Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 103 436
  • 926
  •   18
Отговори
# 510
  • Бургас
За много години на всички в темата! Да споделя една страхотна оферта за серума на ЕЛ в Парфимо.Никога не съм го виждала на толкова ниска цена и то за 50 мл. , а той е бестселър.Веднага поръчах заедно с парфюм https://www.parfimo.bg/estee-lauder-advanced-night-repair-multi- … se-za-jeni-50-ml/

# 511
# 512
От скоро започнах да ползвам червила, моливи и спирала на Lancome. Имате ли наблюдение в кои сайтове или реални магазини (за Варна) да следя за богат избор и изгодни намаления?

# 513
Елинор се побъркаха също. Masque Milano и Rasasi, които дебна, станаха от 300 на 600 лв и от 90 на 200... Може би наистина трябва да се изчака малко и да се прояви толерантност към прехода... Е, освен ако не е "грешка" в полза на нашия джоб - там стреляме бързо.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 08:42 от Whatever

# 514
За много години! Търся за дъщеря си Billie Eilish Eilish / златният/. В Дъглас 100 мл. е изчерпан.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 16:28 от diva.nova

# 515
Предлагам да сложим makup.bg в ненадеждните сайтова докато се успокоите. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Уверявам ви скоро пак ще го върнем в надеждните сайтове, просто днес е ден за мрънкане не за пазаруване. Simple Smile

Красотата преминава към €, а makup.bg ще блестят отново на 02 януари.  Simple SmileSimple Smile

Дотогава, пийте си хубавото Wine Glass и се наслаждавайте на това което имате.

Ето един сайт за пример: https://www.starcorp.bg/ на който му работи всичко Simple SmileSimple SmileSimple Smile

...че и кодове има

Е,... оказа се, че не е било "ден за мрънкане"!!!
Просто изказах мнение и го подкрепих с факти!
За MakeUp - 1 Лев изглежда е равен на едно Евро!!!🙂🙂🙂
В Нотино проблемите също още не са изчистени!!!
Другите сайтове, които оперират в много страни бяха готови още вчера!
Но, както знаем - надеждата умира последна!!!🙂👍

# 516
  • Пловдив
Честита Нова 2026 година и от мен! Да е здрава, успешна и ароматна!

Някой може ли да помогне откъде мога да взема Angelique noir Guerlain? Или да пиша на Place Vendome? Имате ли информация за цената? Преди 7-8 години в бутика на Герлен в Париж беше 190евро, но сега със сигурност вече не е толкова.

# 517
Наистина не разбрах какъв е проблема с мейкъп? Всичко работи, изчистете си кеш.

https://makeup.bg/brand/1457253/

Здравейте! Ето отново показвам какъв е проблема!
Скрийншот от 31.12:

Скрийншот от 02.01:

Какъвто и "кеш" да чистите резултата е това!!!
По-нагоре имам и други скрийнове, които потвърждават същото!👍
За тях 1 Лев е равен на 1 Евро!!!😀

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 10:31 от valiodj

# 518
  • Пловдив
Milen, благодаря за бързото включване!
Моля те, припомни ми кой беше Стивън и от кой сайт, че напоследък не пазарувам от чужбина и съм забравила Blush

# 519
Milen, благодаря за бързото включване!
Моля те, припомни ми кой беше Стивън и от кой сайт, че напоследък не пазарувам от чужбина и съм забравила Blush

Simple Smile

Steven - Place Vendôme
Haute Parfumerie
www.placevendome.be
placevendome@telenet.be

# 520
Мейкъп още не са напълно готови. Сега са оправили цената на пакета с мостри, но късно снощи успях да поръчам един за под 4е с доставката, но да видим дали ще дойде.

# 521
За много години, парфюмани, много изгодни покупки и тази година!

Скрит текст:
Изумена съм от настървението да се пазарува навръх Нова година, епитети като мизерници и пр. излагации- успокойте се, няма да свършат парфюмите. Някои хора ми напомнят истерията покрай тоалетната хартия в пандемията. Joy

При мен makeup цените са ок, вероятно постепенно всички сайтове ще заработят на пълни обороти.

# 522
Здравейте! С пожелание 2026г. да е изпълнена със здраве, щастие и много парфюмни находки! Heart
В доста сайтове цари хаос, но е съвсем очаквано. Преходът няма да е лесен и за двете страни, така че най-добре да се заредим с търпение.
Аз идвам с питане за Grazia.bg. Виждам, че има информация за търговеца в сайта, повечето цени са нормални, дори фигурира в списъка на 1 страница в темата, но имате ли информация дали не функционира на принципа на Емаг и част от продуктите да идват от външни търговци и съответно да няма гаранция какво ще получим?

# 523
# 524
Аз идвам с питане за Grazia.bg. Виждам, че има информация за търговеца в сайта, повечето цени са нормални, дори фигурира в списъка на 1 страница в темата, но имате ли информация дали не функционира на принципа на Емаг и част от продуктите да идват от външни търговци и съответно да няма гаранция какво ще получим?
Можете да ги питате лично, когато Ви се обадят по телефона, за да потвърдите поръчката. Правят го преди да я обработят от тяхна старана, така че ако се окаже, че стоката идва от някъде другаде, можете просто да им кажете, че не си потвърждавате поръчката и приключвате с въпроса.
Също така всичките им пратки са с наложен платеж и преглед, т.е. съвсем спокойно можете да огледате какво са изпратили преди да приемете стоката и да платите.
Ако установите нещо, дръжте ни в течение, на мен ми стана интересно.

Общи условия

Активация на акаунт