Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 108 731
  • 957
  •   2
Отговори
# 375
И при мин двойният код не работи. Пробвах тази сутрин няколко различни комбинации. Не сработи с никоя.

# 376
# 377
# 378
# 379
  • София
За колко време пристига поръчка в шоурума на Елинор ? Миналата седмица направих поръчка, нямам никаква информация, писах им мейл и звънях по телефон, но не успях да се свържа.

# 380
Евтините комплекти все още си стоят , но сега код: all сваля допълнително  - 20 %

# 381
За колко време пристига поръчка в шоурума на Елинор ? Миналата седмица направих поръчка, нямам никаква информация, писах им мейл и звънях по телефон, но не успях да се свържа.
Моята поръчка днес пристигна, а си чаках парфюма за след празниците. Поръчах на 21.12 с доставка със Спиди. Наистина не ми се беше случвало да са толкова бързи. Парфюмът е Olibanum Ambrette - с два кода за отстъпка направо излиза без пари. За шоурума се е случвало да не ме известят навреме, че е пристигнал, така че нищо чудно парфюмът да си е там.

# 382
# 383
Пускам от Мейкъп скрин шот.В Нотино цената е 144,но плащаш доставка.

# 384
Супер бързи Aromatix. Поръчах снощи, днес са изпратили и пратката ще ме чака в Спиди. Безплатна доставка над 200 лв с опция преглед.

# 385
Супер бързи Aromatix. Поръчах снощи, днес са изпратили и пратката ще ме чака в Спиди. Безплатна доставка над 200 лв с опция преглед.

Не бях сигурна и затова не поръчах от тях днес... Благодаря Billie

# 386
  • Popovo
Пускам от Мейкъп скрин шот.В Нотино цената е 144,но плащаш доставка.

Дъщеря ми е фен на черната обувка Carolina Herrera Good Girl

Показаният дали има същия аромат?Може ли някой да ми помогне?

# 387
Не е същия.Класическия е по хубав.Него скоро го поръчвах от Флакони за същите пари.

# 388
Аромата не е същият Според мен класическата обувка е най-хубава

# 389
И от мен плюс за скоростта на Ароматикс. Поръчах в неделя и вчера взех от офис на Спиди.
Намалените цени от сайта на Делириум важат ли за физическите магазини?

Общи условия

Активация на акаунт