Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за ДЕКЕМВРИ 2025 (Тема 12)

• 42 641
  • 1 015
  •   1
Отговори
# 570
  • На изток от Ада
Симпатично е първото мана Ру

# 571
И на мен ми хареса. Качеството не е уау, става, но не ми пасна

# 572
На някого назад в темата Тему бяха отговорили, че ще си има левова и еврова версия, предполагам поне още месец. Поне още 4 месеца ще има връщания и кредити. Четири, защото в България до края на януари ще се приемат плащания в лева, а вероятно и Тему ще приемат. И сега може да се плаща с евро и приспадат левовия кредит в левовата версия. Това, което печелят с две версии, е, че все едно имаме по 2 профила и не можем да обединим кредитите (когато са под минимума за поръчка).
На мене ми дава връщане на кредит и в двете версии, но нямам нищо за купуване за 100+ лева. Исках да зануля левовия кредит, но се оплаках на бота, че ми се счупиха и двата чифта очила от 1 поръчка. Върнаха ми парите, дадоха 20% отстъпка, а поръчката е от август. И си поискаха счупените очила. Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 19:08 от alys

# 573
  • Бургас
Аз съм в издирване на хубави топли домашни пантофи !!!
Някой да е купувал и да е доволен?

# 574
Искрено се надявам Тему да измислят как да преборят санкциите на ЕС. Не за друго, ами защото става въпрос за нелоялна конкуренция. Не стига, че досега местните търговци ни продаваха същите стоки на двойни, тройни и четворни цени, ами сега и реват, че им се нарушават правата. Моля???

Имате ли получени пратки по суша? Може ли да ми каже някой какво означава това? След като пратката премине ЕС границата, колко време отнема до получаването?

Бясна съм, защото става въпрос за коледен подарък, покрай него поръчах куп дреболии. Дреболиите отдавна пристигнаха по въздух, подаръкът се лангърка през половината земно кълбо... Същото нещо предния месец получих по въздух – малко и леко е, нищо не оправдава изпращането му по суша. Ако знаех, че ще стане така, изобщо нямаше да го поръчвам...

# 575
Не знам дали ЕС има някакви търговски отношения с Китай, но искрено се надявам китайците да им го...

Пратките по суша са с много дълъг срок за доставка - това го пише под самия артикул, не е изненада, след като се направи поръчката. Тук има хора, които са си получили нещата по суша, баща ми също получи нещо, което чакаше след месец, така че хипотетично е възможно да дойде преди Коледа.

# 576
  • София
Китайците не се справиха с ограниченията, които Тръмп им наложи. Не съм сигурна, че сега ще успеят.

# 577
Америка и ЕС са много различни.

# 578
Ох, и аз това си мислех - тукашните продават неща със същото качество, да не кажа, пазарувани от Тему на поразия и то на тройни цени. И после - ау, на загуба сме, Тему ни взема клиентите. Аз пък си мислех, дали от Тему не могат да направят някакви складове в Европа и така стоките ще си пътуват вътрешно, така да се каже. Не знам изобщо как стоят нещата, може и да ми е наивна идеята, но искрено се надявам да намерят решение против този простотия.

# 579
  • София
Те имат складове в Европа, но това няма значение.
Примерно роботът за прозорци, който поръчах скоро, дойде от Полша.

# 580
Аз пък си мислех, дали от Тему не могат да направят някакви складове в Европа и така стоките ще си пътуват вътрешно, така да се каже.
Е, те са го измислили от много време. Нидерландия е една от държавите, които се използват за тази цел.

# 581
Не знам колко от американските стоки са произведени в Китай или Азия като цяло, но е събитие, ако намериш европейска марка, произведена наистина в Европа.
Ако не е Китай, ще е Тайланд, Виетнам и т.н.

# 582
Поръчвали ли сте от загряващите стелки?
https://www.temu.com/bg/usb-powered-heated-insole-with-thermosta … ssn_id=spizhraqzh
Аз очаквах да затоплят, моите след два часа включени едва-едва се усеща много леко затопляне!

# 583
  • София
Линкът е даден неправилно и стоката не се отваря.

# 584
Добре де, тези стоки от европейски складове защо пак трябва да имат мита за крайния потребител, китайците не плащат ли някакви общи мита за стоката в складовете? Много съм боса в тази материя, осъзнавам, че може да звуча много глупаво, но...

Общи условия

Активация на акаунт