АС и други романтични К-драми - тема 15

• 21 981
  • 685
  •   4
Отговори
# 675
  • пак на Рив Гош
Профи, видях рекламата за поп-ъп магазина, даже говорихме с моята колежка за него. Тя нали ще идва до Париж за концерта в петък, та се беше пробвала да види дали ще може да отиде до магазина. Оказа се голяма хамалогия - трябва да се регистрираш, попълниш разни формуляри и после да резервираш час (ако успееш да намериш свободно място 😄).
Но поне този път момчетата ще са на по-хладно - предвиждат 28-29 градуса (за разлика от 40тте по време на седмицата на модата... или дори от днешните 36 😄)
На мен това ми излезе в Ютуб - 5-годишни япончета танцуват на Dynamite на тържество в детската градина. Един-двама младежи се справят доста добре: https://youtu.be/aNZRiWWtgU8?si=mVor1AG9qOY5qvl3

# 676
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано!
-----------------------------------------------
Моите момчета са вече при Роца, за последните си два европейски концерта. След това ги очаквам на закриването на световното по футбол. На вас ви предлагам малък микс от щуротиите им от различните концерти и саундчека преди концертите. Вярвайте ми, има много повече, но това е достатъчно представителна извадка. Joy

Пак при Роцето, покрай седмицата на модата, се завъртя още един младеж от група, която наглеждам. Хареса ми влогът му от там. Впечатлих се, колко е висок всъщност, когато се поздравиха с Уил Смит.
Минги (ATEEZ) за Christian Louboutin - https://www.youtube.com/watch?v=BBWUsZ-jBJc

Не съм измислила с какво друго да ви забавлявам, така че от мен засега е това. Hug

---------------------------------------------
На 14 юли филипинската марка за дрехи Bench обяви, че Ким Су Хьон се е присъединил отново към марката като един от нейните модели. Компанията сподели снимки от последната си предизборна фотосесия, като написа: „Ние сме заедно със семейство Бенч за пореден път“.

Снимките отбелязаха първия официален график на Ким Су Хьон от около една година и четири месеца. Държейки букет цветя, актьорът се усмихна, докато беше посрещнат обратно от марката.

Приятелят му Джунг Хе-Ин (Съседския) е отреагирал харесвайки съобщението, публикувано от Бенч, и веднага се намериха плювачи. Вечно има и ще продължи да има такива. Хубавото е, че Звездолин полека-лека се завръща в бизнеса.

Последна редакция: ср, 15 юли 2026, 08:26 от profi_1

# 677
  • пак на Рив Гош
Айгуууу, довечера съм на ресторант в Париж.  Вероятно няма да съм в същия квартал, но ще гледам за младежи с черни маски, за всеки случай 😂😂😂. Те са пристигнали баш в подходящия момент за фойерверките на Айфеловата кула (макар че тази година бяха по-постни от обикновено).

# 678
Еха, Роце, може пък да са със свалени шапки. Stuck Out Tongue Winking Eye

А аз си харесах ето това японско видео, като почнем с това как си прихвана ръкавите на кимоното Laughing . Обработката на краставиците ме уби  Shocked . Непременно трябва да я пробвам  Crazy . Обаче по никакъв начин няма да оставя краставицата с кората. Но имам въпрос, най-вече към Маргарелчето. Защо в саксиите са комбинирани тиквички/краставички с камшица? Да не би цветето да има някакво естествено действие срещу вредители или болести по зеленчуковото растение?

