WIZZAIR - 52

• 9 055
  • 174
  •   2
Отговори
# 165
  • оттам, откъдето започва България
Това получих в пощата си, макар да не съм купувала досега билети, само съм пътувала (друг купува билетите Simple Smile).

Скрит текст:
от:   
"Wizz Air" (offers@travel.wizznews.com)
дата:   23.01.2026 06:48
до:   
...............@abv.bg
Wizz Air Let's WIZZ logo   Book now

New adventures ahead

up to
-20%
 Book Today!
 Travel period: 01 Feb – 31 May 2026
Wizz Air Banner Image
Looking for your next getaway? Enjoy up to 20% off on selected flights.Whether it’s a sunny escape or an adventure-filled journey, this is your sign to pack your bags!

Book now
This promotion applies between: 23/01/2026 00.00 CET - 23/01/2026 23.19 CET (“Promotional period ”). Up to 20% discount applies to the fare, excluding the administration fee. Up to 20% discount applies only on to/from selected flights available on https://wizzair.com and WIZZ mobile app during the Promotional period. Travel period is limited between: 01/02/2026 - 31/05/2026. The promotion applies only to bookings made on https://wizzair.com or on the WIZZ mobile app. Promotion does not apply to group bookings. 

Wizz Air WDC Standard Logo
Are you eager to save up to €60 for you and one companion on a return flight?
Book your flight with Wizz Discount Club Standard membership to enjoy €10 discount on your flight* and €5 discount on checked-in bags* per flight.
Calculate your savings   

# 166
Три дни преди полета за Абу Даби ми смениха часовете за отиване и връщане. Приех промяната, трябва ли да се прави нещо по чекирането. В бордната карта ми стоят старите часове на полетите.

# 167
Три дни преди полета за Абу Даби ми смениха часовете за отиване и връщане. Приех промяната, трябва ли да се прави нещо по чекирането. В бордната карта ми стоят старите часове на полетите.
Да, нова БК.

# 168
Как да направя нова бордна карта, не виждам опция за повторно чекиране?

# 169
  • Бургас
За коя дата Ви е полетът?

# 170
Днес смениха и полетите до Кишинев. От 1 април махат полетите в понеделник и петък. Но слагат във всички останали дни (тоест вече 5 пъти седмично).

# 171
diziler, отбелязвайте за кой град е Бг става дума!

# 172
до Кишинев летят само от София

# 173
Да, за жалост само от София. Аз даже мислеx, че ше намалят честотата на полетите, те даже ги увеличават. Щом толкова украинци пътуват, значи .. има кой да пълни самолетите. Също и бесарабски българи. Молдовци едва ли са се утепали да идват насам.

# 174
След каквато и да е промяна на полета, места, багаж, трябва да се чекирате отново. На БК ще се маркират новите условия, които да са видни при проверката. Във вашия случай ще се променят часовете.

Общи условия

Активация на акаунт