🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 22 281
  • 389
  •   1
Отговори
  • SF
Под мотото "Доброто е непобедимо" водещата Мария Силвестър, бригадир Калин Евтимов и неговият екип  се впускат в поредното вълнуващо предизвикателство, което преобразява не само домовете на героите в предаването, но и техния живот.

Новият сезон е насочен към важните проблеми в българското общество като домашното насилие, войната по пътищата, психичното здраве, отношението към специалните деца и талантите на България. Когато домът не е крепост, а изпитание, момчетата от "Бригада Нов дом" се появяват с нови сили, несломим дух и куп идеи, за да изведат до щастлив край десетки трогателни истории.

Майстори от бригадата: Калин, Симеон, Евтим Евтимов, Иван, Ивайло и Йордан. Йордан винаги е искал да бъде част от каузата и лично да помага на хората в нужда, и с радост приема предизвикателството да бъде един от супергероите в сезон 7.
Водещ: Мария Силвестър

https://www.bg-mamma.com/?topic=1741602 - линк към старата тема.
Misc Wrench House

# 1
Благодаря за темата! Чета ви и си мисля - прави сте за всичко, относно епизода в събота. Лично на мен не ми допадна и голямото дете, което "плачеше" толкова изкуствено, но все пак им дадоха нормален дом, дано се възползват! Друго си мислех - дали не харчат много заради болната жена? Може тя да е погълнала всички спеспявания, не знаем какво е било, сега пак може лекарствата и да струват много. Това разбира се не е оправдание за мръсотията и мързела.

# 2
  • София
Болната жена преди 20 години е била в клиника. Сега тя помага на дъщеря си и на внуците. Какви спестявания да погълне, като си има пенсия. Просто не им се занимава.

# 3
  • вкъщи
Много хубави деца и една отрудена изстрадала майка. Какво красиво момче, усмихнато и добро.... Сестричката и тя нежна и добричка.

# 4
Веси показа много силен дух и воля. Над нещата е и мисли за брат си. Да видим как ще му направят стая.
Хубав епизод ще е.

# 5
  • Пловдив
Бригадата за първи път е толкова близо физически, и много се развълнувах.
Пускам със закъснение и виждам, че са на Гребната база. Момчето плува в басейна, в който водя дъщеря ми.
Много се радвам за семейството.

# 6
Чисто и поддържано, въпреки проблемите на сина и болестта на майката. Много се радвам за това семейство!
Да видим какво ще направят с красивите масивни мебели.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 20:58 от Stella Gemella

# 7
Горката майчица. Дано към днешна дата е добре вече.

# 8
След първия епизод, този ме разплака отново. Изключително трогателно, а децата са прекрасни.

# 9
Сменени дограма, сравнително наскоро ремонтирана баня. Браво. На такива хора с кеф да им помогнеш!

# 10
Не ме грабна и този епизод.Апартамента им не е за ремонт а им трябват само  2 отделни стаи за близнаците и гардероби.А и вечното ухилено момиче ,малко ми идва ту мач.

# 11
  • Пловдив
Не ме грабна и този епизод.Апартамента им не е за ремонт а им трябват само  2 отделни стаи за близнаците и гардероби.А и вечното ухилено момиче ,малко ми идва ту мач.
Сериозно?!

# 12
Много хубаво семейство. Приятно ми е да ги гледам как общуват. Момичето изглежда много отговорно. Въпреки липсата на мебели, е подредено и чисто. Ето и банята е готова. Направо песен ще им се стори на бригадата. Колко проличава разликата в манталитета. Както Мария каза в живота някои хора решават да са жертви, а други се борят въпреки всичко.

# 13
Апартаментът може и да не е за ремонт, но точно тези хора имат нужда от помощ. Майката не е добре здравословно, а момичето има нужда да популяризира музиката си. Тя като личен асистент сигурно е отделяла от залъка си буквално, за да може да отдели средства за бал и за ремонт.

# 14

Изумително! Ако на тези хора не се помогне, аз не виждам на кои други изобщо!

Общи условия

Активация на акаунт