# 679
  • Варненска клюкарка
Много се радвам за Звездю, новини за тази реклама имаше още преди месец,  бях писала тогава че в Корея лице на марката е Джи Чанг Ук и едва ли от раз ще наредят някъде по корейските витрини и КСХ но така в цвят, макар и за Филипините е страхотно че отново му се дава шанс. Но пък това явно е имало положителен отзвук и в Корея, защото макар и да не се уточнява от какъв вид, но пише че за дни е получил над 40 предложения за работа и като се има предвид предишния му статут на супер звезда, едва ли ще са някакви посредствени неща. Определено ще има избор за работа, а и мисля че новостите ще се отразят и на следващи решения на съда, относно нахалниците които искат пари  от него, че в някакъв момент им е бил рекламно лице.
Смел ход и от Хе Ин, аз не можах да ги изтърпя в съседския с главната, ама като приятел излезе мъжки мъж. Бях много възмутена когато го нападнаха и него  миналата година, че не иска да спре да следва Звездю в ИГ, а той никак не се стресна от призивите за бойкот и към него самия, за разлика от друг участвик от онова риалити в което участваха със Звездю, по времето когато се разрази скандала. Другия човек от предаването на призивите да спре да следва КСХ премахна целия си списък с последвани, като остави само агенцията си. Тези дни от една бъза сметка за последните 4 години до 23та  се оказва че ютюбърът по обявените в данъчните си декларации печалби от манипулативното си ЮТ шоу за 4 години е декларирал към 16 млн. вона доход, а корейците налапаха въдицата и му наляха още...

Потрисам се и от вълната покрай раздялата на АйЮ и Суки, какво ли не изписаха, не ми е любимец, само един сериал съм гледала с него, ако не броя епизодичната му роля в Тайната градина, но то не бяха да се изказват разни врачки и баячки и случайни хора които обвиняват него, сякаш никога не са имали връзки и хабер си нямат че отношения и хора се променят, а връзките имат начало и край, 4 години в техните среди са си сериозно нещо. Помня аз как се чудех миналата година, беше ми минало през ума миналата година че в момента и двамата  снимат сериали и как изобщо имат време да се виждат и ето на, охладнели са.... И за Джонкук прочетох, човекът е изразил мнение като за идеалния си тип, но не е казал че иска да се жени за АйЮ. И за Сокчо не пропуснаха, той имал вина за раздялата им, като че ли Суки и Айю са някакви деца и не знаят нищо  по въпроса с работата си  и от една целувка ще хукнат да се разделят, а в интерес на истината Сокчето беше много професионален и много внимаваше примерно в прегръдките да не се притиска в  АйЮ в горната част на тялото  и и веднага  след заснемането се разделяха, не знам нейното достойнство ли пазеше, или на някоя  дама в неговия живот... Ама корейци, направиха звезда от някакъв астролог "предсказал" преди 4 години че ще се разделят и че не са подходящи един за друг и то на база единствено рождените им дати. Тоя образ казал че Суки у нея виждал майка си Flushed  Никой обаче не се сеща, че по подобен начин се е изказал преди години и за Бинчови, изразявайки мнение на база впечатления от стари Бинчови интервюта че не бил семеен тип и за Ким У Бин и Шин Мин-а, които в първоте няколко години от връзката им разделял всяка година Joy

Плакат от новвия серал със Сонг Канг Четили ръце където ще е в ролята на гениален пианист. Премиерата ще е през август, направо си е бързо  за Нетфликс, предвид че Сонг Канг се уволни от армията на 1.октомври миналата година и поне още месец не започна снимки.

Щях да започвам Мениджър Ким, много впечатляващ рейтинг на последната серия цели 30 % че даже и малко отгоре, но всъщност нищо не гледам че голям стрес преживяах тези дни и в нищо не мога да вникна, направо забравям какво съм видяла преди минути, камо ли да следя крими сериал.

Проф, напоследък често съм на твоите момци, моят любимец напоследък освен по реклами и двете фен срещи е много зает на снимки и рядко има нещо от него
https://www.youtube.com/shorts/JmlzkIsQt3s

Последна редакция: пт, 17 юли 2026, 10:16 от Беллора

# 680
Аз от моите момци почти не се откъсвам Laughing . Все пак понякога изскача нещо, което ме откъсва за кратко от тях.
Ето например Пако, който ми е пуснал влог зад кадър от фотосесиите, които е снимал по френско, и от личното му време. Crazy

Или тази дзен градинка, пълна с изкусително красиви рози, сладки кучовци и ... о, да, има и малко маргаритки. Много, много красота, за всички вас и специално за Маргарелка - https://www.youtube.com/watch?v=o1V_bgszcs4
Опс, не дава да го вграждам в поста.

