Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 13 590
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
БъндЕ, самосаботираш се с този твой аватар. Grinning
Последно?
Имате ли или нямате сексуално привличане към жените?
Както казва моя човек – като те харесват жени не те ревнувам. Няма проблем да излизаш с жени. Те пък и сметката, ако искат да плащат, ехеййй, гледай как се уреждаме жените. Innocent

# 616
  • Обран бостан ;)
БаЗи, няколко пъти вече казвам, че темата е хипотетична.
Говорим си по-принцип.

Пък , ако някой ден наистина мъжете загубят интерес към някоя от вас, пишещите и четящи темата, може и да ви е полезна. Wink

# 617
Няма да ни е полезна, щото няма да сме живи. Нито дъщерите ни, нито внучките, правнучките, пра-правнучките и така докато свят светува Wink

# 618
А, ако стане обратното - жените загубят интерес към мъжете?

# 619
  • Обран бостан ;)
А, ако стане обратното - жените загубят интерес към мъжете?

Те и сега казват, "ние сме силни и независими, мъже не ни трябват". Wink

# 620
  • София
Е тогава вече....
Просто няма да се размножаваме и това е. Релакс, чил и така до края на човечеството.

# 621
Имаше тук хипотези за самоизяждане.
За вибратори, гей двойки.
Тук никоя жена не каза, че ще загуби или иска да загуби влечение към мъжете.

# 622
Горките "мъжленца", взели сме им играчката и плачкат. Слава богу все още съществуват мъже, с които е приятно да споделяш живота си.

# 623
Не бих се притеснявала за жените. Като не става с мъжете, ще стане със собствения пол. Жените са приспособими и оцеляващи.
Това ще върне нагона на мъжете, проблемът е решен, дайте следващия.
Скрит текст:

# 624
Vяsko, ти ме уби.
Картата ти е от 2019, междувременно жените може да са отвоювали нови територии Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
Аз наистина се обличах официално за хоум офиса но към 10-11 на обяд, като се изкъпех. Първите 2-3 часа от 7:30 натам малко се веех с пижамата.  Но ние не сме имали видео срещи, а само колове, иначе и аз щях от рано да съм облечена. Обличането официално си беше за мен, да не се депресирам вкъщи от това , че съм сама постоянно. Такаче аз си представях, че съм в нормалния офис и че някой куриер или от съсед може да ме види, това е все едно да се пригорвяш за другите.

Аз па си зех големия десктоп у дома, нема камери, нема други простотии. Само смята, смята.
Та си седех с гащите за 3 кинта (а по-точно 4 за 10 кинта, незнам тия скъпите вие къде ги намирате) по цел ден.
И мишката с тиксо на една количка с батерийки и да обикаля в кръг...
Зареждащи се батерийки, естествено...

# 626
  • По света и у нас
👍 към Джеймс.

Вяско, благодаря за прекрасната карта. Винаги съм имала слабост към германците и сега им влизам с категорията  йеееее! Като стана “матюр” ще се пренасоча към Сърбин/ Румънец. Какво светло бъдеще ме чака 🤩🤩

# 627
Винаги съм имала слабост към германците и сега им влизам с категорията  йеееее!
Скрит текст:

# 628
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Имаше тук хипотези за самоизяждане.
За вибратори, гей двойки.
Тук никоя жена не каза, че ще загуби или иска да загуби влечение към мъжете.

Пусни тема и ще видим. Wink

Апропо - женското влечение към някой мъж има способността да изчезва в най-неочаквани моменти, заради друг мъж. Trollface

# 629
  • Далечният изток
Я, какво съвпадение - и мъжете така заради друга жена си зарязват жените...

Общи условия

Активация на акаунт