💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 175 269
  • 3 757
  •   192
Отговори
# 3 735
Проблемът ми с Миро е, че е абсолютно безличен и е точно като някакъв фон на другите играчи, които изпъкват. Да оставим Миро настрани. Ако на финала баха Лапунов и Калин, Чикаго (когото не харесвам) и Калин, Ръждавичка и Калин и Калин беше паднал, щеше да ми е леко криво, но щях да си кажа, че поне си заслужават победата. А сега се чувствам излъгана и изиграна като зрител.
По принцип винаги съм за злодея, защото е по-интересен, прави неочаквани врътки, изиграва някой от "добрите" по оригинален начин, но този сезон какво имахме, ами нищо. Нямаше добър злодей, каквито бяха Марто Елвиса и Марто Императорчето, на които симпатизирах. Злодеят не се крие от битки и не мишкува. Мартин беше с много качества и много елегантен на арената + плуване и пъзели. Елвиса не беше толкова добър на терен, но компенсираше с интересна социална игра. И нито един от двамата не се скри в миманса.
В момента даже малко ми е жал за Миро и целия хейт във време, в което трябва да се радва на бебето, но продукцията и самият той се докараха до тук.
Калин ще бъде запомнен завинаги с необичайното си присъствие, сила и чистота и имам чувството, че продукцията ще го компенсира по някакъв начин в Сезам, ако се навие. Предвид колко фенове ще дойдат само заради него, няма да се учудя, ако му предложат и тлъст хонорар за участие.

# 3 736
Тичам от дни след вас и след като прочетох над 2000 коментара / страхотни сте,групата/ бързичко ще си кажа:
  Страхотен,страхотен каст! Имаше от всичко- смях,гнав,обич!
   Лоша, все по-лоша продукция!  Не на глада и гаврата с хората!

Ето и един мъничък принос от мен - подарък за вас! Малко набързо и не много изпипан, но от сърце! 🩵
  Сезонът на 🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞🐞

Честито на победителя в сезон 7 -Мирослав!

# 3 737
Не харесвам Миро, в началото дори не го забелязвах. Както и самите участници не го брояха за някаква конкуренция почти до края. Чак тогава започна да изпъква, иначе добре се справяше на арената. Абсолютно не заслужаваше да победи, защото реално беше по-добър от Калин само в една единствена битка. Имаше късмет, че беше финалната.
Дали е спечелил честно или не, не мога да кажа, изглеждаше че в тази конкретна битка беше по-добрия. Но някак не е справедливо. Малшанс за Калин.
Със сигурност обаче не заслужава такъв хейт. Но аз смятам, че и Мартин не заслужаваше хейта, който му се изсипа. Според мен се прекалява много.

Калин си остава най-обичания участник, а няма да се учудя и ако каузата му събере дори повече пари от наградата. Така или иначе той вероятно щеше да ги даде за нещо такова.
Много ме радва това момче! Наистина е слънце! Гледала съм всички сезони на Игри на волята и никога не съм имала такъв любимец, определено ме спечели, а виждам че това явление е доста масово. Браво, Калине!

# 3 738
  • пустинята Гоби
Аз не съм гледала минали сезони, затова Миро ми води класацията. Миналата година загледах 2-3 седмици преди финала и бях за Мартин реално, нямаше как да ми стане противен, защото не бях гледала какви ги е вършил.

Честно казано на мен Миро вече не ми е противен, ами безличен, какъвто си беше от началото на сезона реално. Просто Калин лъсна, защото както някой написа по-напред е натурален атлет, човек и не беше там на всяка цена за победата. Продукцията удари кьоравото с участници тази година, хубаво щеше доброто да победи накрая, но в живота не винаги нещата се случват, както ни се иска, та и тук така.

И аз съм натурален пъзелист, ама човек, който се е упражнявал за време винаги ще ме бие.

