Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 661
  • 1 015
  •   2
Отговори
# 525
Аз имам такава. Има два режима на работа или се активира при движение, или свети постоянно. Зарежда се много бързо. Аз лично съм доволна.
https://share.temu.com/X7gOOeDd6WB

# 526
Вече ми е смешно, защото какво друго да правя, освен да се смея Simple Smile. Смених и аз валутата, написах rebate100 и... получих отново офертата „купи 15 предмета, за да вземеш купони за 100 евро“ (купони от по 50 % намаление) - същата, която получавам и в левовата версия, ако напиша rebate 100.

Така че да знаете - номерът не минава при всички, ето, при мен явно няма мърдане:

Скрит текст:

# 527
Последно се включвам за днес. Моята не излезе с rebate100, а с dxt5739 с нея ми излизаше и на левовата версия няколко пъти. Също и с dxk8784. Ако искате пробвайте и с тях.

# 528
Благодаря, Хоп-Троп!, но и те не станаха. Първият отново доведе до офертата с купуване на 15 артикула, а вторият даде яйца, но с най-лошите и безполезни купони, каквито имах и в левовата версия. Явно нещо ме е нарочил алгоритъмът - все си мисля, че може да е заради забраната да ми пращат каквито и да било мейлове, ама може и да е по друга причина, или изобщо без причина. Здраве да е.

# 529
На мен няколко пъти ми предложи от ниските купони тип 19/120, 3 лева, 9 лева... Не ги приех и днес ми предложи в левовата версия 30% купони, а на еврото - 50%

# 530
  • Лутаща се
Някой има ли раздвижване по заседналите от 02.12. пратки?
Моите дойдоха.

# 531
  • София
Здравейте, сигурно е коментирано тук. Опитах се  с търсачката но не ми се получи, та ще питам . Какво ще се случи с кредитите ни в лева  след 1.1.26. Питах  чата  на Тему и там отговора беше  че . Предлагаха ми 20% отстъпка , после 5 лв отстъпка  Simple Smile  , които аз отказах. Искам парите да се преобразуват в евро   След това пуснах писмо на имейла, на което нямам отговор вече 10 дни. Вчера пак писах в чата и отговора беше. Някой от вас питал ли е за проблема и какъв отговор ви е даден.  Писмото ми беше следното
Здравейте!
 На първи януари 26-та година българската държава официално ще приеме Евро като местна официална валута. Нещо за което хората в България нямат избор. Изключително съм разочарована, че няма да вземете отношение по проблема, който ще имат всички българи с въвеждането на Евро от първи  януари 26 година. От разговор в чата с ваш агент разбрах, че парите които имаме, като кредит в левове във вашия сайт, няма автоматично да се превалутират в Евро. Отговора на агента в чата беше, че кредитите не могат да бъдат преобразувани в друга валута   от което следва, че хората които имат кредит автоматично ще загубят парите си. Изключително много се надявам, че ще вземете някакво решение по въпроса с кредитите на българите. В обратен случай много хора ще останат изключително разочаровани от вашата услуга. Вие неизбежно ще промените валутата на цените в сайта, а няма да промените парите в кредитите на хората. Много се надявам агента  да не е имал достатъчно информация и кредитите в лева  автоматично да се преобразуват в Евро на 01.01. 2026г., за да можем  щом решим  веднага и удобно да пазаруваме от  Тему. Не бих искала да ме притискате да си похарча парите за ненужни неща, само за да  не ги загубя.

Изключително много се надявам да вземете адекватно решение удовлетворяващо всички хора в България.
Благодаря!

# 532
Ох, и моите поръчки от злощастната партида, заседнала на 02.12., тръгнаха! В пощата са, надявам се до 2-3 дни и при мен.

# 533
Вече ми е смешно, защото какво друго да правя, освен да се смея Simple Smile. Смених и аз валутата, написах rebate100 и... получих отново офертата „купи 15 предмета, за да вземеш купони за 100 евро“ (купони от по 50 % намаление) - същата, която получавам и в левовата версия, ако напиша rebate 100.

Така че да знаете - номерът не минава при всички, ето, при мен явно няма мърдане:

Скрит текст:
И при мен стана същото 🤣

# 534
Здравейте, сигурно е коментирано тук. Опитах се  с търсачката но не ми се получи, та ще питам . Какво ще се случи с кредитите ни в лева  след 1.1.26. Питах  чата  на Тему и там отговора беше  че . Предлагаха ми 20% отстъпка , после 5 лв отстъпка  Simple Smile  , които аз отказах. Искам парите да се преобразуват в евро   След това пуснах писмо на имейла, на което нямам отговор вече 10 дни. Вчера пак писах в чата и отговора беше. Някой от вас питал ли е за проблема и какъв отговор ви е даден.  Писмото ми беше следното
Здравейте!
 На първи януари 26-та година българската държава официално ще приеме Евро като местна официална валута. Нещо за което хората в България нямат избор. Изключително съм разочарована, че няма да вземете отношение по проблема, който ще имат всички българи с въвеждането на Евро от първи  януари 26 година. От разговор в чата с ваш агент разбрах, че парите които имаме, като кредит в левове във вашия сайт, няма автоматично да се превалутират в Евро. Отговора на агента в чата беше, че кредитите не могат да бъдат преобразувани в друга валута   от което следва, че хората които имат кредит автоматично ще загубят парите си. Изключително много се надявам, че ще вземете някакво решение по въпроса с кредитите на българите. В обратен случай много хора ще останат изключително разочаровани от вашата услуга. Вие неизбежно ще промените валутата на цените в сайта, а няма да промените парите в кредитите на хората. Много се надявам агента  да не е имал достатъчно информация и кредитите в лева  автоматично да се преобразуват в Евро на 01.01. 2026г., за да можем  щом решим  веднага и удобно да пазаруваме от  Тему. Не бих искала да ме притискате да си похарча парите за ненужни неща, само за да  не ги загубя.

Изключително много се надявам да вземете адекватно решение удовлетворяващо всички хора в България.
Благодаря!

От 1 до 31 януари 2026 г. левовете все още ще са законно средство за плащане. Какво мисли Тему по този въпрос и защо се поставя срок до 1 януари 2026г?

# 535
В картите ще са автоматично превалутирани, не знам как ще платите в лв с карта.

Или всъщност ще може, но ще ни вземат такса превалутиране от банката.

# 536
Направих поръчка в лева. Имах кредит в лева и доплатих с карта в €. Нямаше никакъв проблем. Няма допълнителни такси. Курсът е официално обявения (и дори май по-изгоден, не запомних).

# 537
На мен вчера ми върнаха в евро по левовата сметка и ми удържаха 1% от сумата за превалутиране.

# 538
На мен вчера ми върнаха в евро по левовата сметка и ми удържаха 1% от сумата за превалутиране.
По карта ли върнаха? И аз имам връщане днес, но посочих да е като кредит в Тему и дори не са получили пратката ми в София, върнаха парите в лева.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 09:41 от alys

# 539
В картите ще са автоматично превалутирани, не знам как ще платите в лв с карта.

Или всъщност ще може, но ще ни вземат такса превалутиране от банката.

Говорим тук за кредити в Тему. За парите ни в картите е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт