💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 183 366
  • 3 859
  •   39
Отговори
# 3 690
  • Буркина Фасо
Като гледам на прословутото парти им е пял Фики Стораро.... Продукцията толкова ли не можа да им спретне нещо цивилизовано...Ако не могат да си позволят някой като ДАРА или друг готин млад изпълнител , по-добре да няма жива музика
по-добре жив Стораро, отколкото  Дара. все пак не са в музея на мадам Тюсо - силикон и восък да гледам.

# 3 691
  • София
Да,аз не съм от върлите фенове на Калин,но Мирослав не го харесвам,просто ми е много безличен,скучен,не показва емоция..Не знам защо,но винаги като го пигледна ми напомня на онзи сивият от Матрицата,носи същото усещане ..Ми няма как да харесаш сивият агент Смит пред Нео,независимо дали е победител или не е..Grinning
Агент Смит

.

Хахах, снощи гледахме Матрицата, даваха го по ТВ. Разправях на децата колко харесвах Киану Рийвс навремето Simple Smile и ми викат "ааа, като Калин", хахаха
Но и децата харесаха Нео, та не знам, не знам...

# 3 692
Това с вливките съм го пропуснала. Все пак в договорите им пише, че всяка промяна в правилата и съответно сценария трябва да приемат. Грозното е как после Ралица намила - Ти мина по лесния път, не се раздаде, разглези се Joy
Честно ли? Най-добре им е на водещите в това предаване. Лесни парички срещу една слаба роля.
Не сме толкова тъпи, че да се хванем и да се обърнем срещу Калин, че не се раздал и се разглезил, а изстрадалия Миро се раздал на макс. Хубаво е, че парите влизат в къща с бебе. Калин сам ще си изкара много повече.

# 3 693
  • Буркина Фасо
Това с вливките съм го пропуснала. Все пак в договорите им пише, че всяка промяна в правилата и съответно сценария трябва да приемат.
издай и други пикантини от договорите им Grinning

# 3 694
  • тук и там
Е,това с вливките са само предположения...Ама как иначе човек,който е припадал буквално на арената и е с анемия ,намира сили в следващите битки,при същите условия(без да е ял), да се представя добре.Нещо не се вързват нещата..
На финалното не е имало.Там си бяха захранени.За период блато и изолатор говоря.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 09:59 от Кайсия

# 3 695
От първия до последния ден в играта Мирослав играе ролята на жертва. И сега продължава с тази анемия и заключени коментари. Близките му се тормозили и затова няма да ходи на турнирите. Как пък един мъж му е приятно да търси постоянно съжаление.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 10:18 от Chapka

# 3 696
  • София
Фикуса е с манталитета на дърта свекърва, сигурно затова не го харесах от началото. Аз, аз, аз, аман!

# 3 697
Тук се пише няколко пъти, че Миро бил изместил Мартин като най-мразен участник. Но аз Мартин не съм го забравила, даже продължава да ми е по-неприятния от двамата. Толкова безскрупулен човек рядко се среща, плюс това, че беше яко и очеизвадно бутан. Просто като се сетя Бббррр. Както и да е, раздухайте на кой е човек Миро, нали вчера някой писа, че знае със сигурност.

# 3 698
Тази сутрин се събудих с мисълта, че довечера предстои териториална битка. Simple Smile Много се разочаровах, като се разсъних и си спомних, че чекът вече е връчен.
Не съм сигурна, че искам Калин да участва в Турнирите на волята. Аз миналата година ги зарязах още в началото, но май имаше доста силови елементи - някаква кола тикаха. Не знам дали игрите са подходящи за него.

# 3 699
То и за Мартин някои потребители още пишат какво добро и възпитано момче бил, пък как го очернили по сценарий. Ама и аз още помня колко ехидно, гадно иронизираше и подиграваше участници, как непрекъснато кроеше долни планове и саботираше. Много неприятна личност. И за мен надминава Мирослав, но му признавам, че не беше в миманса и не го играеше умряла лисица, а активно си вървеше към финала с помощ от продукцията. Иначе ако тръгнем да ги класираме, въпросът е има ли читав победител? Защото и Алекса беше скандално бутан, и Мартин, и Мирко. Добрин знаем как спечели. Милен напомня на Миро, макар и в сезон 2 още да нямаше такова нагло нагласяване. То останаха Андрей и Рълев. Ама и Рълев не беше приятна личност и стигна до финала с хитрост и тарикатлък. Андрей и той си беше хитрец и малко мишкуваше в началото. Просто мина време и сме го забравили. Факт е, че никога не е спечелил най-доблестният, най-раздаващият се, любимецът на зрителите. И така ще е и занапред.
За мен изненада беше, че Мирослав така и не получи нито грошовете на Радостина, нито тези на Николета и сабите. Все още Алекса води в личната ми класация за най-явно и нагло бутан победител, после е Императорчето, след това Рълев и Миро.

# 3 700
За мене Миро измести Мартин в личната ми класация, защото Мартин ходеше на битки, заявяваше се, по-мъжки се държа от Миро. Просто скатаването цял сезон, ролята на жертва и тъжния погледа на Мирцата са ми изключително неприятни. Отделно Миро също беше стабилно бутан от продукцията - мина между капките, че е ял забранена храна, Ивайло и Крис го отнесоха вместо него. Отделно правилата за номинации и елиминации се променяха всеки ден, за да не вземе Мирко да отпадне... тоооолкова очевидно беше... Както съм писала и преди, този човек трябваше да си замине заедно с Томи... (+ Рада и Николета)

# 3 701
Няма истерия, просто на хората им писна от нечестности и сценарий.
По същият начин беше и с протеста.
Чашата преля.
Аз лично харесвах Калин от началото но Ивайло също, Алекс, Траян.
Нещото което не понасям е нечестността.
И ми харесва че Калин е чист човек, защото вече не виждам такива.
Цял живот сме заобиколени все от някой който е подмолен и чака да ти забие нож в гърба.
Наистина ли не виждате от къде идва проблема?
И аз наистина казах че няма да го гледам, и наистина ще е така.
Предпочитам да гледам нещо по Нетфликс защото игрите прогресивно стигат нови дъна.
Вече не ми е интересно като преди, а ме напрягат

# 3 702
  • Някъде там...
Аз си оставих Чикагото за днес. Слушам и се смея с глас. Много е натурален, нула прикритост. На финала само Калин щял да го затрудни. Ваня: Е как Калин, нали Миро го победи, Миро нямаше ли да те затрудни? НЕ! Ние сме си Феномени, съвсем друга щеше да е нагласата за битката.

Малко подигравателна ми се струва Ваня обаче и това не ми допада.

Интересно ми стана каква стратегия му е била препоръчана от треньора му, бивш участник Димитър Добринов. Не се натискай за отговорни постове и капитански, не изпъквай с нищо, освен с това, в което си най-добър и се чувстваш най-сигурен. Не се раздавай, нещата сами ще се наредят.
Дали ви звучи познато? Joy Чикагото веднъж не го спази, отивайки на кръстоносен поход, и стана тя каквато стана.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 10:53 от Жабче

# 3 703
  • София
Само подкаста на Калин гледах и водещата определено не ми хареса. Много тенденциозно води наистина и се опитва тънко да се подиграва на госта.

# 3 704
Хранейки се с токсична храна само разболявате собственото си тяло...Хранете се с вкусна, питателна храна и ще живеете по-добре и по-дълго.Кой разбрал-разбрал.
Два проблема с био-земеделието и чистата храна: фотоволтаиците унищожават плодородна земя и няма достатъчно калинки да борят листните въшки. Чакаме Алекс и Крис да пуснат новата реколта Joy

Общи условия

Активация на акаунт