💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 145 383
  • 3 316
  •   187
Отговори
# 3 225
  • София
Не искам да цитирам чаршафи, но нищо не разбрах от този на колежката - пенсионерка, бивш данъчен инспектор и многобойка.
Може ли да се изкажете по-подредено и разбираемо, моля?

Последно Е одитор към PwC или е бил? Какъв рекорд е бил, също не ми стана ясно. И изобщо.

И между другото не съм пенсионерка, но съм в сферата, знам много добре как се става одитор в България, хахах. Знам и какво означава да си одитор в четворката, а именно вземат ново завършили с добър успех и ги изгърбват буквално от работа, плащат им малко. Одиторите работят с готовите темплвйти на компанията, трябва им добър Ексел и добър английски. Никога не са сами, винаги има с кой да си измият ръцете и да се поеме отговорността, хаха. Всеки одитор от големите 4 след 2-3 години гърч, напуска, напудря си СВ-то и си намира нормална работа за два пъти повече пари. Ако има акъл де, ако не си стои и си кюта. Това не е изобщо за хвалба. И друго, докато работи там, няма личен живот и време за курсове по планинско спасяване и прочие.
За данъчните инспектори да не почвам, че няма да ми стигне деня.
Айде със здраве!

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 19:36 от January_

# 3 226
Нелка
Никой не коментира Мирослав какъв е в  живота ,а в играта и какво показа.А то е едно абсолютно нищо.
В живота сигурно е добър човек не го оспорвам не го познавам .И разбира се няма лошо харесвайте си го абсолютно ваше право е ,но да ми се обяснява какъв бил Миро в игрите и какъв Калин.Моля ви се.Разликата е от земята до небето.И не знам колко точно хора  го харесват Мирослав и колкото точно не пишат,но то се вижда.Аз не харесвам тези крайни изказвания срещу него ,но на черното бяло не мога да кажа.Мирослав е човек на продукцията.Разбра се от вътрешни хора и с това приключва за честната му победа!

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 15:17 от *Ани*

# 3 227
  • София
Бай дъ уей, PwC ли одитират Нова, знаем ли? Абе всичко ще си кажете вие Joy

# 3 228
Ако всички, които нямаха време да пишат във форума, пристигаха с по един такъв роман, пардон- автобиография, темите нямаше да имат изчитане. Хубаво, че сте все заети хора.

# 3 229
  • Be realistic - plan for a miracle.
Така, след като малко ми мина, ето и моето мнение защо падна Калин, който може да бие Миро с една вързана ръка.
Това е моята теория на конспирациите, за която съм убедена, че си е теория на истината 😁

Значи… ето как за мен стават нещата.
1. Има договори на продукцията, в които пише: можем да правим каквото си искаме и при условие от наша страна да загубите, губите. Ако не се подчините - тежки неустойки. Продукцията решава победители и подгласници.
2. Преди битка и НАЙ-вече преди финала събират тримата и им казват - ти ще си първи, ти втори, ти трети. Оправяйте се. Това е резултатът. Ако не - неустойки.
3. Калин е сложен да е втори и така и направи. Беше измислено уморен и измислено жаден. Даже като се върна да пие вода каза леко иронично “чакай, че забравих”. А като видя пъзела - “аз този пъзел съм го редил”, а после изненада - не успя. Спря и гледаше замислено варелите преди да започне да хвърля топка по тях, че вече явно му свършиха идеите как да се бави. Така се вгледа замръзнал, та чак Мирослав го пита “добре ли си”.
4. Само на Миро роднините на записите си му казаха “чакаме те с наградата”, на останалите финалисти - “не е важна победата, важен е пътя, важно е обичта на публиката” и тн. и тн.

Калин беше втори, защото така беше разпределен по договор. Това е за мен. Точка.
И не само аз мисля така. Никога ама НИКОГА не съм виждала толкова хора обединени около това мнение. Само вижте фейсбук и инстаграм като се абстрахирате от обидите, четете само анализите. Те са точно това.

