🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 53 213
  • 1 112
  •   157
Отговори
# 1 005
оф много ме напряга бавноразвиващата олигофренка  хем я сърби хем я пак сърби,но не я боли де....не е малка,а тъпа и необразована,но няма изглед да си подобри коефициента ....да си ходи,че ми грози монитора-дразни ме бе и то много

# 1 006
Те на Натка казали ли й са на кой финал трябва да вземе решение?
Опасявам се да не ги вкарат във втори сезон, защото тя решение няма да вземе скоро.

# 1 007
Натали вече се държи напълно невменяемо, това е безумно!
Кажи си че искаш Тишо и тая мъка да се приключва, тя индиректно му отговори на Орлин с ,,писмото" че няма да е той.

На Орлин вече му писна и го изби и него на глупости, за какво остава на инат...
Не разбирам!
Харесвам го и то много, но малко вече трябва да се стегне, стига толкова, и той още малко ще ми падне в очите...

# 1 008
Натали, според мен няма да направи избор. Ще си остане сама.
Иначе, тези двамата могат да си седят до финала.

# 1 009
И какво му каза тя с това писмо?! Дрън, дрън, та пляс!
"Жащо ми отнемъш правото на ижбор?". Ми защото човек може да се самоубие от отчаяние, докато решиш, Наталке! Аман!
Орлин я наранил много, така ли? Пак ли? 🤣🤣
Е, то това си беше отговор: пречиш ми.

# 1 010
Ей, тъкмо вече се изправях да ръкопляскам на Орлин, че ще ни отърве от тази мъка и ще остави двамцата останали финалисти да се кокорят от шок ... Той пък решил да изнендада всички....Sob

# 1 011
Аз искам да се вземат Калоян и Орлин. Бих платила за да го гледам Grinning  (изби ме вече и мен на перверзии покрай Виктор)

# 1 012
Оф, така се зарадвах, че Орлин взима правилното решение да си ходи и да спаси поне себе си от тази мъка.
Но не би!

А писмото на Нети беше веднъж. Нищо не разбрах, ако това е в главата й, явно затова не знае какво иска.

# 1 013
Да молиш някого за категоричност и той за пореден път да ти заувърта е тотална липса на уважение. Любов, че няма, няма, но тази не го бръсне за слива.

# 1 014
предлагам Тушев да даде на финал ПРЪСТЕНА  на ВИКТОРИЯ и да приключва този сеир
Заедно с нотариално заверена декларация, че повече НИКОГА тези двамата няма да се занимават с реалити Simple Smile

# 1 015
И какво му каза тя с това писмо?! Дрън, дрън, та пляс!
"Жащо ми отнемъш правото на ижбор?". Ми защото човек може да се самоубие от отчаяние, докато решиш, Наталке! Аман!
Орлин я наранил много, така ли? Пак ли? 🤣🤣
Е, то това си беше отговор: пречиш ми.

Това в същото писмо, в което му казва, че иска да прекарва всеки миг с него? Пълна шизофрения...

# 1 016
  • here and now
Аз писмото разбрах, че иска да си кютат до края и ще избере него. Но му го каза по неговия начин, който той не разбра, но пък очаква да бъде разбран... Mr. Green

# 1 017
Да! 🤣 Искам да съм всеки миг с теб, да се будя до теб..., но и аз не знам кой го е писал това и какво чета!

# 1 018
Проблемът е, че Нати не знае, че не може да намери всичко, което търси  в един човек (Принц). И  същевременно много държи да не наранява (травма), а това няма как да не стане и трябва да си избере кого да нарани, или и двамата?

Повече в клипчето в youtube "От танцьорка и модел до певица - НАТАЛИ | 2024"

# 1 019
На мен това писмо ми каза едно нещо много категорично - Ваня Щерева не е част от продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт