🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 44 933
  • 843
  •   126
Отговори
# 795
Чудя се дали Тихомир щеше да е толкова смел и готов да се "принизи", ако беше на мястото на Орлин. Все си мисля, че нещата му се получават, защото е изкусителят, защото той разбуни духовете.
А колкото и да обичаш някого - ако се появи друг и трябва да се бориш ти да си избраният.. не знам, за мен нещо ще се счупи и никога няма да е същото. Да, знам, че имат едномесечна връзка, но Орлин може би го приема така и естествената му реакция е да се затвори.

И нещо, което Неделчо каза в Надкаст - ако Натали ще опитва да изтръгва страст и ревност от партньора си, като се заиграва с други мъже и показва колко е желана, това би имало антиефект и още повече ще срути доверието помежду им. Човек иска просто да е щастлив с някого, а не постоянно да е в режим борба.

# 796
След края на сезона, екипа обсъжда кой с кого е прал.. Joy Hug

# 797
Вметката на Петър ''И Краси е излизал с Криси, но аз нямам нищо против'', всъщност беше много не на място по няколко причини. Първо, той го е разбрал от самото начало и какво против би могъл да има, наистина, при прясно запознанство с нея?! Второ, каза го така, сякаш тя и Краси са излизали на срещи (иначе, ако са само познати съвсем глупаво звучи да има нещо против), а тя сега в профила си казва, че просто се познават.
Сравнението е напълно не на място и едната ситуация няма общо с другата. Мъжете (Радо, Тишо и Левент), също споделиха помежду си, че за тях, съдейки по езика на тялото, Криси е излъгала, че не помни.

П.п. Астрологията не е наука, камо ли сериозна такава.
Да,приемам корекцията...изучава и анализира,но не е наука.
 Лошото е ,че я лансират  и и придават сериозност ,в опит да се обяснят човешки ,слабости..

# 798
Така , нормално е жени като Габа и сие , да обяват Натали и Кристина за лековати , за това че са си поговорили с мъж или мъж ги е харесал. При тях всеки такъв случай завършва със "кекс"  , така , че съдят по себе си и си правят изводите

# 799
От тримата само Житко разбирам какво иска - Натали.
Нито Орлин разбирам какво иска, нито Натали.
Орлин не стана ясно иска ли я Натали за себе си, или не я иска. Така и не го заяви - тук съм съгласна с Натали.
Натали се чуди - от двамата ухажори обаче само единият го изрече, другият го дава с конклудентни действия, вербално - йок.

Орлин - само кръжи и бяга от директен отговор. Като не било толкоз трудно-той що не го каза в прав текст ? Ама може да имам там некви чувства, ама може и да нямам, ама време ми трябва, ама ти се сещай дали те харесвам, аз няма да ти го кажа....пък на нея вика толкоз ли трудно бешало. Ми явно е трудно, Орльо, щот и ти не го измъца....брат, зайко...

Според мен стана напълно ясно, че Орлин я иска с трите опции, които предложи и не са конклудентни, а доста вербални:
- аз те искам, ти не си сигурна кого искаш- излизам веднага и те чакам навън, ако не избереш Т.
- аз те искам и ти ме искаш - излизаме двамата веднага
- аз те искам, ти не си сигурна, но искаш и аз да стоя - телом ще съм тук, но духом не мога да остана в тази ситуация.

Чудя му се защо не се маха веднага, но само при него нямам съмнение, че стои за повече ефирно време и реклама.

# 800
На банкета Криси обясняваше, че се запознава с всякакви хора и затова не помни Калоян. Петър я прекъсна: "Не се запознаваш с всякакви хора".

Не е точен цитат, но нещо сходно. В този момент Виктор погледна Петър и усети, че го е казал с яд.

# 801
От тримата само Житко разбирам какво иска - Натали.
Нито Орлин разбирам какво иска, нито Натали.
Орлин не стана ясно иска ли я Натали за себе си, или не я иска. Така и не го заяви - тук съм съгласна с Натали.
Натали се чуди - от двамата ухажори обаче само единият го изрече, другият го дава с конклудентни действия, вербално - йок.

Орлин - само кръжи и бяга от директен отговор. Като не било толкоз трудно-той що не го каза в прав текст ? Ама може да имам там некви чувства, ама може и да нямам, ама време ми трябва, ама ти се сещай дали те харесвам, аз няма да ти го кажа....пък на нея вика толкоз ли трудно бешало. Ми явно е трудно, Орльо, щот и ти не го измъца....брат, зайко...

Според мен стана напълно ясно, че Орлин я иска с трите опции, които предложи и не са конклудентни, а доста вербални:
- аз те искам, ти не си сигурна кого искаш- излизам веднага и те чакам навън, ако не избереш Т.
- аз те искам и ти ме искаш - излизаме двамата веднага
- аз те искам, ти не си сигурна, но искаш и аз да стоя - телом ще съм тук, но духом не мога да остана в тази ситуация.

Чудя му се защо не се маха веднага, но само при него нямам съмнение, че стои за повече ефирно време и реклама.

Ама искам те е не същото като влюбен съм в теб.

# 802
И Кристина е палава представителка на зодия Близнаци 😁😁😁

Съжалявам, имам лично отношение към тази зодия и не спирам да си потвърждавам, че има защо. 🤢
Дано няма засегнати сред аудиторията тук.
Ох, да, и аз това си мислех. Не са от най-моногамните, така да се каже. 😀

# 803
Интересно ми е мъжете сензор за чуствителност имат ли ? Леля Криса е доста хубавка ок. Но няма никакъв чар и излъчва такава студенина, че дори и да се усмихне, то не може да стопли дори на милимунда това ледено изражение. Та се чудя, те като си лягат с нея, не им ли се иска извън секса, да имат и малко човешка топлина и съчувствие, и такъв тип неща, присъщи за топлите хора ?

# 804
Гледах на запис и много ми хареса как Филипа подхвана темата за двойния стандарт при ситуацията на Краси и сега на Натали. Сякаш всички си го мислеха, ама ги беше страх да го кажат на глас, заради респекта, който всява незнайно защо Красимир там.
Наистина смела постъпка на Филипа, евала, за което. Като характер много ми допада, че изобщо не се притеснява да заяви нещата, които мисли, въпреки че ще си навлече критики/скандали.
Левент ми хареса и на мен със съветите към Орлин, но няма как изцяло да ми допадне, защото усещам една пасивна агресия при него, която само чака някаква провокация и ще си стане активна агресия към някой във вилата. Иначе, със сигурност е забавен и цветен на фона на останалите, които вече се изтъркаха.
Криси Писи ми се вижда по-голяма въртиопашка от Натали, просто пази имидж и е по-обиграна и въздържана.
За Тихомир и Натали забравих да напиша. За първи път ще напиша отрицателен коментар за Натали, която в синхрона каза, че отива да отблъсне Тихомир, а то какво стана, позволи му да лежи на общото им легло с Орлин… Ами много показателен жест е това. Момичето е привлечено към Тихомир, но я е страх да го признае, защото всички са срещу тях. Така и бях написала в началото, че тя от страх няма да остане с него, а ѝ се иска.

# 805
Бих се радвала, ако този тип предавания се снимат и в други сезони. Непопулярно мнение е, но искам да виждам по-облечени хора и се уморих да гледам стъпала, изобщо не обичам.
Постоянното лежане на шезлонг не е много любовно.

# 806
Изядоха е тази Натали.
Нещо вчера с това писмо ми се струва че продуцента се намеси да са тройка нещо много си личи.
Иначе ако си уверена жена като Филипа няма да плюеш Натали.
Няма само една красива жена там, трябва да си уверен в себе си.
Винаги ще има някой по-красив и по-умен от теб

# 807
Луксът ме успокоява беше шега, не мога да повярвам как някои тук го взеха насериозно. Това е майтап, пълно е с мемета в тази връзка и тя очевидно го каза на шега.
Да, бе, да, баш на шега е. Истината е, че хубавата лъскава обстановка създава уют и наистина успокоява, каква шега да е. Истина си беше пък дори и казано през призмата на шегата, уж. О, да, бе, тя Наталито е над тия неща, как пък не можах да се светна. Иначе си заяви, че да, нейната стая била най хубава, да се пукат душманите.
Според мен си беше шега, но и да не е, какво толкова. В случая, стаята й е прилична, хубава на фона на стаята на Габи Бланко например и на доста от останалите, които спят в кухнята. Като цяло за лукс там малко трудно може да се говори при положение, че нямат никакво пространство и място за багажа.

# 808
Краси е излизал с Криси ли??? Аз не успях да гледам снощният епизод

# 809
Джукева как рипна вчера с изкълчения крак като младо яре да се хвърля в плиткия басейн 😀 Вся смут в душите на едни и радост и облекчение в душите на други 😃 Всички си мислихме, че се гмурва от отчаяние и тъга, а тя си търсила златната гривничка.. От сантимент и разкаяние ще да е било 😏

Общи условия

Активация на акаунт