И Калин няма нищо обшо вече с продукцията - нито ще ходи по партитата им, нито ще цъка като треньорче, нито ще се занимава с промотиране на клетите им сценарии.

Пак ще повторя, ако имам син ще направя всичко възможно да стане точно като това момче. Дано се справя ❤

# 3 230
След интервюто го харесах Калинката още повече. Вече не ми е идеализираният образ от едно състезание, а истински пълнокръвен човек. Без превземки, без напудрени тиради, обективен и възпитан. Паузите , по- дългите такива, бяха за да се опитва да каже нещата възможно най- меко, без да обиди някого или да издаде нещо от кухнята. Нямам търпение да го видя на живо лятото - предполагам, че и с някои от вас ще се засечем по Ботевите пътеки😉 Много слабичко води Ваня. Много важни и интересни въпроси не бяха засегнати.

# 3 231
Кой какво намира за привлекателно в един мъж е чисто субективно, хората имаме различен вкус. Аз например изобщо не харесвам дълги, слаби мъже с фина костна структура. За мен такива бяха и Мирослав, и Траян. Миро чисто физически като го видя и се сещам за бъзиците с Фики Стораро преди години, че е забравил да тренира краката. Моят тип идеална мъжка фигура е Алекс и Калин - масивни бедра, широк ханш, по-набити и тежки, не нацепени с мускули. Та каквото един смята за красиво, за друг е обратното. Няма нужда някой да се изказва като последна инстанция.

А това, че по-свитите притеснителни хора се приемат за глупави не знам как да коментирам. Мен Калин ме спечели точно с това - леко срамежлив, наблюдател в компанията, а не душата ѝ, но прозорлив, възпитан и грижовен. Относно интелекта на Миро - аз нищо не видях от него почти. Умили ме това, че явно поставя жена си на пиедестал, явно е от късметлиите, които срещат своята друга половинка в живота и то рано. Но щеше да е хубаво да видим повече от характера му, беше много прикрит през цялото време. Даже и Павел колко пъти натърти, че няма никаква емоция при него.

# 3 232
Ха, Калин не бил тренирал с тежести..Това ли е най-важното..да е нацепен батка, като оня който не можа да се качи на понтона- Понтонио...?!?
Калин е натурален атлет, а не анаболно животно..

Защо са му непременно тежести?  Вижте как се катери и минава разните висящи препятствия като Тарзан. А забелязахте ли как излезе от басейна - подпря се само и направо изправи стойка на ръце.

# 3 233
Дано си харчи парите в България канадският... плъх Rolling Eyes (Ралица се уби да газлайтва-то вълци, то алфа, то битки Stuck Out Tongue Winking Eye , 'ма фактите са други- физиономия и характер, поведение на ... плъх).

Финалната битка- дежавю, сякаш гледах Ръждавичка с/у Радостина- едната се тътри, другата Фърчи, просто съвпадение, нищо повече Rolling Eyes

Благодаря за темата Kissing Heart Едвам успявах да Ви изчета, камо ли да пиша Joy

# 3 234
  • София
Не искам да цитирам чаршафи, но нищо не разбрах от този на колежката - пенсионерка, бивш данъчен инспектор и многобойка.
Може ли да се изкажете по-подредено и разбираемо, моля?

Последно Е одитор към PwC или е бил? Какъв рекорд е бил, също не ми стана ясно. И изобщо.

А пък Сапунджиева работи за KPMG,  значи и тя е хванала Бога за рога!

И между другото не съм пенсионерка, но съм в сферата, знам много добре как се става одитор в България, хахах. Знам и какво означава да си одитор в четворката, а именно вземат ново завършили с добър успех и ги изгърбват буквално от работа, плащат им малко. Одиторите работят с готовите темплвйти на компанията, трябва им добър Ексел и добър английски. Никога не са сами, винаги има с кой да си измият ръцете и да се поеме отговорността, хаха. Всеки одитор от големите 4 след 2-3 години гърч, напуска, напудря си СВ-то и си намира нормална работа за два пъти повече пари. Ако има акъл де, ако не си стои в PwC и си кюта. Това не е изобщо за хвалба. И друго, докато работи там, няма личен живот и време за курсове по планинско спасяване и прочие.
За данъчните инспектори да не почвам, че няма да ми стигне деня.
Айде със здраве!

