Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 1 110
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
Хубав дебел домашен дамски халат искам да купя за подарък и ще се радвам ако някой има препоръка за такъв.

# 46
Някой ако е  поръчал днес, каква дата на доставка дава ?
Благодаря!

# 47
Днес ми върнаха в склада на Тему три поръчки, които уж бяха тръгнали, сайтът зарежда безумно бавно и вероятно е претоварен, днешната поръчка я дава със срок 9-16.12. Ако не бях видяла този панталон, който обичайно е около 30 лв. https://share.temu.com/XXnAfWNr7QB и не бях решила, че са ми спешни на живот и смърт тези колани за тежести https://share.temu.com/I22IsVmUKPB , изобщо нямаше да поръчвам. Не очаквам да се спази датата на доставка.

# 48
Това може и да е едната причина за кофти купони и липса на всякакви промоции. Намалят по този начин по естествен начин поръчките. А и всеки пазарува за Коледа като обезумял. След НГ ще засилят офертите.

# 49
  • София
Някой ако е  поръчал днес, каква дата на доставка дава ?
Благодаря!
Аз поръчах днес, дава ми 8-17 дек. за доставка.

# 50
Вчера писах на бота да питам относно поръчки от 27 и 28 ноември, които още бяха на фаза "събиране". Днес са изпратени с бг пощи 😭 и срокът им е 4-13.12 и 5-13.12. Първо ми отговори да чакам до 3.12 за изпращането, особено едната, която била с предварителна продажба на един от артикулите, но след това изненадващо са ми пуснали 10 лева кредит. Интересното е, че ако не дойдат до 12.12 ще са със закъснение с бг пощи и ще бъдат при мен не по-рано от 15.12. Да видим.

# 51
Аз поръчах днес - 9-ти-18-ти декември.
И едното е метална етажерка/масичка, имам такава от Синсей - кутията не беше страшно голяма, защото идва разглобена, но е доста тежка. Чудя се дали ще е проблем.

# 52
Част от украсата в нас от тему, завеси не вървят вкъщи. Светлините ги взех 6 бр комплект, хубави са, нежна светлина

Три поръчки направих да ползвам 10лв купони, имам и персонални надписи в две с крайна дата 23 декември
Но в едната я приготвиха бързо

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 19:05 от Щефи

# 53
  • София
Някой да е поръчал аксесоари за прахосмукачка робот? X20 Pro Xiaomi.
Имам робот Xiaomi 1c и си купувам консумативите от тему. Доволна съм от качеството  и цената. Последният път поръчах от емаг, защото спешно ми трябваше батерия и не ми се чакаше. Цената беше почти колкото тази в тему.

Общи условия

Активация на акаунт