💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 210 192
  • 4 219
  •   13
Отговори
# 4 200
А Миро не отнесе ли глад и мизерия, защото яде нелегално храна на стопанството? На стопанството имат храна.
Миро ли пазарува от магазина? Пак последен е получил сандвича на продавачката. 😁 Разликата между Радостина, Николета и Миро, от една страна, и Ивайло и Кристиан от друга, по отношение на яденето излиза, че е... един сандвич с крема сирене и луканка. Ако трябва да се гони за неправомерно ядене на храна, трябваше да изгонят Миро, Радостина, Николета, Кристиан, Иво (последните двама да не се правят на ощипани моми, защото екстра хлябът е вървял и с екстра криене от екипа), Чикагото, Дино и Траян!

Миро си остана лоялен към хората, които е имал за близки - Томи и Ради. Тези са, на които "дължи" лоялност, защото са първите му близки хора в играта.

Аз неприязън към Калин не изпитвам. 🤣🤣🤣 За какво? Изглежда добро и свястно момче. Просто ми е скучен играч в Игрите, които за мене не са само търчане по арената. Точно толкова скучен, колкото ми беше скучен и Гого. Като участник в ИВ! Не като човека Гого... или Калин. Аз осъзнавам, че гледам ШООЛ.

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 23:09 от Bilyana14.

# 4 201
А Калин не умее да облича мислите си в думи, подозирам дори, че му е досадно да се обяснява. Не обича и да се оплаква, да мрънка, да бяга от отговорност.

Точно затова ми е още по-симпатичен. Обран и над нещата, а страничният шум е сведен до минимум. Не трябва да си оратор, за да си чаровен. Не трябва да си шумен, за да бъдеш ефективен. Тих, ловък и можещ. С тези очи не му трябва да говори изобщо, ако питате мен.

# 4 202
Хора вие видяхте само 1 плик и въобще не бяха 3 сандвича, доста добре си напазарува Томито.
Не е отишъл само 1 път, ходил е доста пъти…
Кой знае може и от блатото още.
Така че не му е 1 ядене на Миро със сигурност.
Това е най-малкото нещо
Като беше с Пекин ох не момичетата да ги пазим, отиде на резиденция, едно казва на Деси, после зад гърба и друго
Ми кажи и го в очите поне

# 4 203
  • В Града на липите
На мен Калин и Гого не ми бяха скучни. Ако трябва да ги сравня с Миро, той е къде по-скучен. До средата на шоОто не му знаехме името и го бъркахме с Кристиян и Траян Grinning
Гого пък ми е от топ 5 любимците в Игрите.

# 4 204
  • София
Уф, Билянче, ама защо така, ти си сред най-ценните юзъри, славни ветерани и знаещи много. Грехота е да не пишеш в новата тема. 😯😌

Живот и здраве утре по ранни петли ще осъмнете с междусезонната тема, стига системата да не се бунтура пак срещу Миро на корицата. 😋

Майтапа настрана, благодаря на модовете за помощта, явно е заради огромната анкета...
Ако не успея да я събера анкетата до позволяващите символи в аванс да ви кажа (аз и в новата тема ще го напиша), че ще има анкета в две части. Част 1 - голям обзор от въпроси и сравнения и след 7/10 дена ще се пусне и финалната 2 част от анкетата пак с подобни неща. 😊

# 4 205
  • София

Миро си остана лоялен към хората, които е имал за близки - Томи и Ради. Тези са, на които "дължи" лоялност, защото са първите му близки хора в играта.
Страхотно..другите двама схемаджии, единия в схемата с бакалията, другата схемаджиика беше постоянно търсеща,, кого силен да изпрати на елиминация, че да си спаси кожата..Хвани единия, удари другия..Лоша компания си е избрал, ама то каквито са ти приятелите, такъв си и ти..

# 4 206
  • Берлин
А кое налага пускането на нова тема? Тази си е много готина.

# 4 207
  • София
Ама много се палите. Шоуто свърши. Да се подготвим за Дядо Коледа!

# 4 208
  • Някъде там...
Правилата. Simple Smile Сега до новия сезон ще си пишем  в една междусезонна. Да се дракаме и там Миро Шубето срещу Калин Великолепни. Stuck Out Tongue Winking Eye Закачка. Simple Smile

Досега само един сезон съм гледала втори път след като приключи - 5 сезон. Този ще ми е вторият. С други очи се гледа, когато знаеш как е завършил сериалът.
Бих изгледала първи, но никъде го няма. Само него не съм гледала, зарибих се от втори.

# 4 209
Томи и Радостина са първите хора от блатото, с които се е сближил. С Томи си е говорил много, а Ради е била много усмихната и жизнерадностна, затова го е спечелила.

Ssstef, аз не бих си позволила да твърдя нещо, без поне от някого да съм го чула. 😊 Тук се изписаха всякакви щуротии - кутийката от крема сиренето стана на консерва риба 😁, то не бяха шоколади, топени сиренца и какво ли не. Богата фантазия! 😊 Но топ попадението беше в спойлерната тема - Томи чрез телефон си поръчвал храна от Glovo на изолатора. 🤣🤣🤣 Това ми е любимото!!! А външни зарядни за телефона били скрити в храстите. 🤣🤣🤣

А кое налага пускането на нова тема? Тази си е много готина.
Ааа, не! Искам да се отърва от извистията! 🤣🤣🤣

Преди това ще ви пожелая светли празници. 😊

# 4 210
Аз Гогоманията така и не я разбрах. Харесваше ми в началото на нинджа препятствията, класическото му лице и сините очи. И толкова. В никакъв случай някаква фенщина. И сега не виждам кой знае какви прилики с великолепието Калин, с харизмата и магията му на арената.

# 4 211
За всички фенове на феноменалния Калинката 🐞🩵

# 4 212
Това е добра идея с повторното гледане на сезона, за да се проследи "развитието" на Калин. Аз освен откриването, 7-8 епизода от началото не съм гледала, че бях на почивка, така че на мен ще ми бъде още по-интересно. А може линк за гледане?

Във вибокса има всички епизоди. Малко е дразнещо, че един епизод е 6-7 до 10 видеа, но ще го изтърпим някак.

https://www.vbox7.com/user:igri_na_volyata

Благодарение на Дяволо аз ги имам всичките епизоди (по един файл на епизод) и мога да ги пратя на някой който да предостави на заинтересованите хостинг за известно време. Ванката знае че са ми добре компресирани, целия сезон е трийсе и няколко гигабайта.  По обясними причини  не ги качвам в тубата.

# 4 213
  • София
От "злодеите" този сезон само за Радостина мога да кажа, че беше лоялна към коалиционните си партньори докрай. Мирослав лоялен беше само към ....Мирослав.

# 4 214
Нов клип от Калин за изграждането на екопътеките от Клуб "Еделвайс":

https://www.facebook.com/share/r/1BhJNF7a7d/

Към момента дарителите били 1000.
Само 1000...При тия грандиозни заявки на феновете във Фейсбук. Страшни сме на думи, ама по делата хич ни няма.

Общи условия

Активация на акаунт