Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 12 037
  • 588
  •   1
Отговори
# 525
  • Далечният изток
Вкус и мода са различни неща...
Ние през цялото време пишем именно за вкус и естетика.

# 526
  • France
Грозни ама удобни Simple Smile края на 90те и в началото на 2000 талията пак беше ниска и роклите подобни. Като цяло на човешкото тяло няма 100 начина да направиш кройка на дреха и модата се върти. В момента нося едни дънки от гимназията ми със широки крачоли.

Връщам се да ви чета.

# 527
  • Обран бостан ;)
Охо, върнали сме се назад във времето.
Това е възможно само тук. Wink

Ето ви мода от друга тема :

Как са кобилките, а ? Wink

# 528
  • София
Как скъпото бельо ще е непрактично и неудобно? Как изобщо ви хрумва? Жените винаги ще искат да се обличат с красиви дрехи и обувки, да ползват красиви вещи и качествена козметика. Това, няма общо с мъжете.

Глупости.
Е, освен, разбира се, ако не станат поголовно лизбийки (справка "Добре охранявани мъже"), та да се състезават за вниманието от мъжкаранските жени.

# 529
Най-голямата надпревара относно тоалети, бижута, прически, маникюр, обувки и т.н. е в изцяло женските колективи. И това няма нищо общо с мъжкото харесване. Другаде е причината.

# 530
Другаде е, да. Аз харесвам красиви вещи, скъпи аромати, текстурата и усещането, което оставя качествената козметика, върху кожата. Дантелата на скъпото бельо е мека и усещането е като за втора кожа. За усещането да носиш копринени ризи или рокли, какво да кажа... Или кашмирени пуловери, или хубав лен през лятото. Какво общо имат мъжете с това, никак не мога да разбера.

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 17:11 от alia7

# 531
  • France
Аз съм решила да скоча в света на ботокса. Писна ми да се чудя кой е този сбръчкано намусен чумпил, който ме гледа от Тиймса и да разбера, че съм аз. Кви мъже, кви 5 евро?
По принцип ако питахме мъжките половинки в двойките какво мислят, съм готова да се обзаложа, че отговорът масово ще е "имаш твърде много дрехи и обувки" Simple Smile
А вие тук предсказахте крах на текстилната индустрия. Joy

# 532
Какво ще стане, та какво......ще спрат да го вдигат, ей това ще стане.
И като спрат да го вдигат, поради липса на влечение към жените, ше спрат да търсят компанията им, да се влюбват, създават семейства и т.н.
Известно време всички ще си живеем поотделно и самодостатъчно.
Което пък ще се отрази на числеността на човешката популация.
Колкото до гласенето - която иска да бъде привлекателна, тя се грижи за себе си и си налага дисциплина.
Която е мързелива, ще си остане непривлекателна.

# 533
  • Обран бостан ;)
Другаде е, да. Аз харесвам красиви вещи, скъпи аромати, текстурата и усещането което оставя, качествената козметика върху кожата. Дантелата на скъпото бельо е мека и усещането е като за втора кожа. За усещането да носиш копринени ризи или рокли, какво да кажа... Или кашмирени пуловети, или хубав лен през лятото. Какво общо имат мъжете с това, никак не мога да разбера.

Купуват ги.

С две думи, обличайки се скъпо и носейки скъпи бижута, жените се надцакват една на друга, коя има по-богат мъж.

# 534
Колкото до гласенето - която иска да бъде привлекателна, тя се грижи за себе си и си налага дисциплина.
Въпросът е защо/за кого иска да бъде привлекателна?

# 535
Козметичната индустрия е на има-няма 100 години. Преди това малка част от хората са били достатъчно привилегировани, че да си позволят козметика, ръчно приготвена само от естествени съставки. То и не може да се произведат по този начин кой знае какви количества. Във всичките развити цивилизации привилегированите мъже са се разкрасявали наравно с жените. Ако обърнете внимание на японските гравюри, и мъжете са гримирани, направени и поддържани, китайските владетели също, египетските фараони, аристокрацията в европейските кралски дворове - то не са перуки, пудри, парфюми, корсети, изискани облекла, обувки с токчета и при мъжете...

И в днешно време мъжете харчат много за външния си вид. При нас имам чувството, че на всеки обикновен фризьорски салон се падат по 5 барбършопове. Жените ходят веднъж на няколко месеца да се подстригват, мъжете ходят да оправят коси и бради поне веднъж месечно. Племенникът ми на 13 ходи да му къдрят косата, много популярно било. Съвсем обикновени мъже ги гледам с прическа, брада, направени вежди, епилирани, татуирани. В Южна Корея мъжете харчат за козметика колкото жените.

Да, сигурно изглежда, че тая многомилиардна модно-козметична индустрия, където жените са основни потребители, е на хиляди години, но всъщност не е, като се махнат войните, е на половин век и хората страшно се влияят от рекламите в социалните мрежи и медиите. От известно време е много насочена към мъжете, и няма и даже да се усетите кога мъжките потребители ще станат колкото женските, и младите ще си мислят, че винаги е било така, както си мислят, че Ютюб е съществувал винаги, а не е отпреди 20 години.

# 536
  • France
Започвам да разбирам, явно има потребители, които смятат, че благодарение на мъжете жените могат да си позволят от покрив над главата, през дрехи, че до последната кутийка сенки за очи. А статистиката казва друго, в една хетеросексуална двойка жената обеднява. Особено след идването на децата. Само за да нахраниш един мъж колко пари отиват! Лично съм го преживявала. Аз, например, мога и да не ям, но онези червени лачени обувки ги искаааам

# 537
  • София
Аз, в периодите, в които съм сама, харча за храна съвсем, съвсем малко.

# 538
Въпросът е защо/за кого иска да бъде привлекателна?

За себе си.
Вижда една естествено красива жена и си казва "Искам и аз така. Как да го постигна?" И започва да действа.
Аз не вярвам някой да е щастлив с факта, че е грозен, дебел, космат, смрадлив, провиснал или безформен.
И ако има поне малко дисциплина, да не се опита да промени нещо от това.
Да, животът ще стане сив и скучен без интереса на мъжете, но не вярвам хората като цяло да се отпуснат.
Просто ще спрат да се размножават и в един момент всички ще измрем.

# 539
  • Далечният изток
Никой нищо не ми купува. Да съм жива и здрава да изкарвам пари и да си купувам!
А искам някой мъж да ми купува всичко де, не че не искам.
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт