Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 88 272
  • 819
  •   12
Отговори
# 810
  • Sofia
Един час се мъча да открия наличен: Yves Saint Laurent Libre Vanille Couture (златния) и не мога Sad Ако някой го срещне - моля да шерне.
Тука още го имат.
YSL Libre Vanille Couture

Има го и във физическите магазини на Дъглас.

# 811
Страхотно, а каква е цената?

# 812
Здравейте,
Намирам парфюма, който търся на добра цена в следните сайтове www.parfum-bg.com  и www.elfragrance.bg . Какво ви е мнението за тези сайтове, оригинални ли са парфюмите им? Видях ги от първа страница тук, но съм поръчвала само от https://fragrances.bg/ и https://douglas.bg/, затова ми се иска да ги проуча преди да поръчам от тях. Благодаря предварително
Да Ви кажа аз лично, нямам наблюдения за тези два сайта. Поръчвала съм от Нотино и Parfimo.bg. Като на вторият складовата база се намира в Чехия и ги изпращат от там, а доставката отнема до 5 работни дни, но поне си заслужава. Има още два сайта за които знам, че парфюмите са оригинални. Те се споменават и тук. Не съм поръчвала от там, но съм посещавала физическите им магазини в София. Единият сайт е Parfium.bg, другият е с почти същото име Parfum. Не знам точно какво търсите, но ако искате проверете в тези. Като Parfimo.bg Ви го препоръчвам.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 15:55 от Borqna Sto 771419

# 813
# 814
Здравейте. Получих парфюм от емаг, който е фалшив, почупен(по повърхността, не спукан) и токсичен(сърбеж и парене по лицето след като се напръскам по дрехите, не върху лицето). Не е директно от тях, а от търговец от техния маркетплейс. Писах им, искаха да ми дадат ваучер на стойност само продукта, без да да включат към него таксите за доставка и наложен платеж. Това не ме устрои. Следва ли да ги заплаша с КЗП? Как мислите че трябва да процедирам? Благодаря на отзовалите се .

# 815
# 816
# 817
Здравейте. Получих парфюм от емаг, който е фалшив, почупен(по повърхността, не спукан) и токсичен(сърбеж и парене по лицето след като се напръскам по дрехите, не върху лицето). Не е директно от тях, а от търговец от техния маркетплейс. Писах им, искаха да ми дадат ваучер на стойност само продукта, без да да включат към него таксите за доставка и наложен платеж. Това не ме устрои. Следва ли да ги заплаша с КЗП? Как мислите че трябва да процедирам? Благодаря на отзовалите се .
Кажете на eMag, че ако не Ви възстановят абсолютно цялата сума, ще се свържете с КЗП и вижте какво ще отговорят. Пазете си цялата комуникация с тях, за да можете да я представите на КЗП, ако се наложи.

# 818
# 819
  • Sofia
Страхотно, а каква е цената?

Ако за Libre питате, нещо като 310 лв., такава цена ми се върти….

Общи условия

Активация на акаунт