# 681
Здравейте, мили момичета! Heart
Сигурно остарявам Mr. Green Преди намирах време и сили за всичко и всички, но в последно време почти не ми се получава... Пък отделно, че даже през зимата не съм боледувала колкото сега... Нищо, де, все пак настроение не ми липсва Sweat Smile
След Перфектната корона не съм гледала друго и освен себе си нямаше какво да донеса.

Профче, много ти благодаря. Обожавам зелени пространства и с най-голямо удоволствие гледам видеата, които слагаш за мен (вкл. жилищния комплекс в Китай с "вертикалната гора").

Но имам въпрос, най-вече към Маргарелчето. Защо в саксиите са комбинирани тиквички/краставички с камшица? Да не би цветето да има някакво естествено действие срещу вредители или болести по зеленчуковото растение?
Скрит текст:

Това цвете ми е познато като тагетис, но съм чувала да го наричат турта, турче, само камшица не бях. Stuck Out Tongue Winking Eye Естествен репелент е, Проф. Миризмата му отблъсква насекомите. Макар че в саксия два вида растения ми е малко трудно да си представя, че ще се развиват нормално. В градината е друго...

Или тази дзен градинка, пълна с изкусително красиви рози, сладки кучовци и ... о, да, има и малко маргаритки. Много, много красота, за всички вас и специално за Маргарелка - https://www.youtube.com/watch?v=o1V_bgszcs4
Просто прекрасна И как така кучетата не са отъпкали всичко...

Хайде и аз да не остана по-назад - и тази година от моята градина.
Скрит текст:
Част I, ако скакалците не ми унищожат останалите цветя ще има и II- ра. Stuck Out Tongue Winking Eye

Бел, наистина неприятно преживяване. Направо е страшно. Да оздравявате и двамата с мъжа ти. Flowers Four Leaf Clover

Съдбовност или щастлива случайност, Yellow Heart Blue Heart но и ние с теб подобно на корейците им се радваме.Smile
По повод раздялата на АйЮ и Суки, аз пък попаднах повече на такива дето упрекват нея, че не го е обичала достатъчно.Stuck Out Tongue Closed Eyes Други намесват и Сокчо, трети пък казват, че и предишната връзка на АйЮ е продължила четири години и т.н. Или иначе казано, феновете преживяват раздялата им по-тежко от тях самите...

# 682
  • Варненска клюкарка
Ехаа, Маргии Heart Страхотни китки, понякога си запазвам кадри и веднъж за малко да те поздравя затвой повод изпращайки ти от твоите собтвени маргаритки, усетих се в последния момент Joy Тези дни се каня да преслушам музиката на първа страница да видя има ли за поправка на линкове и да добавя още няколко и да ти ги изпратя, ама темата върви доста бавно, та не съм се разбързала, но ще стане.

Днес е премиерата на  мистичния Източен дворец с Нам Джу Хьок, друг възвръщенец след дълго отсъствие, не съм сигурна от пролетта на 2022 или 23 та не е бил на екран. Има нужда от успех след скандалите и толкова време далеч от екрана... Дано завръщането е успешно!  Аз лично ще пропусна, призраци и чудовища не ми се гледат.

