Точкова диета за сериозни мами и девойки 2

• 42 021
  • 353
  •   1
Отговори
# 255
}---}----   welcome
А Крисси, изглеждаш зашеметяващо...със точковата  диетка ли ги смъкна кг-те? каква е тайната на успеха? аз имам 4 кг сваляне... и имам желание след 20 дни да ги няма- приемам съвети Simple Smile

Благодаря, но има още до зашеметяващо ooooh! Отначало първия месец свалих 6 с нея, но последните падат най-бавно, затова от утре ще се пробвам на Японската  Peace

# 256
От личен опит (на приятелки) знам, че когато отслабването с една диета почне да става бавно се прави няколко дневна пауза (което не значи дасе натъпчете с вафли) и се почна друга, но по възможност подобна  Shocked  Ох, аз да сваля 7 кила ще черпя с витамини, обеЧтавам  Whistling
Нямам търпение да дойде утре за да почна... ама като се знам къф съм, най-много утре да приключи... Ох, изобщо не съм волеви човек  baby_neutral

# 257
От личен опит (на приятелки) знам, че когато отслабването с една диета почне да става бавно се прави няколко дневна пауза (което не значи дасе натъпчете с вафли) и се почна друга, но по възможност подобна  Shocked  Ох, аз да сваля 7 кила ще черпя с витамини, обеЧтавам  Whistling
Нямам търпение да дойде утре за да почна... ама като се знам къф съм, най-много утре да приключи... Ох, изобщо не съм волеви човек  baby_neutral

АААА наложи си Naughty Щом си решил!Ама ти доколкот видях не си особенно тежък #Crazy Колко си висок та искаш да сваляш 7 кг?

# 258
Е, като ти кажа сега, ще се засмееш, ама наистина е грзничка гледка.. 174 см. съм висок и тежа(х) 73 килограма. Искам да стана поне 60 (колкото бя преди 7-8 месеца) Просто се чувствам много тежък и се измарям бързо... Пия зелен чай, който ще продължа да пия с диетата... Ох, дано издържа  ooooh! Ще влизам честичко тука, щот смятам, че колкот да е, подкрепата е важна.. Joy
Забравих да кажа, че имам голямо шкембе, коет е грозно и не ми стават дрехите ми.... На моменти се фрапирам, щот днес ми става, а след 3 дена -не  Shocked Shocked Shocked

# 259
За сега съм изял една круша и съм изпил малко мляко (прясно) сметнал съм ги 22 точки.. Правя си и бульонче маги (уж 0 точки)  Whistling за вечеря май ще обмисля домати и/или краставици
ще ви информирам по-късно  Mr. Green

Я да попитам ся. Мога ли да се наливам с бульони колкото си искам (маги, имам предвид) или мога по една чаша  newsm78

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 19:21 от }---}----

# 260
За сега съм изял една круша и съм изпил малко мляко (прясно) сметнал съм ги 22 точки.. Правя си и бульонче маги (уж 0 точки)  Whistling за вечеря май ще обмисля домати и/или краставици

Я да попитам ся. Мога ли да се наливам с бульони колкото си искам (маги, имам предвид) или мога по една чаша  newsm78

Светльо, не ти е добро менюто NaughtyЗа сваляне хапвай повече месо и зеленчуци PeaceПлодовете ги избягвай и не гладувай Hug Бульоните имат много сол и тях спри Peace

# 261
Ммм, какво месо да ям (знам, че не тлъсто). Пилешко.. Малко е трудно да не гладувам в 40 точки (имайки предвид предишното ми меню). Аз обичам зеленчуци  Peace. Но днес се чувствам прекрасно... макар че съм ял толкова мало. Много позитивно настроен съм, не съм  отпаднал, имам енергия.... Много ми е готино. Сега ще вечерям сварени яйца и доматче  Hug Party.
Много ми е добре... кат ям много вечно ми се спи, нищо не ми се прави.... Sick

# 262

Светльо, не ти е добро менюто NaughtyЗа сваляне хапвай повече месо и зеленчуци PeaceПлодовете ги избягвай и не гладувай Hug Бульоните имат много сол и тях спри Peace
Права е. Плодове до към 3ч. след обяд. После само салатка с месо.
За диетуващи е за предпочитане да не се консумират консерванти и сол. Даже по-добре диетична сол и в минимални количества.
Говоря от опит.

