Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 94 203
  • 856
  •   13
Отговори
# 840
# 841
Здравейте, има ли някакъв актуален контакт към Елинор? Имам поръчка от 09.01, статуса е в обработката и до там. В Месинджър не отговарят, писах на имейл и от там нямам отговор. Когато правих поръчката гледах на всеки артикул очаквана дата на доставка. Тези с най - дълаг срок бяха 21.01. Пратка не съм получила и някаква информация кога ще е при мен.

# 842
Здравейте!
Не съм поръчвала от Parfium bg,и искам да ви попитам как са като качество?
Оригинални ли са или под въпрос?
Този , който съм харесала е с 60 лв по-евтин от Douglas,та ми е съмнително.

# 843
Здравейте!
Оригинални са! По принцип в Дъглас цените, като цяло съм забелязала, че са по-завишени отколкото на други места. Затова и не пазарувам от там. Само че, с 60 лв. по-евтин, ама на промоция ли е, или редовната цена е с толкова?

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 08:53 от Borqna Sto 771419

# 844
Здравейте!
Оригинални са! По принцип в Дъглас цените, като цяло съм забелязала, че сякаш са по-завишени отколкото на други места. Само че, с 60 лв. по-евтин, ама на промоция ли е, или редовната цена е с толкова?
В Дъглас около 290 ,в Parfium bg. 225.

# 845
Здравейте!

Дъглас държат най-високи цени на пазара., понякога разликата спрямо друг онлайн магазин за даден парфюм е и повече от 100 лв.
Пазарувайте без притеснение от Parfium bg - предлагат оригинални парфюми, имат много добри предложения, кодове и т.н.

# 846
Douglas просто продават пре-скъпо. 60 лв дори е много малка разлика. Ако се поровите из доверените сайтове от първа страница, ще се изненадате колко по-скъпо продават в Douglas.
! Внимание ! Това крие риск от презапасяване с парфюми - все пак с парите за парфюм от Douglas, може да си купите няколко други парфюма от другите сайтове. Joy

Ето за сравнение Aqua Allegoria Nerolia Vetiver 125 мл от Елинор за 85 лв (с код welcome ще стане 80 лв)
https://elinor.bg/product/guerlain-aqua-allegoria-nerolia-vetiver
А в Douglas - 249 лв https://douglas.bg/guerlain-aqua-allegoria-nerolia-vetiver-conf-65549

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 07:13 от LBSF

# 847
Здравейте, има ли някакъв актуален контакт към Елинор? Имам поръчка от 09.01, статуса е в обработката и до там. В Месинджър не отговарят, писах на имейл и от там нямам отговор. Когато правих поръчката гледах на всеки артикул очаквана дата на доставка. Тези с най - дълаг срок бяха 21.01. Пратка не съм получила и някаква информация кога ще е при мен.
И аз имах забавяне на една поръчка, писах им на имейл, отговориха ми на следващия ден.

# 848
M.Micallef Ananda Special Edition (прекратено лимитирано издание)

# 849
# 850
В Елинор е на 270 лв с кода shinebright

# 851
Така е, после видях, че и там е наличен.

# 852
# 853
# 854
  • София
В Елинор alien edp 90ml с код shinebright става 129.48лв

Общи условия

Активация на акаунт