Прочетох и че актьори подписват някаква петиция за спасяване на корейсското кино и специално ставаше въпрос за съгласие на предложението главните актьори да получават хонорари до 10% от нетния бюджет на проектите, което на практика ще рече, че някоя суперзвезда ще трябва да кандиса примерно ако целия бюджет е 5 милиарда вона, на до 500 0000, или сори по малко което си е направо нищо. Вероятно най популярните рядко ще се появяват на големия екран, те и досега достатъчно ги подмамват с пари, вид застраховка ако проекта е провал, а тези които не са от първа лига и без това играят за значително по ниски хонорари, дано после няма петиция да спасяват тях. Ако ги пита човек Сузито и И Бьонг Хун, Пак бо Йонг и други знаменитости защо подписват, ами просто нямат избор, защото вероятно ако не го направят ще бъдат обвинени в меркантилност и въобще всякакви грехове които критикарите са готови да избъолват във всеки момент срещу някое популярно име.

Марги, баба ми беше така за всяка зеленинка, не можех да я измъкна от  градинките. Оставям я някъде из града, ако се измори и и казвам да ме чака там, връщам се и започвам да я търся по пейките, а тя в някоя градинка наоколо😆  ММ и той, също не мога да го прибера отвън, онзи ден се прибра от болницата и вече е навън за   цветя не се мръдва, но  ми е  напълнил терасите с чушки всякакви. Аз от години се опитвам да се отърва от една маслина че напълни къщата с листа, но той не дава, а тя тази година взе че и плодове върза. Вероятно е съвпадение, но и те от твоята зодия 🤪

Аз последно гледах Бизнес предложение, щях да ти го препоръчам, но май ми се върти нещо че ти го гледа и ако не се лъжа втората двойка ти беше допаднала повече. Аз ГГ си го харесах, но през цялото време с главната ми стояха като каката с малкия и брат. Но пък в историята имаше достатъчно хумор, та общо взето ми хареса. От прочетеното за новите нищо не ме "хваща"  Нито И Дже Ук лекар извън болница, нито L-чето Данчо с историята му за емпатия с дама лишена от емпатия (или беше обратното) и Хуанг ин Йоп и Хьори не знам започнаха ли, ама и прочетеното за техния сериал не ме вдъхнови да ги гледам, та сигурно пак ще потърся нещо от старите, ама да се успокоя малко от екшъна от предната седмица.
Оо, да и такива писания срещнах за АйЮ да се чуди човек как си правят такива генерални заключения като бившата двойка нямат дори една обща снимка. Бях изумена да прочета че някакъв си астролог  казал че Суки виждал в нея майка и всички повярваха сякаш лично някой от двамата го е потвърдил. Тези дни същия астролог, който в момента се къпе в слява, вероятно и в пари казал, че тя ще срещне принца на бял кон  на 37 за когото ще се омъжи, но той ли  ше е на 37, тя ли, удобно пропуснал да уточни, пък на някои толкоз им трябваше да напълнят мрежата с видеа на Сокчо на белия кон от втора серия на Короната хем че и принц 😅 И аз видях писанията че тя  не  обръщала внимание на доскорошния си половин, била високомерна, студена  и прочие, сякаш лично са присъствали в отношенията им. За Сокчо сънищата им  на фона на осезаемата  бариера която и двамата спазваха един към друг- той зад кадър по репетиции я хващаше само когато беше неизбежно и то без плътност на обхвата, или просто във въздуха показваше как ще я обхване, както и че веднага се разллитаха  след прекъсване на снимки, често е сниман в обкръжението и с ръце скръстени пред гърдите му, но както казах някои чуха само за принца на бял кон и отиде та се не видя.  А реално нищо общо от Сокчо, който сме виждали  на СП на LR  че да си правят подобни изводи, нито за Айю е казвал нещо извън традиционните  за фен сървисъз неща, обръщаха се един към друг с официални обръщения - тя с Бьон У Сок -ши, той се обръщаше с  И Джи Ън-ши  (а например ДжГ я наричашеДжиън-А, а си чувала как Сокчо много нежно говореше за ХеюнИ)  Просто новината за раздяла на супер знаменитости е топ и всеки търси обяснение, но по стара традиция някои често излизат извън нормалното и надграждат ли надграждат.. Помня че Рори беше писала че и преди е имала 4-годишна връзка, ми явно е дошъл нормалния край на отношенията им и сега, но що го отнасят Джонгкук и Сокчо, щото в някакэв момент са работили с нея и са най-горещите имена в списъка и с колеги. Да не започвам че имаше и такива изкукумякали които в коментари се хванаха за гушите в стил  на Куки е,  не на Усок е Joy
А Короната от супер успех, постепенно се превръща в неуспех, остава и единия рейтинг, чак е някакъв абсурд се превръща всичко по темата - не разбрах защо сами се отказаха от производството на Блу рей на стойност десетки милиони долари. Дори още няма решение за забрана за разпротранение, а създателите сами поставиха каруцата пред коня, без никой от тях да е искал да спират продажбите си.

# 683
  • Русе
И на мен ми попаднаха всякакви дивотии за АйЮ и Дългия ( той й бил завиждал на успеха, моля ви се) от този "Астролог". Сега фен масата ( или по-точно антифен) спретнаха новина за връзката му с Мун Га-Йон, били ги видели в някакъв парк и заведение. Започнаха да плюят по нея и да я обвиняват, че е развалила връзката им. Показват някаква нощна снимка на двойка, но кой е на нея...
Вярвам, че връзката е била изчерпана за да се разделят двамата и дотам.
Да, днес започва "Източен дворец", аз също не си падам по чудовища и ужасии, не знам дали ще го гледам. А какъв скандал е имало с Нам Джу-Хьок? Това май съм пропуснала...Rolling Eyes
Чакам си края на месеца за "Love on the menu", "Married woman killer" и "Flex X cop".

# 684
  • Варненска клюкарка
Уин, обвинения за тормоз в училище и за агресивно и обидно държание към колеги на СП. Лошото е че има изказвания на негови колеги в тази посока. За първото е отрекъл, мисля, че имаше и някакви съдебни дела, но нямам спомен агенцията му ли ги водеше, или той, пък и май не е в същата агенция вече, те ли са се отказали от него, той ли от тях (така както ги бърках 13я и 14- я принц от АС, в началото бърках и актьорите стоящи зад тях) Не че много важно, корейскте знаменитости в голямата си част се местят често... За другите обвинения     се е извинил, но явно доста лошо впечатление е оставил на високомерен и недружелюбен тип  не само у колеги, но и като цяло у  деликатните си и възпитани сънародници.  
Помня че Суки и Мун Га Йонг изглеждаха доста хладни един към друг на сцената, когато миналата година представяха адвокатския си сериал, през повечето време се долавяше неловкост и няколко пъти се снимаха обърнати гръб с гръб. Доколкото знам и тя имаше дълга връзка, но дали все още я има не знам. Съдейки по другите спрежения за АйЮ Куки, Сокчо и не знам си кой още, веднъж казал че е красива, едва ли  и тук има нещо повече от фенски спрежения, опитващи се да намерят причина за раздялата. Доколкото помня, поне до началото на януари, когато АйЮ и Суки през 3 дни се появиха с еднаквите суичъри даваха вид че всичко им е наред. Поне това коментираха блогъри,  че всеки януари, явно в традицията на Диспач, който осветлил връзката им правят някакви взаимни малки публични жестове показващи, че са заедно (примерно той с шапка от нейн концерт) та много им се зарадваха и този януари.

Тези дни подсещат и за скандала със Со Ха Юн актрисата от По моя начин и Омъжи се за съпруга ми, също обвинена в училищен тормоз, но не съм чела подробности. И другата низгверната Со Йе Джи обвенена в тормоз на СП може би ще има шанс да се завърне и тя след 4 години. Подписала е договор с нова агенция.

Последна редакция: пт, 17 юли 2026, 13:09 от Беллора

# 685
  • Русе
Благодаря, Белл! Преди време четох някъде за Джу-Хьок, че бил интроверт, а какъв е бил, е  или ще бъде, само Бог знае! Както и у нас, жълтата преса обилно подхранва за всеки известен човек!

Общи условия

Активация на акаунт