# 3 739
Калин каза, че ще участва в Сезам.
Лапунов също, защото всеки там щял да разчита на себе си. Един вид ще е честно. Това при Ваня интервюто.
Пак при Ваня се сподели от Калин за работата му , какво точно прави и се занимава. Той освен, че решава пъзели за удоволствие , но и професионално е донякъде свързан. Всъщност е ясно, че трябва наблюдателност най-вече, съобразителност, да наместиш местата и т.н., той  и с това се занимава, нещо каза и за студиото на Ваня все едно да го подреди и визуализира да си го представи. Той затова и стратегиите им правеше на племената.  Сподели нещо, че с доста части пъзел си играел, отделно някаква сгъваема маса за тенис правил още като дете за другите деца в блока да си имат и да я прибират, привличали го от дете тези неща. Тук беше качено видеото с Калин при Ваня, може да го видите.

# 3 740
Този Миро като е толкова високо ценен финансов одитор защо не се представи така във визитката си, а там цял сезон гледахме едно "собствен бизнес", което само по себе си нищо не означава.
Ами изгледай подкаста, всичко си разказва и обяснява. В Канада е завършил и работил като финансов одитор, в България има бизнес с изграждане на соларни системи. Жена му прави някакви магнитчета по снимки. Толкова е скромен, направо главата ми не побира защо се изсипа този гнусен хейт. Заради тъпия спойлер, че печели. Явно онзи, който пусна спойлера, е побеснял че някакъв от нищото е спечелил. Грозна работа. Тази година много много грозно се получи. Но явно и продукцията са останали с пръст в устата от изненадата на финала.
Аз така си го обяснявам. Може и да им мине на хората с времето, както им мина за Мартин.
Ей. Те от продукцията. Дообре. 😂😂😂 И на хората хич не им е минало за Мартин. Мечтая си в олстарс да ги бутнат с Кралев в едно племе - да го приземи малко.

Псевдо императорчето където и да го видя - изключвам телевизора. Рядко гнусна симулираща мижитурка!
Миро може да беше незабележим половин предаване, но поне не е саботирал системно и не помня да е говорил толкова грозно за другите участници като дуото мазньочи (добрин поне имаше физически качества).
Ясно е, че всички имахме други фаворити за спечелване на сезон 7, но нека не сравняваме несравнимото Wink

# 3 741
Къса е паметта...
Алекса и Мартин в сезоно 4 и 6 бяха 100 пъти по-бутани от продукцията в сравнение с Миро.
Факт !Неоспорим.🙂

# 3 742
  • Bayern
По принцип винаги съм за злодея, защото е по-интересен, прави неочаквани врътки, изиграва някой от "добрите" по оригинален начин, но този сезон какво имахме, ами нищо. Нямаше добър злодей, каквито бяха Марто Елвиса и Марто Императорчето, на които симпатизирах. Злодеят не се крие от битки и не мишкува. Мартин беше с много качества и много елегантен на арената + плуване и пъзели. Елвиса не беше толкова добър на терен, но компенсираше с интересна социална игра. И нито един от двамата не се скри в миманса.
В момента даже малко ми е жал за Миро и целия хейт във време, в което трябва да се радва на бебето, но продукцията и самият той се докараха до тук.
Откога просташкото поведение се нарича социална игра.... Още ми е пред очите как Мастагарков чакаше с нетърпение  Елвиса , а няколко дена по-късно Елвиса му ''върна жеста'' като започна да го  тъпче Rage  Аз толкова противни обиди в ефир дотогава и в Биг Брадър не бях чувала... Ралица , за да е още ''по-интересно'' накара Мартин на арената пред всички племена да каже какво мисли за Мастагарков ,  естествено Елвиса не пропусна да покаже колко долен простак е .... Тук даже имаше упреци към Благо задето не се е защитил ...Sad   За мен Елвиса е едно от най-противните същества от всички риалити формати, които съм гледала!!!  Ненавиждам простаци и грубияни !!!!!!!

# 3 743
За мен Мрънтин е най-неприятният "победител "

# 3 744
Калин каза че известността не му вдига егото и не му е на всяка цена.
За Сезам турните мисля че се чудеше и каза че може и да участва но не го заяви на 100 процента.
Според мен по-добре да не ходи.
Аз не ги гледах и като цяло с тия реклами на хазарт навсякъде прекаляват

# 3 745
Не разбирам защо Ваня трябва да го играе "журналист", като не го може. Ако продуцентите виждат потенциал в нея като потенциален "герой"- пратете я да се изучи и после я развивайте. Иначе е малко като махленска седянка. Едно е да отидеш в ИВ и без особена "специализирана" подготовка, само с природните си данни и спортовете , които и сам си упражняваш да се изявяваш. Съвсем друга е да стъпиш на пистата на професии, за които хората учат с години. Бихте ли разрешили да ви опериар някой само защото някога на него са му извадили апендицита?

# 3 746
Дано някой налее малко разум в главата на Калин и никога, ама никога не се съгласи да участва в каквито и да е свързани с Игрите продължения. Така ще го изстискат за рейтинг и пари,  а после ще го похарчат, че му е бедна фантазията. Още отсега личи какво е отношението на "боговете" към него по подкастове и студийни участия, цензурата да получи поздравленията, които си е заслужил...

Нищо красиво няма в Турнирите, та хич не ми е зор да го гледам да тегли и бута пикапи, колички, чували, да се пъне и гърчи под тежести. Най-грозни са ми силовите спортове, нищо хубаво не мога да открия в тях.
Друго си е да гледаш Калин на слънчева светлина, на фона на морето, в отборни битки, на препятствията, на които спечели обожанието на зрителите и титлата Великолепен.
Та дано е зает с нещо друго по време на Турнирите 😁.

#СезонанаКалин#!

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 13:15 от MikasaA

# 3 747
Къса е паметта...
Алекса и Мартин в сезоно 4 и 6 бяха 100 пъти по-бутани от продукцията в сравнение с Миро.

Какво по- голямо бутане от това да нарушиш правилата и да те оставят в играта? И за награда да ти пратят наемни убийци,които да ти разчистват пътя.

# 3 748
Аз доколкото си спомням на Сезам турнири бяха писали че Добрин е казал 2:0 за продукцията, че пак са го прецакали и че явно и там си е както си решат.
Даже Ралица му е сипала и е казала да не тича срещу продукцията че няма как да стане
Няма смисъл да ходи Калин наистина.

# 3 749
Калин каза, че ще участва в Сезам.
Лапунов също, защото всеки там щял да разчита на себе си. Един вид ще е честно. Това при Ваня интервюто.
Пак при Ваня се сподели от Калин за работата му , какво точно прави и се занимава. Той освен, че решава пъзели за удоволствие , но и професионално е донякъде свързан. Всъщност е ясно, че трябва наблюдателност най-вече, съобразителност, да наместиш местата и т.н., той  и с това се занимава, нещо каза и за студиото на Ваня все едно да го подреди и визуализира да си го представи. Той затова и стратегиите им правеше на племената.  Сподели нещо, че с доста части пъзел си играел, отделно някаква сгъваема маса за тенис правил още като дете за другите деца в блока да си имат и да я прибират, привличали го от дете тези неща. Тук беше качено видеото с Калин при Ваня, може да го видите.
Лапунов няма да участва ,ако него накарат по договора .Като беше активен в социалните мрежи и пускаха лайф малко така се беше изразил ,че е разочарован от продукцията и че след 2 години щял да си каже едни неща  и го питах значи да не го чакаме във Сезам и all stars ,и той каза "nope" може за това да не е отишъл на партито ,то и Иво и Крис ги нямаше (доколкото съм запознат те тримата ходят на неща свързани със някаква кауза само )
(Лапунов също каза ,че не е по такъв начин на живот той нали беше качил клип в ИГ където казва ,че му е дошло много социалните мрежи и социализирането и се захваща пак със целите и нормалния му начин на живот)(Калинката не е такъв монах, той си ходи на копуни и барчета ,просто не се пуска на всяко стори като всеки друг в тая страна )
другите които ги нямаше бяха, Томи,Коеджикова двете Мартини,Герито и Моника (Моника и Коеджикова са от Велико Търново ,Гордиенко е в чужбина другата Мартина отпадна първа а Гергана и тя май е чужбина ,Томи не го канят по сбирки то той е май единствения който и нямаше телевизионно интервю ,така че него нито в Сезам нито никъде ще го видим)

Общи условия

Активация на акаунт