💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 176 791
  • 3 779
  •   161
Отговори
# 3 765
Радето с много лош грим на това парти - на блатото изглеждаше по- добре.

Ръждето е топ за бизнес обяд, не дискотека. Но е хубава и стилна!

За друг май нямам коментар. Grinning

# 3 766
И аз се обърках съвсем за кой Ивайло се говори. Аз си мислех, че за Тодоров от ИВ от този сезон. А на снимката е оня от Фермата - гадняринът.

# 3 767
И аз се обърках съвсем за кой Ивайло се говори. Аз си мислех, че за Тодоров от ИВ от този сезон. А на снимката е оня от Фермата - гадняринът.
Да, да, той - Ивайло Герасимов.

# 3 768
Коментираше се защо Пекин е на подкаст при Герасимов ( който е бил участник във фермата )
Явно сега е в продукцията на ИВ и затова са му позволили Пекин да му гостува.
То в Бтв и Нова всичко е навързано.
Имам познати които участваха в едно реалити и всеки е със всеки, така че нагласени неща има дори в Един за друг например

# 3 769
Калин ми заприлича на хванат от гората, Тарзан с налудничав поглед и бога ми, докрая не успях да се отърва от това впечатление. Макар, че операторите се постараха и имаше наистина впечатляващи кадри с Калин.

Да, де! Само, че Миро се тупаше в гърдите и издаваше нечленоразделни звуци като орангутан в джунглата.
Калин приемаше и победите, и загубите интелигентно с достойнство и усмивка.

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 15:22 от mery_poppins1

# 3 770
Миро - терминаторът на Игри на Волята

# 3 771
Като гледам на прословутото парти им е пял Фики Стораро.... Продукцията толкова ли не можа да им спретне нещо цивилизовано...Ако не могат да си позволят някой като ДАРА или друг готин млад изпълнител , по-добре да няма жива музика

Едва ли Фики е по-евтин от Дара! Не парите са били определящи.

# 3 772
На мен Миро ми беше абсолютно безличен в началото. Честно, беше сигурно последният, чието име запомних. Тази година почти всички участници ми бяха страшно симпатични и интересни, за жалост от някои не успяхме да видим почти нищо, за което обвинявам продукцията - Любо, Данчо, Митко, Давид, който си тръгна най първи. Антипатична ми стана Йоана в момента, в който излезе от блатото, заради схемите, които веднага започна да плете. Следващият, Мирослав, защото беше заедно с глутницата, готова да разкъса контузения Ивайло. Това беше първата му огромна черна точка. Следващата, когато се възмущаваше как така може Дино, Траян и Чикагото да са яли от намерената баничка, а скоро след това се разбра, че той без никакви скрупули е ял от торбата на Томи. Видяхме я на видеото, не беше само един гол хляб и захар. Трета черна точка, когато започна да обвинява Ивайло и Крис, че те също са виновни в Томигейт, защото нямало начин да не усетят, че са им пробутали малко захар с ориза. Огромно черно петно, когато открадна Калин. Ако намерението му беше да подсили племето, ок, но той го искаше за бушон и се опита да използва случая и да го отстрани от играта. Няма да забравя думите му, че е съгласен да продължава да стои гладен и изнемощял на Изолатора, но Калин или Ивайло да отпаднат. Значи той няма нищо против да гладува, не знам защо е трябвало да го съжаляваме и да му съчувстваме. Следващата черна точка, когато Пекин каза, че не иска да гласува за Калин, защото им изнася битката, а баш Миро спокойно заяви, че неговият глас заедно с тези на клявките са достатъчни да го пратят на битка. За това как обясняваше на момичетата, че иска да стигне с тях на финала, а пред Дино и Траян, чертаеше мъжки финал с тях двамата, няма нужда да напомням.
Та така. Много черни точки натрупа Мирката с играта и затова го презирам. Не го мразя. Просто го презирам. Дори и Алекса не ме дразнеше толкова. Той поне си ходеше на битки.

# 3 773
Роклята на Ръжди на Balmain ли е? Simple Smile

# 3 774
  • София
Миро - терминаторът на Игри на Волята

С бойния вик "Ариуааа" Kissing Heart

# 3 775
Ръждавичка ще участва ли? Може да ни покаже как се мачка банан.

Надявам се да видим Лапунов

Дяволчето ще  ходи да и сготви🤣

# 3 776
  • София
Любимата ми снимка от тези дни:

Силно се надявам Гого и Калин да отказват всички участия за продукцията на игрите.
Ще ги омаскарят и ще трупат печалби на техен гръб.

# 3 777
Да, наистина обвиних несправедливо Радостина, че е пипнала снимката. Това, което държи Миро в ръка се слива с фона. Извинявам се!
Абсолютно не съм съгласна, че победителят този сезон беше бутан до финала. Даже се надявам когато им изтече срокът на договора, Томи и Лапунов или някой друг да кажат истината за глада, баничките и пр. Има нещо гнило в този сезон, но всички мълчат, някаква драма има. Аз подозирам, че Миро е колабирал и аха да предаде богу дух, ама се е разминало на косъм. И на Томи му е прекипяло и стартирал сандвич и баничка гейт. Самият Миро е прекалено свит за такава инициатива. Ще се разбере един ден де. Но не мога да си представя избранникът на продукцията да бъде оставен да гладува като куче и да заприлича на концлагерист. Въобще отхвърлям концепцията за Миро добутан до финал и победа.
Не ти ли омръзна или не се ли измори да ни вадиш от 10 кладенеца вода, колко хубав, скромен и прекрасен е смачкания фикус😏

Без да гледна кой е писал  мнението, се познава на 100%.

# 3 778
  • Някъде там...
На двойната битка Чикаго и Гордиенко срещу Миро и Йоана, двамцата са имали повече от 15 минути преднина. И после около 40-50 минути са мъчили залепналите халки.

Ръждавичка в началото е мълчала и си е натискала парцалите в племето. Явно само на синхрони е недоволствала и солила.

Чикагото нямал нищо против да падне от Калин, защото той бил добряк и уважително подхождал и по-леко се приемала загубата. Joy

# 3 779

Калин и Мирослав имат снимка заесно само двамата, но такъв лош скрийшот съм направила, на който съм хванала Мирцата много зле (има клипче как се фотата двамата и са нахилени), че няма да го кача.
Кой го е качил, къде мога да го видя?

Общи условия

Активация на акаунт