Пазаруване от About you - ТЕМА 44

• 54 735
  • 703
  •   8
Отговори
# 690
Трета, на Хърбър имат някаква метална котва лого и няма да се върна ползва. Иначе и сегаима две в мъжката секция. Та ще съм благодарна, ако някой има сполучлива покупка и сподели. Не искам вътрешната част да е плат, а пак да е кожа

# 691
Тези сините май са моите неизпратените или поне приличат. От друг профил ги пуснах, та сега не мога да сравня. Но днес ми ги даваше изчерпани. Младежът бе сигурен че няма да се появят в сайта. В имейла ми пишеше че са в склада при тях, за това питах ако е вярно това, значи има шанс да се появят..той каза не, няма, ако тр.да съм честен.
Иначе дойде кода за 20%. Важи за всичко и е с валидност 30 дена.

Едит...баш те са, проверих,  но аз бях поръчала 39.5, а тези са 39.

# 692
Аеро, тогаз никой няма да се включи, че от къде да помни толкова артикули 😀

Но трябва да лайк ваш профилите на нея и Наум и да тагваш не знам си още какво.

Вчера половинката получи едното Газеле за 40 и нещо лева  и доволен 😀 Остава да развърже кесията и за моите пратки, че майчинството свърши.

# 693
Получих тази чанта от аутлета за 138Е.Харесва ми но може би ще я върна.Имам същата в черен лак купувана по-изгодно Blush
https://www.furla.com/bg/en/eshop/furla-flow-WB00996BX204510074282S.html
И това пухено яке S за 127Е от основният сайт.Определено остава.Топло е,по мярка ми е,пипнато и е много лекичко:
https://www.blauerusa.com/en/women/agnes-long-striped-down-jacke … ons=42345%2C52206
Извинете са снимките но детето ме снима Blush

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 19:13 от deyzi

# 694

Но трябва да лайк ваш профилите на нея и Наум и да тагваш не знам си още какво.

Вчера половинката получи едното Газеле за 40 и нещо лева  и доволен 😀 Остава да развърже кесията и за моите пратки, че майчинството свърши.

Таман това си мислех преди малко. Кого да седя и лайквам по цял ден.

Инак не мога да разбера тая твоя аматьорска постъпка. Казва се, че си поръчала за него маратонки, но тея простаци са пратили рокля, която случайно е твой размер. Ама вече е късно, понеже с неговата карта трябва да се плащат мъжките поръчки. Wink

deyzi, честито! Много добре ти стои сетрето!

# 695
Днес имах неприятен разговор с Антоан. Имам две върнати пратки в края на декември, за които още нямам превод. Днес исках любезно да заявя, че се отнасям с разбиране, но все пак срокът мина. Вдига агентът и без да се представи ми казва: кажете. Последва безплатен курс по етикет със спокоен от моя страна тон. Херувимчето в мен беше заглушено в момента, в който чух, че трябва да чакам още 14 дена. Знам, че ще си получа парите, но това унижение да се молим за собствените си пари ме вбесява.

# 696
Аз пуснах жалба сутринта до ЕПЦ.
Не успях през сайта, нещо въртеше накрая, loading изписваше и не финализираше. Пробнах и от комп..пак така. Накрая принтирах каквото бях попълнила, прикачих фактура и кореспонденция, и пратих по имейл. Приеха ми я.

# 697
  • Sofia
Аз пък съм сред доволните тия дни.
Вторите маратонки за 27 евро също дойдоха, чудесни:
https://www.aboutyou.bg/p/adidas-originals/niski-maratonki-sambae-26225554

И очилата Полароид за 15 евро дойдоха, страхотни! Така ми заспаха на лицето, ако ги бях видяла наживо, щях да ги взема и на пълна цена (която дори не видях колко е, а сега изобщо не се отварят).

# 698
Кои бяха очилата?

# 699
  • Sofia

Мисля, че моделът е този, но на сайта на абаут ю вече не се отварят дори през поръчката

# 700
Ехааа,много са яки,как съм ги проспала! Не можеш ли да дадеш линк за следене от поръчката?

# 701
  • Sofia
Ехааа,много са яки,как съм ги проспала! Не можеш ли да дадеш линк за следене от поръчката?

Ето това е линкът https://www.aboutyou.bg/p/Polaroid/Slunchevi-ochila-26556666

# 702
Тези очила есента ги показаха тук. Аз взех черния вариант също изгодно.

# 703
Дойдоха Джорданките - 27 евро бяха. Доволна. Чакам и едни резеда

Общи условия

Активация на акаунт