Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 898
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 330
Някой поръчвал ли е подложка,нещо като мини котлонче,работи с ю сби,за затопляне/поддържане/на топла течност в чаша?

Според мен трябва и чашата да е подходяща за такова нагряване иначе може да се счупи. Ако е много леко пък нагряването, може да не затопли добре течността.

При мен след като премина на евро автоматично ми изчезва наличния кредит.

Е, това 16378338 пъти го написахме.

# 331
Поръчах персонализиран пуловер с името на сина си, получих го в много малък размер и с различно име. Много разочароващо. Няма как да си изискам правилния пуловер, освен ако не си го поръчам сама пак, нали?

# 332
Върнете им го и поръчайте отново.

# 333
Върнете им го и поръчайте отново.
Исках да е тоалета на малкия за Нова година, ако го поръчам сега няма смисъл. Я дойде, я не дойде до тогава

# 334
Ако е с нормалната въздушна поща, сигурно ще дойде за две седмици.

# 335
  • София
Най-накрая поръчката от 3-ти е излетяла. Сега ще видя на митницата колко време ще ѝ отнеме. По принцип срокът за доставка е 10-17 дек.

Давам три отзива за неща от стари поръчки, за които вече имам наблюдения:

https://share.temu.com/hoWf2XZ9OkB четка за фдт. Пробвах с бб крем и със серумен фдт, и с двата се справи страхотно – лесно и бързо разнася, равномерно, без никакви следи. Не знам как би се справила с някой по-матиращ фдт, но за изброените продукти я препоръчвам с две ръце.

https://share.temu.com/ggGOFPy5UAB – ексфолиращ душ гел. Според мен това е много добър продукт, но не е "пестелив" да предупредя. Няма добавени изкуствени или естествени ароматизатори, няма и пенители. И двете са напълно излишни и според мен фактът, че ги няма, говори много добре за душ гела. Частичките не се груби и спокойно може да се ползва всеки път.

https://share.temu.com/rUnnNonk3XB пачове за пъпки. Много ефикасни, и тях ги препоръчвам.

# 336
Момичета, здравейте! Имам нужда от помощ. За първи път ми се случва да няма движение по пратката толкова време и да не идва, а ми беше спешна....дали има шанс да дойде?

# 337
Лори, има надежда, но според мен шансовете да дойде са по-малко от 50%.

# 338
След като е подготвена за митническо освобождаване, значи е у нас. Защо да не дойде?

# 339
Момичета, здравейте! Имам нужда от помощ. За първи път ми се случва да няма движение по пратката толкова време и да не идва, а ми беше спешна....дали има шанс да дойде?

Пиши на бота за това, че няма актуализации толкова дълго време.

# 340
  • София
Според мен ще дойде. Просто и китайците, и митницата са претрупани, и всичко става по-бавно.

# 341
След като е подготвена за митническо освобождаване, значи е у нас. Защо да не дойде?

Освободена е от 02.12 и от тогава мъгла. Доста дни без движение са.

# 342
  • Лутаща се
Моята забавена пратка, която трябваше да дойде най-късно до 5 декември пристигна току що. И всичко се натирва обратно, защото вече не е нужно. Тези неща ми трябваха за изработка на сувенири за Коледен базар, който е днес. Така че .....

# 343
  • София
Не е освободена. Фирмата, която трябва да я предаде към митницата, още не я е взела и предала.

# 344

Пиши на бота за това, че няма актуализации толкова дълго време.
. Може ли да кажете къде се пише. Търся и не откривам. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт