Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 12 169
  • 174
  •   2
Отговори
# 75
Не се настройвайте така, Mr.Cash беше с много смотан каст, а беше доста интересно. Много хора, които са ме дразнели в едно предаване, съм преоткрила в следващо.

# 76
# 77
  • София
Петър - звездата от Фермата 9 е новият Обитател.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 21:53 от Diavolo

# 78
Еха ,най-накрая някой за който си заслужава да гледам . Беше ми фаворит във Фермата. Жалко, че бутаха посредствения и безличен ритни топковец ,да рекламират филма за Гунди

# 79
  • София
Пепе яко ще ги командори Simple Smile

# 80
Олее, мега неприятен типаж. Пусни го в темата за "Фермата". Сигурно ще се възпалят стари спорове, xaxaxaxa

# 81
  • България
Бях обнадеждена докато не видях, че Мартинка ще участва и нашият любим режисьор е в темата. Мартина, Ева, Кумбата, потенциално Ина  - от мен предаването ще има хикс. Това са или откровено глупави хора, или прости и елементарни.
Харесвам само водещия, Петър, Джулия изглежда от моята порода, Цецко ми е неизвестен.

# 82
  • Вестерос
Нещо като ферма ми звучи и трейтърс

# 83
# 84
От трън та на глог

# 85
# 86
Как се казваше фенката и защо още не се е разписала?

# 87
Май се казваше Борислава😂😂😂 Ще ни полази -бас държа. Ина винаги я свързвам с кисела физиономия и алкохол,много алкохол.

# 88
Тва шоЛ , Трейтърс за бедни ли е?

# 89
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Имам усещането,че ще е много аматьорско.
Гуспата ми е малко като комшията на село да хване камерата и да снима скапълени игри на нивата за забавление,докато селяните текезесарци си почиват между оране и копане.

Общи условия

Активация на акаунт