# 263
Ммм, какво месо да ям (знам, че не тлъсто). Пилешко.. Малко е трудно да не гладувам в 40 точки (имайки предвид предишното ми меню). Аз обичам зеленчуци  Peace. Но днес се чувствам прекрасно... макар че съм ял толкова мало. Много позитивно настроен съм, не съм  отпаднал, имам енергия.... Много ми е готино. Сега ще вечерям сварени яйца и доматче  Hug Party.
Много ми е добре... кат ям много вечно ми се спи, нищо не ми се прави.... Sick

Напротив с 40т можеш да ядеш повече от всяка друга диета Peace

Кюфтета, кебапчета,пържоли,риба Салата слагам шопска за обяд и вечеря /домати 4т, краставици-3т, сирене-1т/- вино 1т

Две шопски/за обяд и вечеря са ти 2х8т=16т и Кюфтета, кебапчета,пържоли,риба -0т даже и в 20 можеш да се вместиш Joy

# 264
Да де, ама имам страх да тъпч месо.... Така де. Тва кюфтета др др... кебапчета колко броя са? Мога ли да изредя за вечеря всичко с 0 точки Simple Smile днес съгреших и изпих 1 цяла бира, мислейки, че е малко точки Hug Ново познанство завързах... жертва  Praynig
Иначе съм изял 12 фъстъчета (дребничките) сутринта. Обядвах преди половин час 120 грама извара, един домат и една ябълка... Outta Joint Точките свършиха и ще се наложи да измисля нещо.. Ше ям едно яйце.... а рибата от консерви? тя пък солена... Юх. Ще си купя рика за скаричка 0 точки Simple Smile Ще откретам #Crazy

# 265
И за какво ти е тая извара?Месото засища повече Peace Пробвай да ядеш каквото ти писах по-горе с големите букви Laughing

# 266
ЗДравейте. Този месец съм се решила да правя точковата диета, ипще си отчета резултатите на края на месеца.

# 267
Имам един въпрос - добре, 100 гр.пържола е 0т., обаче ако изям 500 например...Способна съм, да знаете...А за целия ден, ако изям още повече...То, пак ли ще е 0т.?Няма ли прекалено да ми скочат калориите поети през деня и, ако не съм горила такива със спорт, к`во ще стане тогава?След като съм поела повече калории, отколкото съм изгорила?...Ядеш, ядеш до 40 т., ама ако ядеш все храни с минималните точки, ама в големи количества - то ще има ли ефект?

# 268
Имам един въпрос - добре, 100 гр.пържола е 0т., обаче ако изям 500 например...Способна съм, да знаете...А за целия ден, ако изям още повече...То, пак ли ще е 0т.?Няма ли прекалено да ми скочат калориите поети през деня и, ако не съм горила такива със спорт, к`во ще стане тогава?След като съм поела повече калории, отколкото съм изгорила?...Ядеш, ядеш до 40 т., ама ако ядеш все храни с минималните точки, ама в големи количества - то ще има ли ефект?

ИМааааа Голде, аз в началото хапвах доста..то в един момент сама започваш да ги намаляш..засищаш се и не ти се яде толкова Peace

# 269
Хапнах извара, щот я обичам. Вече трети ден съм на диетата и гаджето се отбеляза   bouquet Каза, че съм отслабнало вече  Hug. Закусих малко кисело млекце с мъъъничко мюзли. За обед ще хапна 150г. рибка, доматче и мъничко извара (пак). За вечеря ще ям варено пилешко, яйца и кисело млекце  Peace Надявам се тва да е по-добре вече  Rolling Eyes. Изобщо не гладувам, бай да уей. Хапвам, когато съм гладен, не, когато ми се яде.  Joy Ще продължа да пиша (сори), щот така се мотивирам повече... Доста повече  Peace  Party  bouquet smile3540

Общи условия

Активация на акаунт