Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 14 478
  • 265
  •   47
Отговори
# 255
Запътила съм се към кауфланд, имаше ли някакви игри там, че не помня?

# 256
Коколино и КФ покупка за 10 лв
Играта на КК и чипс не знам дали още е активна и какви са условията за покупка, защото не участвам.
Милде и КФ покупка за 10лв.
Кори за баница София мел, за всички магазини. Това се сещам на първо четене.

# 257
# 258
Видях , че има награда МБ в Йетел , ако някой изтегли и няма нужда от тях , моля да ми пише , ще съм много благодарна .❤️

# 259
  • Пловдив
На Юск, може би, трябва да са 3 от 6. И при мен нямаше 3 еднакви.

# 260
И при мен нямаше 3 еднакви, 3 от тези 6 трябва да са, да.

# 261
  • София
Скрит текст:
Аз имам един въпрос, свързан с коледния календар на JYSK - днес го изтърках и ми се появиха 6 прозорчета със съобщение, че при 3 еднакви символа се печели ваучер 30 лв. Еми изтрих 3, естествено не бяха еднакви, но успях да изтрия и останалите 3 след това. Ами много се изненадах, че реално нямаше 3 еднакви символа... За съжаление неможах да направя екранна снимка, тъй като много бързо ми изкочи съобщение, че не печеля (то реално ако няма  3 еднакви символа, естествено, че няма как да спечелиш...). Някой да е забелязал нещо подобно?
Молбата ми е ако някой има възможност да го провери и да се подготви бързо за екранна снимка и ако реално е така, да вземем да им пишем на JYSK?
Направих клипче
само две еднакви има
Скрит текст:

Вчера писах на Престиж мейл с данни за доставка от томболата на ФФ
и сега пристигна мейл тъй като не писаха с коя бележка съм спечлила им пратих снимки
и на двете бележки. Европът носиха предишните на Престиж.
Пак ще стрес ама поне наградата е хубава.Приготвих и двете бележки,
а вече на плика ще видя коя е точната.
Скрит текст:
Здравейте,
Благодаря за предоставените данни. Очаквайте наградата в срок според ОУ на играта.
Успешен ден!
Поздрави,
Екипът на Престиж-96 АД

# 262
Чакам печеливши само от Саяс, честно казано щ, откакто няма поста за игри във форума ми е по-трудно да следя игрите. И наградите не са много интересни, аман от одеала  и чаши ....

# 263
  • Бургас
Видях , че има награда МБ в Йетел , ако някой изтегли и няма нужда от тях , моля да ми пише , ще съм много благодарна .❤
Имат този месец възможност да се добави неограничен интернет с валидност 30 дни срещу 1 лв.

# 264
То не пише да изтрийте 3, а 3 еднакви от 6, не знам какво не е ясно.

# 265
Откъде купувате промоционална бира Стела Артоа? Във всички магазини, в които съм проверявала /местни вериги в гр. Бургас/ има непромоционални кенчета, изцяло бели /а трябва в горния ъгъл да имат промо-лента за томболата, за да имат код на езичето/?

Общи условия

Активация на акаунт