🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 22 331
  • 389
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Болестите са това, което са оставили отпечатък и са я състарили.
Лъчетерапия, химиотерапия и сърдечната операция неотдавна.

# 46
А къде ще се хранят тези хора ? Не видях трапезарна маса.

# 47
Майката хич не изглежда добре. Дано се възстанови.

# 48
Ее, прекаляват вече. Как можаха да сложат болна жена, заобградена от печки и перални на 40см от леглото и, а момичето сама в голямата спалня. Много ме ядосаха.
Иначе, ето това са хора за пример. Опитвали са се сами да се справят и не са мърлячи, както последните самодейни артисти.

# 49
Ее, прекаляват вече. Как можаха да сложат болна жена, заобградена от печки и перални на 40см от леглото и, а момичето сама в голямата спалня. Много ме ядосаха.
Иначе, ето това са хора за пример. Опитвали са се сами да се справят и не са мърлячи, както последните самодейни артисти.

Ами като няма достатъчно площ къде да я сложат!?!?!? На балкона?

# 50
Можеха да разделят хола на две спални - една за майката и една за момчето. На мястото на леглото в кухнята да бяха сложили маса.

# 51
  • София
Ако бяха разделили хола на две спални, едната щеше да е преходна. И най-вероятно без врата. Не ми се връща сега, но май заради прозореца няма как да разделят истински помещението.

# 52
Майката и момичето можеха да ги сложат в една стая, все пак са жени. Това легло просто не му е мястото в кухнята, готвене, миризми, прах от пералнята, всичко ще попие в матрака. Още повече, там ще спи онкоболна жена, тя има нужда от уединение и спокойствие.
Децата са прекрасни, момичето има талант и е много позитивно!
Респект и към майката, справила се е блестящо, с отглеждането и възпитанието на децата. Тя си знае колко й е било трудно и на каква цена.

# 53
Най-добре щеше да е холът да се обедини с кухнята и там да остане майката. А бившата кухня да стане малка спалня за едно от децата. При положение, че не беше толкова трагично жилището, не знам защо не го направиха.

# 54
  • София
Най-добре щеше да е холът да се обедини с кухнята и там да остане майката. А бившата кухня да стане малка спалня за едно от децата. При положение, че не беше толкова трагично жилището, не знам защо не го направиха.
Така на думи, много лесно звучи, но трябва да се прокара водопровод и канал, те се прокарват под пода... Трябваше да разбият половината апартамент за да изведат ВиК-то, а и за тоя срок е абсурд.

# 55
Освежиха жилището, това е по-важно. Вече в последствие могат да се разберат помежду си кой къде ще спи, ако на някой не му е удобно.

# 56
Жалко за хола, сега две тесни стаи…

Дано майката се е подобрила

# 57
Отново много силен епизод.
Жената в началото, когато са ги снимали изглеждаше по - добре. Да малко състарена, но не чак на 60, 70.
В началото на ремонта изглеждаше по - зле, но все пак до преди 3 дни е била в болница..
Те сами ще се разпределят по различен начин, ако преценят. Момичето и майката могат да са заедно при нужда в една стая.

# 58

Ами като няма достатъчно площ къде да я сложат!?!?!? На балкона?
Дам! Как не се сетиха.

# 59
  • Sofia
Можеха подобна сгъваема маса да сложат.

Общи условия

Активация на акаунт