Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 114 152
  • 1 278
  •   1
Отговори
# 735
# 736
  • Сливен
Като за Понеделник -  успях да си взема и другата награда от Инстаграм и бързам да Ви се похваля.

# 737
В приложението на Йетел участваме ли в томболата ,ако просто трием скречовете или само ако ни се падне участие от тях.. четох правилата,но не съм сигурна,мен досега участие не ми се е падало,само ненужни отстъпки.

# 738
  • Бургас
В приложението на Йетел участваме ли в томболата ,ако просто трием скречовете или само ако ни се падне участие от тях.. четох правилата,но не съм сигурна,мен досега участие не ми се е падало,само ненужни отстъпки.
До скоро имаше някаква томбола от изтеглилите късметче, но дали петъчно или от коледните, несъм сигурна. Изтеглиха 10 Айфона наскоро. И аз чинно си тегля с надеждата за МБ, все отстъпки се падат.

# 739
  • София
Изпращат имейли за играта на Персил и Фантастико, записвам се с прах за 1 година 🥰(след като цяла година Первол и Персил ме прескачаха за тази награда) 🥳🥳

# 740
И аз съм с персил за 1 година с 1 бележка 🎉

# 741
Няма ме в Персил с 2 бележки бях, май не чакам вече никакви тегления.
Не виждам и интересни игри. Коледните кутии на КК дали приключиха?

# 742
Къде качват печелившите от календара на Кауфланд?
Знам,че първо се свързват,но все пак искам да си следя с надежда. 😀

# 743
Няма ме в Персил с 2 бележки бях, май не чакам вече никакви тегления.
Не виждам и интересни игри. Коледните кутии на КК дали приключиха?
има ги още

# 744
Получих имейл от играта на Ариел/Ленор и Фантастико. Официално съм с кафе автомат. Подранил коледен подарък.

# 745
Здравейте, има ли някаква игра с бонбони?
Скоро имам рожден ден и да съчетая нещата.
Иначе си чакам ваучера от ФФ и Престиж и това е при мен 😄

# 746
https://obgames.net/#usloviya-za-uchastie Тук има печеливши. С продукти съм.

# 747
  • София
Здравейте, има ли някаква игра с бонбони?
Скоро имам рожден ден и да съчетая нещата.
Иначе си чакам ваучера от ФФ и Престиж и това е при мен 😄
само Милка и ФФ имат моментна томбола за над 6 лв
имаше и някаква игра на Прегале

# 748
  • София
Аз да питам, Розали имат ли коледна игра като всяка година, че през телефона нищо не ми излиза?

# 749
Получих имейл от играта на Ариел/Ленор и Фантастико. Официално съм с кафе автомат. Подранил коледен подарък.
Честито и със здраве да се ползва.
Аз съм с ваучер, но мейла беше странен - няма честито, само искат данни, а не всички се проверяват и знаят, че печелят. Направи ми впечатление и формулировката "Към пратката ще има 2 Приемо - Предавателни протокола в 2 екземпляра, моля да ги попълните и едното да го върнете към нас.", но да не изГлиждаме казва баба Simple Smile
Няма ме в Персил, но и в другите им игри не ме харесват, та ще спра да ги купувам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт