неестествен целият панаир с Бланкото. За мен си е режисирано и изиграно доста компромисно.
Крисито цял сезон развяваше букли, гледаше безизразно, мълча да пази имидж, а накрая веднъж се напи и се разприказва за Петкан и Руди. Сега пък Калоян не помни и Пешката я издъни, че и с Кратун е излизала.
Бермудския триъгълник го превъртам и трите му страни много мяукат и нищо не казват от поне седмица.

# 762
Много ми е грозно как Наталия ги врътка и прави да изглеждат глупаци. На Тихомир казва " Аз когато искам нещо си го вземам", гледайки го с поглед "Сещай се". Тихомир буквално подтикнат от думите и решава да си вземе целувка, тя си закрива устата и почва "Не ми го причинявай". Тихомир изпада в конфузно положение. После тя го кани в спалнята си! Една жена да те покани в спалнята си като преди това е заявила "харесвам в теб смелостта" какво значи? Щеше да е напълно оправдано ако Тихомир и беше налетял. Бил нахален. Моля?!  В реалния живот подобно поведение е ясно как щеше да завърши, тук камерите я пазят. Тя била малка, нормално било да се колебае. Тук не говорим за колебанията и. Тук говорим за грозно разиграване и злепоставяне.

# 763
  • София
Натали (не НаталиЯ) ми е крайно неприятна с това, че се прави все на умряла лисица неразбрала, а се видя, че си е доста обиграна и много добре знае как да върти мъжете и какво и как да постигне (сама се изпусна, че още в началото е усетила, че Тихомир я хареса, а после шок, ужас, боНба: нашата кокошчица изненадана! ). Но колкото и да не я харесвам, беше ясно, че това Луксът ме успокоява беше шега, не мога да повярвам как някои тук го взеха насериозно. Това е майтап, пълно е с мемета в тази връзка и тя очевидно го каза на шега.

# 764
  • SF
Цитат

Като външност се доближава много до Виктория. Можеше да си паснат с Левент, ако не бяха два остри камъка.
Какво приказвате за Левент??? Изобщо не е мой тип.
Да, викнаха ги с Орлин да си поприказват по мъжки заради продуктовото позициониране. Ряза луканката на басамаци, въпреки че бяха аранжирали дъската с грозденце.
А Орлин с тази вечно преведена стойка... Защо, бе човек? Не може ли по-изпъчено да се облегне на масата пред всички. И сетът с възглавничките не е неговият.  Кой го облича в тези ризки и защо интелигентен човек като него се съветва и учи от... Левент? Simple Smile
Блага се залюби с Денката. Уговорките са тръгнали, докато другият Денка беше в играта. Но Блага най-яростно кове канчето на Натали.
Както и хейтъра Виктория най-много хейти.
Габи с устата върху брадата вече ми е още по-неприятна. Но аз за нея си влача едно неодобрение още от другия Ерген. Там също беше куку. И беше завистлива, защото определено не беше сред потенциалните избраници на Ергена. Стоеше си в миманса и се заяждаше с момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт