Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 726
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 450
Независимо за какво се ползва зарядното си е опасно.Ако си спомняте в апартамента на Цветан Недялков  от Ку ку бенд се беше запалило зарядно за тротинетка и за много кратко време беше опустошило всичко.В къщи и аз съм ги накичила и все се моля да не се случи нещо.

# 451
Да споделя скромния ми опит с роботи за почистване на прозорци.

Първоначално закупих ето този робот
https://share.temu.com/3NqWjKyTXrB

Страхотен се оказа, пъргав, бута се навсякъде и останах много доволна от него.
Обаче нещо ме зачовърка да си поръчам същия модел, но с две пръскалки и една идея по-тънък модел - Puruikai HCR-18 https://share.temu.com/KhxEjzGzz3B
 Купихме два броя ( за мен и комшийката), На пръв поглед много добре и с две пръскалки, вече бяхме убедени, че това е модела. Да но не се оказа така. Първо ринговете бяха много стегнати, едвам ги слагахме и на двата робота бяха идентични проблемите. Тромави при работа (въпреки, че са по-леки от първия, който купих), загравяха още на първия прозорец. Не ги препоръчвам. На същата форма Puruikai има модел HCR-10, но ме съмнява, че е със същия двигател като на 18ката и ще има сходен проблем.

Та като заключение препоръчвам робота от първия линк, с черно дистанционно е и кутията му е черно-бяла. Няма бранд и модел. Един колега след моя препоръка и той поръча 2 броя от линка и е много доволен.

# 452
Току що пуснах поръчка за 8 евро пак с купони от 50 процента. Отново се виждат в левовата версия и вече похарчих един. Ако изчезнат след Нова година или не мога да ги възстановявам, много ще ме е яд. И при мен доставката е между 20.12 и 06.01. Утре ще пусна още една поръчка като ми даде нова карта с намаление, за да похарча докрай левовия кредит, който имам.
Нямам почти никакви корекции напоследък, едва събрах лев и нещо тази седмица, а поръчките ми не са малки.
Оплаквам се от Бокс Нау. Чакам 4 пратки, всичките ги пренасочих до големия бокс до нас. Но ето, вече втора пак е на километър, а бокса до нас светеше в зелено, със свободни кутии, непосредствено щом получих уведомлението, че пратката е заредена в кутията. А се обаждах за всяка една да я пренасочвам.

Как ги пренасочвате?

# 453
Независимо за какво се ползва зарядното си е опасно.Ако си спомняте в апартамента на Цветан Недялков  от Ку ку бенд се беше запалило зарядно за тротинетка и за много кратко време беше опустошило всичко.В къщи и аз съм ги накичила и все се моля да не се случи нещо.
Върнете се и прочетете подробно какво се е запалило и как да не обяснявам аз. Да  не излезе, че се заяждам.

# 454
# 455
Бях споменала, че съм недоволна от качеството на дрехите. Ето тук нагледно показвам защо. Не съм сигурна дали още от първото пране изглеждаха така, но със сигурност след второто бяха в това състояние. Първите снимки са преди дрехите да са изпрани.

Има и още, но нямам снимки “преди”. Някои са и в коша. Не ме е яд, защото са с кредити, но определено е кофти, т.к. трябва да си купиш нови дрехи, отметнал си този ангажимент (за мен понякога е досадно да търся да си позаредя гардероба с нови дрехи) и след няколко пранета са за коша и пак си в изходна позиция.

# 456
  • София
Затова чета първо отрицателните ревюта - често ми спестяват такива покупки. В момента не се сещам за дреха от Тему, с която да имам проблем.

# 457
Аз си признавам, че не чета. Много рядко да реша да видя отзивите.

# 458
Бях ги попитала какво ще стане с кредита в бг лева след Нова година и те ми отговориха че левовата версия си остава. Така че ще може да се пазарува и с евро и с лева в зависимост в коя версия влизаш.

# 459
Дано от boxnow  четат тук. Да имат едно на ум. Последната седмица са нарастнали оплакванията за доставки в далчени кутии. Поне 3ма мои познати се оплакаха и звънаха на телефона за пренасочване. За Русе става дума. Прави впечатление, че "случайно" се избират кутии с вместимост за повече пакети. Вероятно разносвача хвърля всичко на едно място и клиентите трябва да ходят от целият град на места където на него/нея им е удобно да стоварят пратките. Ми пратете го /я да си почива явно е запразнил от сега.

# 460
Не важи само за русенските разносвачи, но и за софийските. При празна кутия до вкъщи (другата близка знам, че често е препълнена), пратките ми се оказват на най-фантастични места в радиус от няколко км при 4-5 по-близки кутии. Вече не искам пренасочване, защото при последното, пакетът се озова в желаната кутия след пет дни. Понеже е системно, за мен това е чист мързел и нехайство на някой, който може да се оправдае с многото предколедна работа. Зареждат се основно кутиите, пред които се паркира лесно.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 08:35 от happy cucumber

# 461
  • На изток от Ада
Поръчах разби неща после ще пиша

# 462
netman71, аз само веднъж исках пренасочване на пратка на детето, тя дава адрес на Спиди, който е в блок и вместо в близките до адреса кутии я бяха пратили някъде из квартала. Валеше дъжд и нямах време и желание да обикалям (пеша) и да търся до кой блок са кутиите, макар че случайно ги бях видяла веднъж. Ако не ми ги оставят в кутиите до блока си търся пратките в радиус от 500 метра на два лесни и популярни адреса, но почти винаги са в най-близките кутии.
Вчера взех пратка и ми направи впечатление, че малък пакет беше в голяма кутия.

# 463
То този проблем с БоксНау си е от преди, не само сега предколедно или по черен петък.

# 464
Така е, но имам чувството, че вече няма кутия, до която да не са ме пращали. Онзи ден за първи път посетих кутии, които са в бивш магазин - става дума за малък магазин, не за мол. В стаята има само кутии, има си и врата, която сигурно се заключва нощем. Озорих се, докато ги намеря, защото мислех, че са на улицата.

Общи условия

Активация на акаунт