Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 13 080
  • 680
  •   5
Отговори
# 660
  • София
Не, и това показва колко инселско ти е мисленето.

Аз имам деца и купувам много неща за тях.
Освен това, купувам неща и за мъжа ми по принцип.
Или правя други неща за него.
Не се скръндзам и не пресмятам.

# 661
  • Обран бостан ;)
Да, да, да, разбира се.

Демек – или тролиш на поразия, или ти има нещо. Wink

Защо да е тролене ?

Тук се изповядва веруюто, че парите на жената са само за нея, а парите на мъжа са общи.

# 662
Скрит текст:
Скрит текст:
Алчо, забравяш какво си писал сам преди минути:

Романтиката, както и другите дивотии от рода на комплименти, подаръчета, почивчици за сметка на мъжа и т.н. се дължат само и единствено на сексуалния нагон.

А както вече установихме горепосоченият нагон липсва само спрямо жените, не че хич го няма никакъв.

Казвам го с максимално прости думи - ако нагон липва, липсва изцяло.

Не, че ще го разбереш, ама да пробвам. Wink

Скрит текст:
Жал ми е за човек, който не иска да харчи пари за друг човек. Тук важи и старата максима на форума - ако е стиснат за пари, е стиснат и за всичко друго - чувства, време, преживявания, съжителство, деца - всичко.

Демек, жените сте живи за ожалване. Joy

Много добре разбирам написан текст. Не е хвалба, а реалност. И виждам разликата между заглавието и този ти пост.

Но добре, да приемем, че нагонът е изчезнал изцяло и не е поради старост Simple Smile
В такъв случай медицината подозира дълбок физиологичен И психичен проблем.
Т.е. икономисаните от кафета и цветя милиони ще трябва да отидат за лекари, изследвания и лечение.
Гледай значи, на този свят нищо не се губи Simple Smile Но остава удовлетворението от полученото възмездие или поне се надявам то да е достатъчно Simple Smile

# 663
Ще се въздържа от пространствен коментар, защото съм възпитан човек (през повечето време).
Има една много хубава поговорка
Каквото почукало, такова се обадило. Wink

# 664
  • София
Добро утро Лъвичке Wink

Скрит текст:
Ние от първа страница си отговорихме на въпроса с кого ще правят секс мъжете, щом няма да е с жени, но ми беше интересно най-нахъсаните потребители да кажат от първо лице
как си представят този прекрасен нов свят и най-вече романтичните отношения. Понеже явно ги занимава този въпрос, такива панегирици за бъдещето четохме назад... ама все за цените на гащите, и нищо за секса.

Романтиката, както и другите дивотии от рода на комплименти, подаръчета, почивчици за сметка на мъжа и т.н. се дължат само и единствено на сексуалния нагон.

Тоест, ще пострадат и доста бизнеси, държани от мъже Wink Съответно масово мъжете ще обеднеят драстично.

# 665
  • София
Какво ще стане, ако изтеглим тестостерона и допамина на мъжете?
Ми ще се разболеят, много ясно.

# 666
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Добро утро Лъвичке Wink

Скрит текст:
Ние от първа страница си отговорихме на въпроса с кого ще правят секс мъжете, щом няма да е с жени, но ми беше интересно най-нахъсаните потребители да кажат от първо лице
как си представят този прекрасен нов свят и най-вече романтичните отношения. Понеже явно ги занимава този въпрос, такива панегирици за бъдещето четохме назад... ама все за цените на гащите, и нищо за секса.

Тоест, ще пострадат и доста бизнеси, държани от мъже Wink Съответно масово мъжете ще обеднеят драстично.

Да му мислят тия, дето търсят богати мъже. Wink

Мъжете, аз конкретно, знам и 2 и 200. Та и това няма да е кой знае какъв проблем.

# 667
  • София
Тоест, някои мъже са готови да са бедни, само и само жените да нямат Joy Ех Laughing

# 668
  • София
И са готови да си отрежат тестисите, само и само да не дават пари за жени.

# 669
  • София
То цялата тема е за пари Joy

# 670
  • Обран бостан ;)
През вашите очи - да.

Тоест, някои мъже са готови да са бедни, само и само жените да нямат Joy Ех Laughing

Е, защо да нямате - нали сте независими, тоест не зависите от мъжете.
Действайте. Wink

# 671
  • София
Истината е, че ако си във връзка с някого си зависим от него - емоции, време, и да - финансите ви се смесват също, рано или късно, отначало малко, после много. Както и всичко останало. Няма как.

# 672
Действаме.
И колкото повече действаме САМОСТОЯТЕЛНО, толкова повече мъже прииждат.
Да им се чуди човек, нали? Глупаци. Grinning
Ех ех, не е леко да си мъж.
Хем искаш, хем не ти стиска.

# 673
  • София
Разбира се, че ще имаме Joy Казвам на някои какво им се иска и на какво са готови за да се случи Wink Тази тема е case in point.

През вашите очи - да.

Е, защо да нямате - нали сте независими, тоест не зависите от мъжете.
Действайте. Wink

# 674
  • Обран бостан ;)
Действаме.
И колкото повече действаме САМОСТОЯТЕЛНО, толкова повече мъже прииждат.
Да им се чуди човек, нали? Глупаци. Grinning
Ех ех, не е леко да си мъж.
Хем искаш, хем не ти стиска.

Като чета темата на Алекс, не само при теб прииждат. Wink

Общи условия

Активация на акаунт