Точкова диета за сериозни мами и девойки 2

• 42 015
  • 353
  •   1
Отговори
# 240
Сутринта:
2 сухара, пастет, домат,маслинка, гъбки, люта чушка(всичко това много по малко, разбита се)
чай

Обед:
суджук, салчичон,люта чушка

Смаях ли ви,а  Embarassed Mr. Green Crazy

А сухара защо? #Crazy newsm78 Има много точки, но незнам колко точно...довечера мога да проверя в книгата Peace

# 241
Печено свинско бонфиле с люта чушка и малко лук  Whistling

# 242
Сутринта:
2 сухара, пастет, домат,маслинка, гъбки, люта чушка(всичко това много по малко, разбита се)
чай

Обед:
суджук, салчичон,люта чушка

Смаях ли ви,а  Embarassed Mr. Green Crazy

А сухара защо? #Crazy newsm78 Има много точки, но незнам колко точно...довечера мога да проверя в книгата Peace

Сухарът е 8 т. ,така че има достатъчно мегдан  Peace Ако забе;язваш, почти всичко, което ям, е салам и месо, а те са по 0 или 1 т.   bouquet

# 243
LEI сории ама това за сухара...от къде го видя колко точки е?Аз не го намирам, ще видя и в книгата довечера, но имам спомен че солетите бяха доста, а той е от тоя тип пак newsm78, иначе вечерята ти е супер Peace

# 244
LEI сории ама това за сухара...от къде го видя колко точки е?Аз не го намирам, ще видя и в книгата довечера, но имам спомен че солетите бяха доста, а той е от тоя тип пак newsm78, иначе вечерята ти е супер Peace
Миличка, сигурна съм за сухарите, имам таблица от темата точно. Даже имаше примерно меню, където пак присъстваха. Винади ям сухари за закуска, за да съумея да се въздържа да не нападна топлите, меки, ароматни сандвичи с шунка и кашкавал и гъбки, които приготвям за мъжа ми  Mr. Green Peace

# 245
LEI, чудесна новинка Hug  bouquet Мерси  bouquet въпреки това трябва да внимаваме, че са си въглехидратни  Laughing

# 246
  • нейде там, където ....
И аз съм си поставила цели за 01.10. Дано успея. Не винаги смятам точките, но помагат да не се изкушавам от някои сладости, дето са ми слабости
Има ли значение сухарите на коя фирма са? Може ли да се каже нещо за други препечено хлебни продукти - кубети, бейк ролс, брускети . . ?

# 247
Здравейте  bouquet Аз закусих 1 домат с малко кашкавал и сирене и 1 парченце шунка, освен това пих и фрапе  и цитронада....до тук..15т Laughing

И аз съм си поставила цели за 01.10. Дано успея. Не винаги смятам точките, но помагат да не се изкушавам от някои сладости, дето са ми слабости
Има ли значение сухарите на коя фирма са? Може ли да се каже нещо за други препечено хлебни продукти - кубети, бейк ролс, брускети . . ?
АБУРД АКО ИСКАШ ДА СВАЛЯШ!Това си е само въглехидрати и калории Naughty

LEI
, къде се губиш?ккаво хапна снощи?Аз вечерях шопска с пил.хапки15т Laughing

# 248
  • нейде там, където ....
И аз знам, че са въглехидрати, ама се изненадах от данните за сухарите, та да питам за другите работи. Връзват се много добре с някои от безточковите течности  Embarassed

# 249
И аз знам, че са въглехидрати, ама се изненадах от данните за сухарите, та да питам за другите работи. Връзват се много добре с някои от безточковите течности  Embarassed
ай,ай ай...досашщам се с кои Laughing ама хади да отслабнем първо,а? Mr. Green

# 250
  • нейде там, където ....
Само си питам, че едни празници се задават в нашето семейство - да се настройвам хем да е празнично, хем да не ми е толкоз забраненко . . ама пак на винце с пържолка ще сме. Хем проверено, хем разрешено.  Mr. Green

# 251
Kpuccu , аз още вчера казах какво ще вечерям-свинско бон филе, печено. Само дето не мога да се лиша от чашата биричка  beer  Embarassed Embarassed Embarassed

Ще закусвам вчерашната закуска, после кафе. Да кажа за протокола, предния път като карах на този режим, си позволявах захар в кафето и пак отслабвах. Ами какво да правя, мога ли да пия горчиво кафе  Crazy Май ще си взема пак Нутрасуит, че да успокоявам съвестта си  Mr. Green Joy После ще напиша какво ще е следващото ми ядене, че още не съм го измислила  Hug  bouquet

# 252
LEI, аз вече отвикнах да го пия със захар, иначе предния път го пиех със нея и пак свалях Peace Еееее за биричката нее проблем-тя е само 12т Laughing

# 253
Боооже, регистрирах се само заради тая тема. Криси, благодаря ти за точковата система... Аз преди време я бях пробвал и бях постигнал чудни резултати. Бях си създал невероятен режим и начин на хранене и ми беше приятно да го спазвам.... докато заминах на почивка в Гърция.. Знаете как е - хубава храна, хубаво питие... Като се върнах така и не можах да подновя начина си на хранене.. И то си каза своето. Всеки ден сладоледи и мазнотии.. Правих няколко безуспешни опита да отсабна, но за ... час-два  Sick прооосто, вечно ми се яде нещо и трите ми гуши вечно се тресат, докато дъфча   chef (е, за сега гушата е една де, за сега...). Ся чета и пак се мотивирам (не знам колко часа ще трае, но съм сигурен, че ще ако успея да почна ще е мъчително)  Sad
Ох, включвам с и аз   bouquet
Пожелайте ми успехче

# 254
}---}----   welcome
А Крисси, изглеждаш зашеметяващо...със точковата  диетка ли ги смъкна кг-те? каква е тайната на успеха? аз имам 4 кг сваляне... и имам желание след 20 дни да ги няма- приемам съвети Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт