💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 225 113
  • 4 223
  •   1
Отговори
# 4 215
Първият момент, в който разбрахме, че това момче не е като другите. Ако видите пак битката, ще видите, че на останалите им отнема поне двойно повече време да минат висящите елементи. Павел не успя да му каже името даже. Забележете как Калинката мина всичко даже преди цопналата Гордиенко да е излязла от басейна. Blue Heart Animal Beetle

# 4 216
Първият момент, в който разбрахме, че това момче не е като другите. Ако видите пак битката, ще видите, че на останалите им отнема поне двойно повече време да минат висящите елементи. Павел не успя да му каже името даже. Забележете как Калинката мина всичко даже преди цопналата Гордиенко да е излязла от басейна. Blue Heart Animal Beetle

Дори не е знаел още, че на варела може да стъпи 😂

# 4 217
  • София

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 06:14 от Diavolo

# 4 218
Нов клип от Калин за изграждането на екопътеките от Клуб "Еделвайс":

https://www.facebook.com/share/r/1BhJNF7a7d/

Към момента дарителите били 1000.
Само 1000...При тия грандиозни заявки на феновете във Фейсбук. Страшни сме на думи, ама по делата хич ни няма.
Важното е всеки от нас, който се включи, че го е избрал със сърце. И не се съмнявам, че ще продължим да го правим. Само ме е яд, че много късно разбрах за първия сбор и няма да успея да ида утре на място.

# 4 219
# 4 220
Преди да бъде заключена тази тема, искам да ви пожелая весели празници, изпълнени с много положителни емоции, топлина, уют и прекрасно настроение! Желая ви и здрава и успешна нова година! 🤗

# 4 221
Преди да бъде заключена тази тема, искам да ви пожелая весели празници, изпълнени с много положителни емоции, топлина, уют и прекрасно настроение! Желая ви и здрава и успешна нова година! 🤗

Благодаря, и на теб 💞

# 4 222
  • Bayern
Според мен, както в живота, така и в предаването хората вярват предимно на това, което искат да вярват. Което отговаря на техните представи. Намират доказателства и виждат нещо там, където го няма, защото така се връзва най-много с тяхната теория, визия за нещата, логика и тн. Не знам дали Калин е имал темп, би било доста гадно от страна на продукцията да го оставят да играе. Не мога да повярвам, че биха допуснали болен човек на финал, че и чак да му набиват канчето накрая, че не е дал всичко от себе си. Би било цинично, не че не са били такива някой път. Калин игра прилично на финалната битка, не летеше като вятър, но догони Миро и можеше да успее да го бие. Ако наистина е бил болен Калин, Миро заслужава двойно повече хейт. Може би никога няма да разберем. Подкрепата на всички участници за Калин също може да означава, че са знаели ситуацията. Не знам.. кофти, кофти..
От тим Калин съм, но как Миро има някаква вина за последната битка... И двамата играят по свирката на продукцията.

# 4 223
Никак не са малко хиляда души за два-три дена, а феновете във фб не са давали заявки, а предложение, нямащо нищо общо с каузата за екопътеката.
Аз пък съм възхитена, че толкова много хора са се отзовали за толкова кратко време. Още повече, че в навечерието на Коледа почти всеки има предварителна кауза, най-вече свързана с социално слаби хора или деца или възрастни, нуждаещи се от лечение, или пък други подобни.

Нов клип от Калин за изграждането на екопътеките от Клуб "Еделвайс":

https://www.facebook.com/share/r/1BhJNF7a7d/

Към момента дарителите били 1000.
Само 1000...При тия грандиозни заявки на феновете във Фейсбук. Страшни сме на думи, ама по делата хич ни няма.

Общи условия

Активация на акаунт