🏠 Бригада ⚒ "Нов дом" 🛠 сезон 7, 🏠 тема 2

• 22 304
  • 389
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Ами то ремонта на водопровода е бил належащ въпреки ремонтираната баня.

# 31
Разгледах инстаграма на Веси. Ами пее, може и участия да има по-скромни някъде, рекламира разни неща, има си гадже и с него обикаля по чужбина. Предполагам, че апартамента е в този вид, заради нея най-вече. Болестите на майката поглъщат почти всички доходи. Нека им се помогне пък.

# 32
Много хубав епизод! Заслужена помощ!

# 33
Болестите на майката посочих, а забравих състоянието и грижите, които се изискват за брат й.

# 34
Дали е случайно, че точно на 99-ия рожден ден на Верка Сидерова излъчват този епизод, в който момичето пее "Лале ли си, зюмбюл ли си"? Heart

# 35
  • Пловдив
Все се чудя, защо отсичат тавана на ръка с четка, при положение, че има вяляци за отсичане, с които отсичането се случва перфектно.

# 36
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Това семейство при все проблемите им и липсата на достатъчно средства
е направило чудеса. Не са стояли да реват, да местят кълка о кълка, ами са
успели според възможностите си да подобрят жилището си. Обичам да се помага
на такива хора, които сами си помагат и им трябва мъничко подкрепа, една протегната ръка,
една Бригада да видят тези хора, че животът е прекрасен и се случват чудеса, когато
вярваш и не си седнал да чакаш на готово чудото.
В пъти предпочитам такива семейства да се избират за помощ отколкото предишните театрални
самодейци например.

# 37
Поревах си като магаре на този епизод. Въпреки всички драми, да запазиш сила на духа и да се усмихваш.
Да пътува момичето, заслужава!
Отвращават ме хора, които завиждат на малкото хубави моменти.
А това, че някой не го грабнал епизода, даже няма да коментирам. Страшно е, когато загубим емпатия към останалите.

# 38
Момчето СОП ли има? Изпуснах началото. Тоест гледах, ама ми говореха на главата и се разсейвах. Сега при срещата с Кадиев ми се видя, че е умствено изостанал. А е много красив, наистина. Кадиев правилно го констатира. Момичето е близнак, но не е със СОП явно….
Къщата наистина ми се видя чиста. И не беше гранде мизерия

# 39
Момчето СОП ли има? Изпуснах началото. Тоест гледах, ама ми говореха на главата и се разсейвах. Сега при срещата с Кадиев ми се видя, че е умствено изостанал. А е много красив, наистина. Кадиев правилно го констатира. Момичето е близнак, но не е със СОП явно….
Къщата наистина ми се видя чиста. И не беше гранде мизерия
Аутизъм има.

# 40
  • Враца
Чудни деца! Чудни! И двамата хубави, сплотени, възпитани... Браво на тази Майка!
Радвам се, че са им помогнали.
Но да, техният дом беше добре. Даже учудващо добре се бяха справили с поддръжката, ремонта и хигиената. Свикнали сме друго да виждаме в поредицата.

# 41
Ох, майката е само на 44. Как взимат от годините тегобите и болестите...

# 42
  • Все на втория етаж
Къде мога да изгледам началото на този епизод? Нямам опция да връщам предавания на телевизора.
Хванах края буквално, много съм впечатлена от децата и майката.

# 43
Не мога да повярвам, че тази жена е на 44 Sad(
Явно как е гледала сам сама две деца- близнаци, едното от които със заболяване. Момичето скоро ще излезе от този дом и най-малкото майката и момчето трябва да имат някакво удобства. Дано жената успее да се възстанови…

# 44
Майката изглежда на 60-70 години. Много е смазана от живота и преждевременно остаряла.

Общи условия

Активация на акаунт