💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 225 124
  • 4 223
  •   1
Отговори
# 4 200
  • В Града на липите
На мен Калин и Гого не ми бяха скучни. Ако трябва да ги сравня с Миро, той е къде по-скучен. До средата на шоОто не му знаехме името и го бъркахме с Кристиян и Траян Grinning
Гого пък ми е от топ 5 любимците в Игрите.

# 4 201
  • София
Уф, Билянче, ама защо така, ти си сред най-ценните юзъри, славни ветерани и знаещи много. Грехота е да не пишеш в новата тема. 😯😌

Живот и здраве утре по ранни петли ще осъмнете с междусезонната тема, стига системата да не се бунтура пак срещу Миро на корицата. 😋

Майтапа настрана, благодаря на модовете за помощта, явно е заради огромната анкета...
Ако не успея да я събера анкетата до позволяващите символи в аванс да ви кажа (аз и в новата тема ще го напиша), че ще има анкета в две части. Част 1 - голям обзор от въпроси и сравнения и след 7/10 дена ще се пусне и финалната 2 част от анкетата пак с подобни неща. 😊

# 4 202
  • София

Миро си остана лоялен към хората, които е имал за близки - Томи и Ради. Тези са, на които "дължи" лоялност, защото са първите му близки хора в играта.
Страхотно..другите двама схемаджии, единия в схемата с бакалията, другата схемаджиика беше постоянно търсеща,, кого силен да изпрати на елиминация, че да си спаси кожата..Хвани единия, удари другия..Лоша компания си е избрал, ама то каквито са ти приятелите, такъв си и ти..

# 4 203
  • Берлин
А кое налага пускането на нова тема? Тази си е много готина.

# 4 204
  • София
Ама много се палите. Шоуто свърши. Да се подготвим за Дядо Коледа!

# 4 205
  • Някъде там...
Правилата. Simple Smile Сега до новия сезон ще си пишем  в една междусезонна. Да се дракаме и там Миро Шубето срещу Калин Великолепни. Stuck Out Tongue Winking Eye Закачка. Simple Smile

Досега само един сезон съм гледала втори път след като приключи - 5 сезон. Този ще ми е вторият. С други очи се гледа, когато знаеш как е завършил сериалът.
Бих изгледала първи, но никъде го няма. Само него не съм гледала, зарибих се от втори.

# 4 206
Томи и Радостина са първите хора от блатото, с които се е сближил. С Томи си е говорил много, а Ради е била много усмихната и жизнерадностна, затова го е спечелила.

Ssstef, аз не бих си позволила да твърдя нещо, без поне от някого да съм го чула. 😊 Тук се изписаха всякакви щуротии - кутийката от крема сиренето стана на консерва риба 😁, то не бяха шоколади, топени сиренца и какво ли не. Богата фантазия! 😊 Но топ попадението беше в спойлерната тема - Томи чрез телефон си поръчвал храна от Glovo на изолатора. 🤣🤣🤣 Това ми е любимото!!! А външни зарядни за телефона били скрити в храстите. 🤣🤣🤣

А кое налага пускането на нова тема? Тази си е много готина.
Ааа, не! Искам да се отърва от извистията! 🤣🤣🤣

Преди това ще ви пожелая светли празници. 😊

# 4 207
Аз Гогоманията така и не я разбрах. Харесваше ми в началото на нинджа препятствията, класическото му лице и сините очи. И толкова. В никакъв случай някаква фенщина. И сега не виждам кой знае какви прилики с великолепието Калин, с харизмата и магията му на арената.

# 4 208
За всички фенове на феноменалния Калинката 🐞🩵

# 4 209
Това е добра идея с повторното гледане на сезона, за да се проследи "развитието" на Калин. Аз освен откриването, 7-8 епизода от началото не съм гледала, че бях на почивка, така че на мен ще ми бъде още по-интересно. А може линк за гледане?

Във вибокса има всички епизоди. Малко е дразнещо, че един епизод е 6-7 до 10 видеа, но ще го изтърпим някак.

https://www.vbox7.com/user:igri_na_volyata

Благодарение на Дяволо аз ги имам всичките епизоди (по един файл на епизод) и мога да ги пратя на някой който да предостави на заинтересованите хостинг за известно време. Ванката знае че са ми добре компресирани, целия сезон е трийсе и няколко гигабайта.  По обясними причини  не ги качвам в тубата.

# 4 210
  • София
От "злодеите" този сезон само за Радостина мога да кажа, че беше лоялна към коалиционните си партньори докрай. Мирослав лоялен беше само към ....Мирослав.

# 4 211
Нов клип от Калин за изграждането на екопътеките от Клуб "Еделвайс":

https://www.facebook.com/share/r/1BhJNF7a7d/

Към момента дарителите били 1000.
Само 1000...При тия грандиозни заявки на феновете във Фейсбук. Страшни сме на думи, ама по делата хич ни няма.

# 4 212
  • София
Според мен, както в живота, така и в предаването хората вярват предимно на това, което искат да вярват. Което отговаря на техните представи. Намират доказателства и виждат нещо там, където го няма, защото така се връзва най-много с тяхната теория, визия за нещата, логика и тн. Не знам дали Калин е имал темп, би било доста гадно от страна на продукцията да го оставят да играе. Не мога да повярвам, че биха допуснали болен човек на финал, че и чак да му набиват канчето накрая, че не е дал всичко от себе си. Би било цинично, не че не са били такива някой път. Калин игра прилично на финалната битка, не летеше като вятър, но догони Миро и можеше да успее да го бие. Ако наистина е бил болен Калин, Миро заслужава двойно повече хейт. Може би никога няма да разберем. Подкрепата на всички участници за Калин също може да означава, че са знаели ситуацията. Не знам.. кофти, кофти..

# 4 213

Досега само един сезон съм гледала втори път след като приключи - 5 сезон. Този ще ми е вторият. С други очи се гледа, когато знаеш как е завършил сериалът.
Бих изгледала първи, но никъде го няма. Само него не съм гледала, зарибих се от втори.

Има го първи- в нетера. И на други места се намира, наскоро из фейса се коментираше, май поне още една- две опции се споменаваха.
Аз лично точно него мисля да изгледам отново. А и очаквам Юли при Чакала.

# 4 214

Има го първи- в нетера. И на други места се намира, наскоро из фейса се коментираше, май поне още една- две опции се споменаваха.
Аз лично точно него мисля да изгледам отново. А и очаквам Юли при Чакала.
Оу, и аз бих го изгледала отново... за четвърти път. 😁 Само да намеря нужното време, че задачките ме притискат.

Общи условия

Активация на акаунт