Изпитани сайтове за парфюми - Декември 2025 и Януари 2026

• 100 070
  • 907
  •   2
Отговори
# 900
  • Враца
Аз, сега чакам, стискайте ми палци.

# 901
И аз чаках супер много поръчка от Елинор!!!Добре че си беше за мен...
Здравейте, все още поръчката ми от Elinor.bg направена на 09.01 не е пристигнала и освен допълнителния имейл, който съм получила на 12.01, че е в процес на обработка нямам никаква друга информация. Имате ли случай, в който без да се свържат с вас и без да ви известят просто не изпълняват и не изпращат поръчката, въпреки получен допълнителен имейл, че е в обработка? Не знам изобщо дали да я чакам...
Но след този имейл,получих друг,в който имаше приблизителна дата за доставка..

В края на ноември с мъжа ми си поръчахме подаръци за Коледа от Елинор, сайтът не потвърди поръчка, направих я пак, а в мейла получих потвърждение за двете поръчки (с различни номера) със срок за доставка 16.12. Не можах да се свържа с тях и им писах, че поръчка еди-коя си е дублиране на еди-какво си, да не я изпълняват. От тях нищо. Чакахме си, защото ясно - около Черен петък и Коледа всичко е по-бавно и трудно. По някое време в началото на януари, към 6.01 мъжът ми отиде до магазина да види какво се случва, казали са му, че е отказана поръчката и не е изпълнена, единият парфюм вече не беше наличен. Казаха му, че ще я доставят, с валиден код за отстъпка към първата поръчка. Миналата седмица получих мейл, че е дошла, отидохме, отказахме единият парфюм, мъжът ми вече си го беше купил, за моя ми казаха цена, без никакви отстъпки (при положение, че все още вървеше shinebright). Вече от спортна злоба попитах какво става с цената и защо е такава. Отиде госпожата някъде, говори с някой, дойде с отстъпката. Като цяло беше тягостна една такава атмосферата, реших, че е заради парфюма, евтин, тестер, а аз им говоря за отстъпки. Не знам каква е причината, но дори да е тази пак не е ок. И това е втори неприятен опит с киселяци там. Предишният пък не беше пък от бюджетните парфюми. Не знам какъв им е проблемът.

# 902
Първата ми поръчка от Елинор беше сбъркана. Изпратиха друг парфюм, не поръчания. Добре, че не плащам предварително.
Малко по-бавно от друг път пристигна и от Парфимо.

# 903
  • Бургас
И моите парфюми поръчани в началото на декември, дойдоха в средата на януари. Е, не ги взех, на мен ми трябваха за Коледа. Знам , че винаги изпращат, но това забавяне ме изнерви.
Пак ще поръчвам от тях, че с код цените са им добри, но без срокове да си задавам вече.

# 904
  • Стара Загора
Някой сякаш беше споделил оферта за новото Armani Power of you или се бъркам?
Днес го тествах след отзив на Аризона в съседната тема и е толкова сочен, игрив, екзотичен и те изпраща на тропически остров с тиаре в косата... Tази маракуя е момичешка, но пък носи страхотно настроение в това мрачно и дъждовно време. В българското Нотино все още го няма.

Пуснали са новия Fame Love, Givenchy Irresistible Nectar, след цял месец имаше изкаран и тестер на Valentino Purple Melancholia, както и на Alien Pulp. Последния в началото никакъв го нямаше при мен, чудех се толкова ли е зле. След час усетих някаква много лека и разводнена версия на оригинала. Не си струва.

https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Pulp-121443.html

Не видях новия La Nuit Tresor Rouge Drama, може би тепърва предстои да бъде получен.

# 905
# 906
  • Стара Загора
Благодаря, Милен.

От немския сайт доставят ли до тук? Не знам езика, а не видях някъде да кликна в сайта за EN.

# 907

Общи условия

Активация на акаунт