Тъкмо се бях засилила да пиша за big 4 и техните одитори, с които всяка година си късам нервите 😁

# 3 235
За проекта "По следите на Ботевите четници": https://adventure-bulgaria.org/BotevataCheta.html

# 3 236
  • Някъде там...
За проекта "По следите на Ботевите четници": https://adventure-bulgaria.org/BotevataCheta.html
Включих се с кеф и аз с дарение.
Приемат също материали и труд. Предполагам, че желаещи ще се намерят предостатъчно.
Малко ме е яд, че не спечели наградата, защото вероятно щеше да е вложена в подобни проекти. Но, да е жив и здрав, надявам се да успее да се възползва максимално от популярността.
Каза, че не го притеснява шума около него, не му действа на егото славата. По-скоро е учуден, че действа така на хората, не го е очаквал въобще.

# 3 237
  • София
И аз се включих в каузата..
Ето това е инфлуенсър Blue Heart Да инфектира хората с добри дела, а не да ми презентира парцалки и всякакви боклуци..

# 3 238
Така, след като малко ми мина, ето и моето мнение защо падна Калин, който може да бие Миро с една вързана ръка.
Това е моята теория на конспирациите, за която съм убедена, че си е теория на истината 😁

Значи… ето как за мен стават нещата.
1. Има договори на продукцията, в които пише: можем да правим каквото си искаме и при условие от наша страна да загубите, губите. Ако не се подчините - тежки неустойки. Продукцията решава победители и подгласници.
2. Преди битка и НАЙ-вече преди финала събират тримата и им казват - ти ще си първи, ти втори, ти трети. Оправяйте се. Това е резултатът. Ако не - неустойки.
3. Калин е сложен да е втори и така и направи. Беше измислено уморен и измислено жаден. Даже като се върна да пие вода каза леко иронично “чакай, че забравих”. А като видя пъзела - “аз този пъзел съм го редил”, а после изненада - не успя. Спря и гледаше замислено варелите преди да започне да хвърля топка по тях, че вече явно му свършиха идеите как да се бави. Така се вгледа замръзнал, та чак Мирослав го пита “добре ли си”.
4. Само на Миро роднините на записите си му казаха “чакаме те с наградата”, на останалите финалисти - “не е важна победата, важен е пътя, важно е обичта на публиката” и тн. и тн.

Калин беше втори, защото така беше разпределен по договор. Това е за мен. Точка.
И не само аз мисля така. Никога ама НИКОГА не съм виждала толкова хора обединени около това мнение. Само вижте фейсбук и инстаграм като се абстрахирате от обидите, четете само анализите. Те са точно това.

И Калин няма нищо обшо вече с продукцията - нито ще ходи по партитата им, нито ще цъка като треньорче, нито ще се занимава с промотиране на клетите им сценарии.

Пак ще повторя, ако имам син ще направя всичко възможно да стане точно като това момче. Дано се справя ❤
И на мен ми намирисва на намеса на продукцията. Някак си е странно човек, който сякаш имаше неизчерпаема енергия и изнесе не една или две битки на племето си, който е решавал и конкретния пъзел, точно на финала да не си дава почти никакъв зор. А и да не говорим, че този пъзел, виднъж редил ли си го, вече ще знаеш как.

# 3 239
И аз се включих в каузата..
Ето това е инфлуенсър Blue Heart Да инфектира хората с добри дела, а не да ми презентира парцалки и всякакви боклуци..
Сигурна съм, че сумата, която ще съберат ще доближава наградата от шоуто, ако не и ще я надминава. Баща му е писал, че във вторник ще обяват колко са дарителите и каква сума е събрана.

Общи условия

Активация на акаунт