Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 763
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 420
  • Карлово
Вероятно си "връзват гащите" дет се вика. Сигурно от ЕС им търсят отговорност за възможността да се самозапалят. Не бързайте да отхвърляте тази вероятност. Преди месец на племенника зарядното се запали в хотелска стая. Само това че са били в стаята и не са спали ги е спасило от пожар или по-големи неприятности.

# 421
Провери си в характеристиките дали е 220 w.Ako e, няма проблем.Вземала съм артикули с този надпис и са си на 220.

# 422
Alys, колко време чака доставката от express one? От влизането в България?
6 дни от кацане на летището в бг

# 423
  • Somewhere far away
Провери си в характеристиките дали е 220 w.Ako e, няма проблем.Вземала съм артикули с този надпис и са си на 220.
в крайна сметка го махнах от количката и поръчах друго, което е почти същото - в характеристиките пише това-
захранване: Захранване с щепсел
Работно напрежение: 250V.

наистина ли има шанс да се запали?? това е много опасно - ако е така да го отказвам!

# 424
Принципно зарядно не бива да се оставя включено когато ни няма, независимо дали има устройство или не на него. Признавам си, обаче, че и аз оставям включено в контакта и излизам.

# 425
Получих разни неща в обединена поръчка. Но по-интересните и от двете поръчки пътуват по суша.
Доволна съм от тези акварелни бои - самите бои не са нещо особено, но това е много сладка палитра за пътуване, има си даже миниатюрна четка - всеки детайл е изпипан:

Марката е Лангуо, имам и едни химикалки от тях, също са хубави.

Симпатичен свещник за ароматни масла или ароматен восък:

И останалото са дреболии.
Здравейте,може ли кода на свещника за масла?

# 426
  • В най - голямото село
Имам вече 10 дни забавяне на две поръчки. Стоят на митница. Да, дадоха ми кредит от 10 лв. Но нещата в поръчките са ми важни.

# 427
Бих искала да попитам относно поръчка, направена с Кредит Back. Възможно ли е връщане на яке, ако размерът е малък? Това ще се отрази ли на вече върнатия кредит.

# 428
Alys, колко време чака доставката от express one? От влизането в България?
6 дни от кацане на летището в бг
Благодаря. Значи да имам някаква надежда за понеделник. Вече, ако видя доставка с тях, ще канселирам и поръчвам наново. Скъсах си нервите.

# 429
Да, на мен също ми се появи това, когато исках да поръчам тв бокс адаптер (тази кутийка, която прави обикновените телевизори смарт). Реших, че сигурно не е съвместимо с европейските стандарти и се отказах.

Ето свещникът: https://share.temu.com/F4f0TH5PFNB

Поръчала съм му тези восъци - идат по суша (но ревютата са противоречиви): https://share.temu.com/wKU9bZSVuuB

В момента сайтът е зле настроен към мен - сигурно съм се оплаквала много, затова ако се окаже, че восъците не са добри, сигурно няма да ме компенсират, но все едно - вече съм ги поръчала.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 15:45 от pppqqq

# 430
Аз поръчах лед лента, която уж не била по нашия стандарт, но отдолу имаше няколко отзива от българи, затова я взех. Когато дойде, ще разбера дали наистина (не) става.

# 431
Бих искала да попитам относно поръчка, направена с Кредит Back. Възможно ли е връщане на яке, ако размерът е малък? Това ще се отрази ли на вече върнатия кредит.
Разбира се, но ако кредитът вече е взет целия няма да ти върнат пълната цена за якето. Поне така беше, когато аз получават тази оферта преди повече от половин година.

# 432
Днес получих тази прахосмукачка
https://share.temu.com/W76GDHd5fgB
Въртящите се четчици  са  прекалено мекички и ми се струва, че може би няма да почистват добре. На всички прахосмукачки, които съм имала досега, са били твърди.
Не искам да я изпробвам, защото ако реша да я върна, да бъде напълно чиста.
Някой има ли подобна?  Моля за мнения и отзиви. Благодаря!

# 433
  • Пловдив
Някой днес да е пуснал поръчка и да каже срока за доставка кога е 😀

# 434
  • Варна
От днешната поръчката ми даде дати 20.12. - 06.01.

Общи условия

Активация на акаунт