Какъв би бил живота на жените ако мъжете нямаха сексуално привличане към тях ?

• 13 769
  • 730
  •   2
Отговори
# 705
Значи меракът към жените ще изчезне, няма да има и към мъже, ще си останат само с голия мерак? Това ще е болезнено май..
Не, меракът към жените като изчезне, значи е изчезнал, а не е останъл гол мерак. Обясних го пределно ясно с отказването от цигарите. Като ги откажеш спират да ти правят впечатление след известно време. Ако продължава да ти се пуши, значи не си се отървал от зависимостта си. Но зависимостта не се прехвърля и замества. Или я имаш или я нямаш.

# 706
  • Бургас
Такааааа, фантазиите са хубаво нещо, но нека се върнем на биологията. Изчезването на нагона би довело до изчезване и на други работи. Хормоните, отговарящи за мъжкото либидо отговарят и за други процеси в тялото на мъжа. Изобщо, човешкият организъм е една сложна система, която работи нормално, когато всичките й части са налични и изправни. Нали не си мислите, че да ви изчезне нагона е като да си обръснете брадата? Това ще доведе до много повече и много по-нежелани /меко казани/ последици от прословутата мъка да харчите пари по жени. Недейте да си мислите, че липсата на нагон генерално е като времето, в което просто не сте възбудени и не мислите за секс, а за някое друго любимо занимание.
Природата го е измислила как трябва да е. Всяка мащабна промяна в това статукво ще доведе до пагубни последствия за цялото човечество, не само за жените, както ви се иска.....
Честно, не разбирам защо толкова мъже мразят жените и обратно? Какъв е тоя негативизъм, каква е тая нужда да се заклеймява на практика целия човешки род, само защото някой си има лош опит с 5 човека от другия пол. Егати тесногръдието и невежеството.

# 707
  • Далечният изток
Явно не си наясно как въздействат върху човек зависимостите. Зависимостите са един вид запълване на липси. Ако спреш едно, искаш пак да запълниш дупката, затова прибягваш към друго, като заместител.

# 708
  • София
"Природата не търпи празнота".
Най-често и чист пример - почти невъзможно е да се поддържа стерилна среда. Веднага ще дойде някоя бактерия, клетка, буболечка.
Та така и като "изчистим" тестостерона. Много бързо ще дойдат други неща на негово място.
Има много хора с изрязани жлези, които спират да произвеждат различни хормони.
Ами веднага идват разни болести.
Опси! Липсата не тестостерон води до повишен риск от инфекции и инфаркт.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 20:17 от Rockstar

# 709
лав ис нот секс

# 710
# 711
Явно не си наясно как въздействат върху човек зависимостите. Зависимостите са един вид запълване на липси. Ако спреш едно, искаш пак да запълниш дупката, затова прибягваш към друго, като заместител.
В случая няма дупка, която да се запълва. Липсата, която зависимостта е покривала, просто е изчезнала, така че няма нужда да копаем нова дупка.
А нуждата от допамин и серотонин може да дойде и от много други източници.

# 712
  • Далечният изток
Именно, ще дойде от други източници. И ние това казахме.

# 713
Не точно. Вие казахте, че ще дойде от смяна на сексуалната ориентация, а това няма да стане. Аз не знам при вас толкова ли лесно става, та предполагате, че и при нас ще се случи това?

# 714
  • Далечният изток
Е сега - ние... Една каза едно, друга каза друго, трета - трето....
Аз например не съм твърдяла, че ще обърнат резбата.

# 715

Ти сега бгмамата заместител ли я наричаш?
Trollface
Сайта де, форума дето има една дума... Не ми скачайте сега като персонално засегнати Wink

Рокстарката в изброяване на зависимостите е забравила най-силната при жените - нуждата от чуждо внимание.
Факт, който GAFAM отдавна експлоатират, а това пък ме кара да си мисля, че наистина отиваме към женски свят (да не се бърка с матриархат) и изчезване на човечеството. Прави сте - все повече и мъже, даже бих казал мъжеТЕ са в зависимост от тази дрога, която изначално си е женска, тоест все повече женчовци наблюдаваме.
Дали бъркаме с разбирането си за еволюцията, или еволюцията е сбъркала (малко Wink ) с човечеството и сега се поправя?

# 716
  • Далечният изток
То пък все едно мъжете нямат нужда от вниманието на другия пол?! Ако всичко със сексуалността им е наред де.

Форумът на мен, а и на всички, които с години сме тук всекидневно, си е зависимост.... Аз съм си го признала. Запълва ми липсващата комуникация в живота с интелигентни и мъдри хора. Останалите не ги отразявам, но тези, от които попивам мъдрост и знание, са ми наркотик...

# 717
Е сега - ние... Една каза едно, друга каза друго, трета - трето....
Аз например не съм твърдяла, че ще обърнат резбата.
Не те обвинявам конкретно теб, а казвам, че тръгна някаква такава логика в темата, която за мен лично е супер странна. То това са някакви абсолютни противоположности, не може ако това което ме е привличало изчезне да се обърна към нещо, което ме отблъсква.

# 718
  • Далечният изток
Ама то и сексуалното привличане на мъжете към жените няма да изчезне, така че...
Пишем си някакви глупости тука Simple Smile

# 719
То пък все едно мъжете нямат нужда от вниманието на другия пол?! Ако всичко със сексуалността им е наред де.

Скрит текст:
Форумът на мен, а и на всички, които с години сме тук всекидневно, си е зависимост.... Аз съм си го признала. Запълва ми липсващата комуникация в живота с интелигентни и мъдри хора. Останалите не ги отразявам, но тези, от които попивам мъдрост и знание, са ми наркотик...

Разбира се, че имат, написал съм го, но вие четете избирателно.
Имат, но в много по-малка степен, + това сега имат повече, а само до преди 15 години беше далеч по-малко.
Доказан биологичен факт - женският пол е по-социалният и комуникативният. От двата, да уточня Wink

Цитат
но тези, от които попивам мъдрост и знание, са ми наркотик...

Благодаря, благодаря... Simple Smile
Макар лично да бих избрал друга дума-етикет. Не точно наркотик.
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт