Точкова диета за сериозни мами и девойки 2

• 42 010
  • 353
  •   1
Отговори
# 270
Такааааа....нямаше ме няколко дена, съгреших малко с диетата  Embarassed Embarassed Embarassed,ноооо, ще се поправя  Peace От утре пак ще съм на линия  Flutter
Проблемът с този режим на хранене е, че липсата на въглехидрати и захари понижават настроението и лишават от пълноценна енергия, ама какво да се прави, като е най-малкото зло за чревоугодниците като мен Embarassed Crazy
Как стои въпросът с Кола Лайт? Ами с нутрасуит?
  bouquet  bouquet  bouquet

# 271

Как стои въпросът с Кола Лайт? Ами с нутрасуит?
  bouquet  bouquet  bouquet
Аспартам!!! Лошо нещо.
Четох нещо от сорта, че се натрупва в мастните депа и забавя слабеенето. Канцарогенно е.

# 272
Уффф, ами то тогава какво да пием с тази диета, само вода ли  Shocked Както обичам натурални сокове, ще се мре значи  Crossing Arms

# 273
Аз знам, че всичко, което има консерванти възпрепятсва слабеенето.

# 274
А степчета могат ли да се пият? Вчера си хапнах варени воденички.. със сиренце Дунавия  Hug
Имам у дома един сок на Дерби (Пунш Виктория) с 0,8 калории на 100 мл.. да вярвам ли на тва и да пия ли, най-важното :/

# 275
А степчета могат ли да се пият? Вчера си хапнах варени воденички.. със сиренце Дунавия  Hug
Имам у дома един сок на Дерби (Пунш Виктория) с 0,8 калории на 100 мл.. да вярвам ли на тва и да пия ли, най-важното :/

Нещо грешно ми се струва менюто ти. Дунавията е най-калоричното сирене и не става за изкисване, защото е меко. Солта възпрепятства слабеенето и задържа вода.

Тоя сок не го знам. По принцип никакви сокове от кутия не трябва. В този като чета май има и подсладител.
Само фрешове ако можеш да пиеш, ще е добре и то не големи количества.
Набляга се на водата и то с малко натрий.

Количествата са много важни. Месото да не дадвишава 150 -180 гр. Ориз, картофи и подобни не повече от 1 ч. чашка. Вечеря не по късно от 6ч.
Това е- "който е мъчи, той, ще се пъчи!"

А степчетата няма какво да коментирам. Само като ги видя на вид и цвят и ми приличат на Менделеевата таблица. А може и нов елемент да има в тях- отврат!

# 276
  • нейде там, където ....
Аз съм чувала, че не бива между две яденета да има повече от 12 часа, че се обърквал метаболизма нещо. И колкото и малко да ядеш, организма пак трупа масчица. Ако сваляш в този случай, сваляш мръвка. Нещо не ми се връзва с вечерята в 6.

# 277
Че мойта Дунавия беше безвкусна... никва сол нямаше  Rolling Eyes Почва да ям по съветите Simple Smile

# 278
Аз съм чувала, че не бива между две яденета да има повече от 12 часа, че се обърквал метаболизма нещо. И колкото и малко да ядеш, организма пак трупа масчица. Ако сваляш в този случай, сваляш мръвка. Нещо не ми се връзва с вечерята в 6.
Аз пък не рабрах постинга ти newsm78
Имаш предвид м/у вечерята и закуската ли?
Ми не знам. АЗ обиколих сума ти доктори и диетолози. Всички съветват рано да се вечеря.
Аз не говоря "какво съм чувала", а какво съм изпитала на собствен гръб. Наистина работи!
Иначе който иска, може да вечеря и в 1. За мен това е загубена кауза.
И в крайна сметка не е важно как, а дали слабеем.  bouquet

# 279
  • нейде там, където ....
Изпитано е на собствен гръб. Първо го чух от мами. Че няма начин да отслабна, ако вечерям в 18, а закуската ми е на другия ден в 9.-10 часа. Да се вечеря рано - да, но зависи в колко си лягаш, кога ставаш и т. н. според дневния ти режим. Организма складирал мазнинки, колкото и малко да ядеш. И ако сваляш, то не сваляш излишните мазнинки, а мускулна маса. Обяснението ми го даде познат лекар, а и статии намерих по темата. Просто не исках да ми е дълъг поста по-горе и бях по-кратка. За мене важно и как отслабвам, защото ако не внимавам, може да си прецакам метаболизма, та после и от въздух да качвам. Важно е докато отслабваме да свикнем да се храним здравословно и некачващо. Защото който е имал наднормени килограми винаги трябва да внимава с храната.

# 280
Никой не е казал нездравословно хранене.
Писах някъде, но пак, ще повторя.
закуска: чаша топла вода. След половин час кафе и сухар
междинна - 150 гр. плод
обяд- въглехидрат ( ориз, грах, картоф...каквото ти дойте)+ салата
междинна- плод
вечеря - 150-180 гр. месо + салата

Преди всяко хранене чаша вода.
Къде е нездравословното?
Условието е да се вечеря рано, защото нощем организма е в покой и не му трябват толкова калории. Друг момент е , че нощем организма се пречиства. Ако му дадеш повече храна и то късно, той няма да се чисти, а ще мели храната.

И аз говоря от собствен опит+ това съм с еконсултурала с доктори.

# 281
  • нейде там, където ....
Аз говоря за интервала между вечеря и закуска. При лягане към 22 може да вечеряш в 18, но рано-рано 6-7 трябва вече да хапнеш нещо. Та си мисля, че това понятие ранна вечеря трябва да се обвърже с интервал преди лягане, а не просто - вечеряй до 18.
Аз с такава вечеря, лягане след полунощ, късно ставане - първо свалих 10 кила за половин година, после се върнаха за 2 , без да съм променяла каквото и да е. Това е моят опит. Всеки си има своята одисея, преди да дойде във форума. При различни хора, различни неща помагат.
Харесах си точковата диета, като по-лесен начин да смятам поетата храна през деня, а и според нея мога по-честичко да си хапвам някои любими нещица, като не си преча да отслабвам. Правя комбинация от диетки.
Не исках да става голям въпрос, само да уточним какво е ранна вечеря, пък то - какво стана!   bouquet Режимът ти ми харесва, подобен е на моя, но аз съм с по-голяма закуска и по-малко въглехидрати.

# 282
Ох, съгласих се.
 Laughing

# 283
здравеите,на всички!!!и аз искам да се включа в тази темичка.от доста време ви чета и преглеждам,но все не се включвах,но вече   се реших.тук сам и дано да е за далго.
днес ми е парви ден.

# 284
Kak ste  Whistling    nadqvam se da nqma newsm22   az prodaljavam da to4kuvam i se 4uvstvam mn dobre 

Общи условия

Активация на акаунт