🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 43 105
  • 808
  •   119
Отговори
# 780
Е, нямам никаква представа, колко е ''добър'', то и това какво означава - неагресивен? Едва ли не е агресивен, ако го настъпят ще скочи и още как.
Ако има ценности и ги отстоява, обаче, значи е добър човек. Има много тихи и овладяни гадове. Няма да скочат, ще си трайкат, но ще ти подложат при всеки удобен случай.

# 781
Г-ца Бланко напълни социалните мрежи с оправдания, че всичко е театър и плод на много алкохол, а самата тя е слаба актриса, неможеща да се мери с профито Петър и поради тази причина резултатът е такъв, какъвто е. Тоест жалък. За мое изумление, маса хора ѝ вдигат акциза и обявяват, че е най-истинската там, бе, направо я имат за икона, за каквато и тя се е провъзгласила. Истински съм смаяна и с отворена уста констатирам, че явно живея на друга галактика.
Какво да кажа за Светата Троица. Там нито отца, нито сина, нито духът животворящий може да помогне. За тези мнението ми се промени многократно от "осанна" до "разпни ги". Тишо има чувства, заявени такива, нали и заявявайки ги, вся смут в и без това празната хралупа на Натка. Орлето го играе извисен, но излиза мекотело. Грижи се за комфорта на любимата и ухажорът ѝ и гледа да не им причинява дискомфорт. Чете писъмца с треперливо гласче, което не мога да преценя, дали трепери от желание към Божествената или от това, че няма топки, май клоня към второто. Дава пространство и време на плачещата върба, която с всеки нов повей на вятъра... опс заявил се с чуШства кандидат са с*кс, става все по- объркана и колеблива. Рогоносецът, ако има грам достойнство ще си тръгне, немедлено, веднагически и ще спаси и без това разпердушинената си репутация, или поне това, останало от нея! Тази е най-гнусната от всички жени вътре. Онези поне знаем със сигурност на кои сайтове са потребителки. Тук е страшно! Лицемерие, пошлост, двуличие, похот и прочие долни страсти, обвити в миловидна маска. Забива ножа до кокал, но пък изящната ръка, с която пронизва и двамата, защото тя е непочтена и към двамата е съблазнителна и облечена в кадифена ръкавица. Докато Орлето си излива душата, макар и писмено, змийчето съска, ох, заболя ме краченШето и гледа тъпо и безчуствено. А когато храбрият войн се опита да я целуне, "целомъдрено" покри поквареното си лице.  А после го покани в покоите си. Тази за мен е гнила отвсякъде! Габа, Дениз, Блага и сие търгуват с телата си, Натали търгува и  с душата си, което е пагубно за жертвите ѝ. Защото е пагубно, когато не знаеш от какво да се защитаваш. С Ало БГ дамите е ясно- там плащаш, получаваш плът в замяна и почваш да бегаш, бате. Тази е точно като тях, но прикрита и подмолна. Не случайно народният гений, сътвори бисера- тихите води са най- Натали...

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 11:16 от Filipiada

# 782
Относно добротата. Има една обратна зависимост сякаш. Тези, които вътре демонстрират злоба и агресия, визирам Виктория , навън всички твърдят, че е душичка и досега почти всички твърдят, че са останали близки след предаването и поддържат контакт. И то свестните. Например Лъчо, Денис.. и пр. А тези, които първо те грабват с доброта, примерно Блага рано, или късно им избива злобата.

# 783
Леле Кристина удари в земята и Дениз и Блага по разврат. Как тихо се измъква по тъча, че е кротка пък тя огън била. Киара изобщо зацепи ли, че и нейният булдог е бил в същата ситуация?
Натали вече не мога да я слушам и гледам- май и тя не знае какво иска. То бива превземки ама вече прекали.

# 784
Киара ще трябва да се прави на не разбрала,че то ...как ще се конкурира по драматизъм с Габриела
Joy
И все пак,да не се измества фокуса,от набедената за блудница....Ако се повдигне въпроса за "безчинствата" на Кристина...много ще бъдат въвлечени,кой с действия,кой с бездейсвтия...
Сега на кръста е сама,Натали със своите си терзания ..
Двамата и ухажори,под претекст,че и мислят доброто,само я  поставят в още по-трудно ситуация...да избира от три варианта,това,откъде на къде....избор не между Орлин и Тишо..,а ми да пише нови правила на формата...

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 11:31 от неда2

# 785
Натали въобще не е длъжна да се съобрази с трите предложения на Орлин. Аз също мисля, че вариантът беше един - той да си излезе. И не за да я улеснява (от къде на къде?!), а за да спаси остатъците от достойнството си.
Защото както е тръгнало, Тишо през деня се поопъна на леглото им, но довечера може и да си легне в него и Орльо да спи пред вратата.
П. п. Апропо, идеята на Натали да покани Тихомир в общата й спалня с Орлин и той да се въргаля по леглото им, ми се видя доста нечистоплътна.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 11:44 от Tess d`Urberville

# 786
Левента има някакви човешки качества и затова е харесван.
То и Краси, Киара и Натали не са много умни ама не сме се прехласнали по тях.
По просто обяснява Левента ама поне има ценности и стои на положение на фона на останалата психиатрия.
Джанката се опита да е като него ама или го носиш или не

# 787
Днес, гледайки един клип, много ми заприлича на Натали

# 788
Ако Орлин имаше достойнство щеше да си тръгне още когато тя реши да даде шанс и на Тихомир. Тишо го разбирам- иска да развали отношенията им, видял е дупка, но Орлин да седи и да чака тази да избере него, ами не е ок. Натали също- тоя ли, оня ли, ако имаше влечение към поне един от двамата щеше да е разбрала или наистина иска да ги държи като кученца покрай нея.

Между другото на Калоян писмото зъвършваше, че не е останал с добро впечатление от Кристина, но никой не обърна внимание в какво се изразява това, защо ли?

# 789
От тримата само Житко разбирам какво иска - Натали.
Нито Орлин разбирам какво иска, нито Натали.
Орлин не стана ясно иска ли я Натали за себе си, или не я иска. Така и не го заяви - тук съм съгласна с Натали.
Натали се чуди - от двамата ухажори обаче само единият го изрече, другият го дава с конклудентни действия, вербално - йок.

Орлин - само кръжи и бяга от директен отговор. Като не било толкоз трудно-той що не го каза в прав текст ? Ама може да имам там некви чувства, ама може и да нямам, ама време ми трябва, ама ти се сещай дали те харесвам, аз няма да ти го кажа....пък на нея вика толкоз ли трудно бешало. Ми явно е трудно, Орльо, щот и ти не го измъца....брат, зайко...

# 790
И Кристина е палава представителка на зодия Близнаци 😁😁😁

Съжалявам, имам лично отношение към тази зодия и не спирам да си потвърждавам, че има защо. 🤢
Дано няма засегнати сред аудиторията тук.

# 791
В този сезон близнаците са доста 🙂 Като се започне с близнаците Атанас и Стефан, Емили, Кристина, Киара, Натали. Изборът е голям

# 792
От тримата само Житко разбирам какво иска - Натали.
Нито Орлин разбирам какво иска, нито Натали.
Орлин не стана ясно иска ли я Натали за себе си, или не я иска. Така и не го заяви - тук съм съгласна с Натали.
Натали се чуди - от двамата ухажори обаче само единият го изрече, другият го дава с конклудентни действия, вербално - йок.

Орлин - само кръжи и бяга от директен отговор. Като не било толкоз трудно-той що не го каза в прав текст ? Ама може да имам там некви чувства, ама може и да нямам, ама време ми трябва, ама ти се сещай дали те харесвам, аз няма да ти го кажа....пък на нея вика толкоз ли трудно бешало. Ми явно е трудно, Орльо, щот и ти не го измъца....брат, зайко...

И да е имал чувства, мисля, че ситуацията, в която тя го постави, го отблъсна. Мъчно му е, но сякаш ще му е по-леко без нея.

# 793
Ако може да се вярва на теорията ,за зодиакалните знаци...то на Виктор да не са му объркали рождената дата
Joy
Астрологията е сериозна наука,в този формат персонажа е избиран по други критерии..

# 794
Вметката на Петър ''И Краси е излизал с Криси, но аз нямам нищо против'', всъщност беше много не на място по няколко причини. Първо, той го е разбрал от самото начало и какво против би могъл да има, наистина, при прясно запознанство с нея?! Второ, каза го така, сякаш тя и Краси са излизали на срещи (иначе, ако са само познати съвсем глупаво звучи да има нещо против), а тя сега в профила си казва, че просто се познават.
Сравнението е напълно не на място и едната ситуация няма общо с другата. Мъжете (Радо, Тишо и Левент), също споделиха помежду си, че за тях, съдейки по езика на тялото, Криси е излъгала, че не помни.

П.п. Астрологията не е наука, камо ли сериозна такава.

Общи условия

Активация на акаунт