💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 171 303
  • 3 697
  •   192
Отговори
# 3 660
Така де,  мачът е свирен, но рязко налазват защитници на Миро, защото сега имат един коз - победил е Калин. Къде бяха всичките тези хора преди петъка... аа нека позная, нямаха с какво да оборят твърдението, че Калин е по-добрия човек. Сега вече имат база да се обижда Калин и се нароиха да го хулят, само защото е паднал от Миро на финала. Миро бил мразен, защото победил Калин... боже, боже... абсурдните твърдения се множат и те... Иначе Мирцата такъв хубав човек и участник, но го мрази народа, заради Калин. Това е толкова вярно, колкото и твърдението, че Калин искал на Малдивите...

П.с. интересно защо ли никой не мрази Траян, за дето би Калин на капитанската... Grinning

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 07:10 от Ели-Мели

# 3 661
Лично аз не защитавам никой, непонятна ми е истерията. Наградата не се дава по симпатии, тя се печели, а Калин не я спечели. Калин не я спечели, защото не можа да победи Миро. Кое не разбирате?

Всички искахме Калин да е победителят, но не му достигна нещо. Всички смятахме, че е по-добър, но на финала не се справи. Той не го направи, той! Какво точно се очаква да стане сега? Налазват мнения като моето, защото започвате да звучите като секта - повтаряте едно и също, сякаш наградата е трябвало да бъде подарена, не спечелена.

Такива са правилата на играта. Иначе още първата седмица можехме да подарим наградата на най-симпатичния участник и да пуснем завесата и да спестим мъките на останалите 25-30 играча (или колкото там бяха). Калин не си я спечели, а можеше. Не го направи. Точка.

# 3 662
Ама на нас си ни харесва да сме секта Joy Кое не се разбра??? Лудите баби от бг мама си имат секта "Сезона на Калин". Не ни е нужно някой да ни отваря очите... на вас за какво ви е да ни отваряте очите? Какво удоволетворение ви носи? А нека позная... да ни натриете носовете Grinning

# 3 663
  • пустинята Гоби
Аз пък не виждам истерия. Много хора казаха, че Мирослав е победил заслужено на последната битка, но няма как да не съжаляват, че човекът, който харесваха и подкрепяха месеци наред е паднал. Нито Мирослав стана по-достоен и симпатичен като взе наградата, нито Калин стана по-малко заслужил като падна. Не знам къде се мъкнат заедно Алекс и Калин, продукцията навря Миро в един подкаст с Алекс и отреди Калин да е сам.

# 3 664
  • София
А дали само и единствено Калин е виновен, че не е спечелил? За мен, а и за много други, този въпрос си остава без отговор и оставя неудовлетворение.

# 3 665
Мартин и Десито също са били там. Ох, добре, че е даката да качва нещо.

# 3 666
  • Sofia
Е, как без миналогодишния победител? Единият неприятник предава щафетата на другия!

# 3 667
Хахах да, Мартин сигурно е щастлив, че вече не е той най-мразения

# 3 668
Какво удоволетворение ви носи? А нека позная... да ни натриете носовете Grinning

Глупости. Отказвам се. Весели празници желая на всички и по-малко се филмирайте.

Добавено:
Прикачвам няколко скрийншота показващи за кого съм гласувала. Моят фаворит беше Траян, след него Калин. Алекс ми беше много ценен за мен като зрител, без него социалната игра щеше да е пълна скука.

Скрит текст:

Ако смятате мнения като на MagdalenaM за обективни и неистерични - ок, ваше право да си заравяте главите в пясъка.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 08:14 от Joy Ness

# 3 669
И аз никъде не виждам истерия. Има едни  фенове които са повече на брой  и едни други фенове които са по-малко на брой. Аз съм от едните, но не виждам да са истерясали дори другите пък какво остава за нашите.  Simple Smile
Може би в други платформи има истерия, но не ме интересува.
В реалния живот има къде по-важни неща. Особено сега.

Аз пък не виждам истерия. Много хора казаха, че Мирослав е победил заслужено на последната битка, но няма как да не съжаляват, че човекът, който харесваха и подкрепяха месеци наред е паднал. Нито Мирослав стана по-достоен и симпатичен като взе наградата, нито Калин стана по-малко заслужил като падна.

# 3 670
НЕ харесвам Мирко, ни външно, ни вътрешно. Мега отблъскващ ми е.

Мирко спечели последната игра и чека

Два факта!
Родата му е на всяка цена ( явно семейна черта) в темата - трети факт.

# 3 671
Интересно е, че тези, които дръзнем да кажем, че Миро заслужено е победил, биваме наричани тролове.
Много е смешно, че на Миро му се вменява вина, че бил победил, а не на Калин, че не успя.
Правилата на играната са такива - победителят се определя на база на финална битка, не на база на народната любов.

# 3 672
Ама вие не разбрахте ли, че не Харесваме Мирослав много преди да е спечелил ,а не защото е бил Калин или заради Калин.😄🤦
Уж интелигентни хора ама хич не четете и само едно и също си дрънкате.Такава била играта,Миро бил заслужил ....
Стегнете се малко.
Мирослав не е харесван заради начина му на игра .Това е.Кратко и ясно!
И стига намесвахте Калин.Той пък най-малко общо има,и да го нямаше Миро щеше да отнесе същия хейт ,и същите неща щяха да се кажат .

# 3 673
Не бе, те защитниците на Миро са едни дръзки хора, дето идват да ни кажат истината. Направо едни будители народни...

# 3 674
  • Sofia
Никой не отрича, че Мирцата е грабнал чека, напред е с едни 90000 лв, кое не е ясно? Да си ги харчи със здраве, за жената, детето, за бизнесите, и за каквото там прецени. Парите няма да го направят по-достоен, нито пък Калин по-недостоен!

Общи условия

Активация на акаунт