Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 639
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 585
Линкът е даден неправилно и стоката не се отваря.

При мен работи. Ето, пробвай:
usb захранвана греяща стелка с термостат от въглеродни - Temu Bulgaria https://share.google/4uFvvz5wVrIiVaGfd

# 586
Не знам колко от американските стоки са произведени в Китай или Азия като цяло, но е събитие, ако намериш европейска марка, произведена наистина в Европа.
Ако не е Китай, ще е Тайланд, Виетнам и т.н.
И в САЩ е така в това отношение, дори и по-зле.

# 587
  • Пловдив
Искрено се надявам Тему да измислят как да преборят санкциите на ЕС. Не за друго, ами защото става въпрос за нелоялна конкуренция. Не стига, че досега местните търговци ни продаваха същите стоки на двойни, тройни и четворни цени, ами сега и реват, че им се нарушават правата. Моля???

Имате ли получени пратки по суша? Може ли да ми каже някой какво означава това? След като пратката премине ЕС границата, колко време отнема до получаването?

Бясна съм, защото става въпрос за коледен подарък, покрай него поръчах куп дреболии. Дреболиите отдавна пристигнаха по въздух, подаръкът се лангърка през половината земно кълбо... Същото нещо предния месец получих по въздух – малко и леко е, нищо не оправдава изпращането му по суша. Ако знаех, че ще стане така, изобщо нямаше да го поръчвам...

Моята е била с този статус на 6-ти и днес си я взех от пощата. 10 дни е отнело.

# 588
Някой да ползва тези
Скрит текст:
да обменим опит. освен за премахване обвивката на кабели за какво работят добре и за какво са калпави?

# 589
Знам , че е абсурден въпросът ми , но може пък да не е така...

Дали има продавачи в Тему , които да продават мъниста за бижута от минерални  камъни  ?

# 590
На някого назад в темата Тему бяха отговорили, че ще си има левова и еврова версия, предполагам поне още месец. Поне още 4 месеца ще има връщания и кредити. Четири, защото в България до края на януари ще се приемат плащания в лева, а вероятно и Тему ще приемат. И сега може да се плаща с евро и приспадат левовия кредит в левовата версия. Това, което печелят с две версии, е, че все едно имаме по 2 профила и не можем да обединим кредитите (когато са под минимума за поръчка).
Аз бях писала.Ето това е отговорът им.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 03:25 от N-D-D

# 591
Добро утро, извинявам се ако е коментирано, но не съм чела цял месец темата. Бих искала да попитам, claim credit /връщането на кредит на някого активно ли му е? Когато имам по-скъпи неща, сякаш с него ми беше най-изГодно да пазаря, а вече може би 3-4 седмици не ми е излизало като активно събитие.

# 592
такса Европа Wink 3 евро ще е на всеки един пакет и ще влезне в сила , чак след 6 месеца !
Същото се отнася и за стоки от САЩ - като например от iherb всяко кашонче 3 евро.

# 593
На мен от 6 месеца не ми работи claimcredit

# 594
Прехвърлих набързо в евровата версия да видя дали коректно превалутира сумите в евро. Смята ги на по-висок курс, а не на 1.95583.

# 595
Аз заявих връщане на чопър. Дадоха ми код за BOXNOW, но пакета не влезна в кутията, разговарях с Бокса и ми казаха да говоря с доставчика, писах на БОТА и той след като му обясних проблема и няколко пъти отново обясняване, ми възстанови парите и аз отказах връщането. А аз връщам много. Явно са много претоварени и няма как да обслужат навреме всички.
Ако пратката не влезе в кутия на Бокснау, обаждате се на Бокснау за заявка за по-голяма кутия, отменяте връщането в Тему и заявявате ново, при което ще можете да се възползвате от по-голямата кутия.

# 596
На мен от 6 месеца не ми работи claimcredit
Леле...и аз викам ще почакам. Преди съм я искала от оператор, но вече и това не работи. А как пазарувате сега, последно ми даде едни купони, за отстъпка на сума над 450 лв., чак толкова ме пазаря

# 597
Прехвърлих набързо в евровата версия да видя дали коректно превалутира сумите в евро. Смята ги на по-висок курс, а не на 1.95583.
Съвсем леки колебания около 1,95.

В момента имам връщане на кредит в левовата версия, а преди един-два дни беше в евровата версия. Но на мен не ми е изгодно да пазарувам с тази оферта, когато нямам кредит. Предпочитам купоните от 10 лв.

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 10:01 от alys

# 598
Леле...и аз викам ще почакам. Преди съм я искала от оператор, но вече и това не работи. А как пазарувате сега, последно ми даде едни купони, за отстъпка на сума над 450 лв., чак толкова ме пазаря
Прочети малко по-назад в темата за купоните в евровата версия.

# 599
Знам , че е абсурден въпросът ми , но може пък да не е така...

Дали има продавачи в Тему , които да продават мъниста за бижута от минерални  камъни  ?
В Тему има много нанизи - има и фалшиви, и истински. Ако нещо ви изглежда фалшиво, можете да си искате парите (вероятно е да не поискат връщане).

Общи условия

Активация на акаунт